Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Hero-image

ADIDAS SOLARBOOST

Nya Solarboost från adidas är en tekniskt avancerad sko som levererar en grym löpkänsla! Perfekt för alla typer av löpare som vill ha en lättviktslöparsko som samtidigt är grymt dämpad. Du får en ordentlig skjuts i frånskjutet som ger fart framåt, vilket gör att det känns lättare än någonsin att springa. Räkna med att slå nya rekord i den här löparskon!

1595

SEK

Därför får adidas nya löparsko Solarboost högsta betyg! När du inte trodde att Adidas kunde göra bättre löparskor lanserar de Solarboost. Förbered dig på att bli kär.

läs artikeln

SUPERSTABIL SULA

Trots att det är en neutral sko känns den oerhört stabil. Det är tack vare Boost-dämpningen samt att skon i mitten har en brygga som stabiliserar löpsteget både från insidan och utsidan.

SKRÄDDARSYDD OVANDEL

Den stickade ovandelen är skräddarsydd så att materialet är mer flexibelt på ovandelen för komfortens skull, men stramare närmast sulan där det behövs mer stabilitet.

MILJÖVÄNLIGT TÄNK

Ovandelen görs av en enda tråd i stället för att skäras ut i plast, vilket ger minskat spill. Skornas delarna sys ihop av Parley-fibrer, som är gjort av plast som fångats upp ur havet. Du kan springa med gott samvete!

Namnet Solar står för solen och energin den ger, vilket symboliserar att du som löpare får energi tillbaka i varje fotnedsättning.

Solarboost tillhör nya löparskofamiljen Solar Franchises. Dit hör också nya skorna Drive och Glide, enklare varianter av Solarboost, som kommer inom kort.

Uppskattar du en stabil lättviktssko med grymt grepp är det här helt rätt val för dig. Testpanelen hyllar adidas nya löparsko Solarboost – här är varför!