• Fri frakt över 199 kr & fri retur
  • 30 Dagars öppet köp
  • Prisgaranti

Fynda på vår stora sommar rea

Sportamore - Nordens största sportbutik online


Vi har bara ett enda mål: Att få en kund till att älska Sportamore. För att komma dit erbjuder vi allt du behöver för din sport, till rätt pris och med snabb leverans. Att ge bästa tänkbara service har gjort vår kundtjänst prisbelönt flera gånger om, vilket vi är stolta över samtidigt som vi alltid strävar efter att bli ännu bättre. Vår målsättning är att alltid finnas tillgängliga på mejl, chatt, telefon och Facebook, för att du som kund ska kunna kontakta oss på dina villkor.


Sport är det bästa vi vet, i mitten av vårt huvudkontor har vi en stor CrossFit-box med glasväggar där vi tränar ihop varje dag. Träning är inte bara hälsosamt och kul, vi gillar också stilaspekten. Vi brinner för sportswear och att sätta ihop trendiga outfits. För att våra kunder ska kunna göra samma sak väljer våra kunniga inköpare noggrant ut det allra bästa från våra leverantörer, som Nike, Adidas och Peak Performance.


Genom att skala bort allt onödigt krångel och sätta kunden i centrum har vi vuxit snabbt. Sportamore grundades hösten 2009 av Johan Ryding, Joakim Friedman och Jan Friedman. Ett år senare öppnade vi vår sajt i Sverige och sålde den allra första varan, den klassiska sneakern Stan Smith i storlek 44. I dag finns vi i även i Norge, Finland och Danmark sedan 2012 och 2019 öppnar vi även i Frankrike.


Det bästa av allt? Det här är bara början. Vi växer så att det knakar och är alltid på jakt efter nya duktiga kollegor. Vill du jobba med oss? Spana in vår karriärsida!Våra uppgifter

Sportamore AB (publ)

Org.nr 556788-8614

Momsregistreringsnummer

SE556788861401

Gustavslundsvägen 151E, 167 51 Bromma

Telefon: 08-50007500

Epost: [email protected]

Vänligen observera att vi inte har några fysiska butiker, vi finns bara på nätet.