Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Välkommen till oss på Sportamore


Vad kul att du har hittat till Sportamore! Om du inte känner till oss sedan tidigare så kanske du inte vet att Sportamore är Nordens största sportbutik online? Vi har inga fysiska butiker, vilket gör att vi får mer tid över till att fokusera på dig som kund. Kanske är det hemligheten till att vi lyckades knipa priset som Årets e-handlare 2019 inom kategorin "Kläder och accessoarer", där motiveringen framhöll hög tillgänglighet, snabba leveranser samt många leveransmöjligheter med bra miljötänk.


På Sportamore har vi bara ett enda mål: Att få en person till att älska oss. För att komma dit erbjuder vi allt du behöver för din sport, till rätt pris och med snabb leverans. Dessutom försöker vi alltid ge tips och inspiration på hur man sätter stilen även när man tränar. Att ge bästa tänkbara service har gjort vår kundtjänst prisbelönt flera gånger om, vilket vi är stolta över – samtidigt som vi alltid strävar efter att bli ännu bättre. Vår målsättning är att alltid finnas tillgängliga på mejl, chatt, telefon och Facebook, för att du som kund ska kunna kontakta oss på dina villkor.


Sport är det bästa vi vet, i mitten av vårt huvudkontor i Alvik utanför Stockholm har vi en riktigt grym CrossFit-box med glasväggar där vi tränar ihop varje dag. Även i vårt stora lager i Kjula utanför Eskilstuna har vi ett nybyggt gym som används flitigt. Träning är inte bara hälsosamt och kul, vi gillar också stilaspekten. Vi brinner för sportswear och att sätta ihop trendiga outfits. För att våra kunder ska kunna göra samma sak väljer våra kunniga inköpare noggrant ut det allra bästa från våra leverantörer, som Nike, Adidas och Peak Performance.


Genom att skala bort allt onödigt krångel och sätta kunden i centrum har vi vuxit snabbt. Sportamore grundades hösten 2009 av Johan Ryding, Joakim Friedman och Jan Friedman. Ett år senare öppnade vi vår sajt i Sverige och sålde den allra första varan, den klassiska sneakern Adidas Stan Smith i storlek 44. I dag finns vi i även i Norge, Finland och Danmark sedan 2012. Under 2019 tog vi också steget utanför Norden och öppnade upp i Frankrike.


Det bästa av allt? Det här är bara början. Vi växer så att det knakar och är alltid på jakt efter nya duktiga kollegor. Vill du jobba med oss? Spana in vår karriärsida!Våra uppgifter

Sportamore AB

Org.nr 556788-8614

Momsregistreringsnummer SE556788861401

Gustavslundsvägen 151E, 167 51 Bromma

Telefon: 08-50007500

Epost: kundtjanst@sportamore.se

Vänligen observera att vi inte har några fysiska butiker, vi finns bara på nätet.