Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

test test
RUN FOR THE OCEANS

ULTRABOOST PARLEY

1795 SEK Älskade löparskon UltraBoost lanseras nu i Parley Ocean Plastic, som görs av plast från havet. 85 procent av ovandelen är gjord i det miljövänliga materialet och till varje par löparskor går det åt 11 flaskor i produktionen. Det här är den perfekta löparskon för dig med ett neutralt löpsteg som tycker om lite mer dämpning. Du kan springa både på asfalt och skogsstigar, och Continental-gummit på undersidan säkrar greppet på både vått och torrt underlag. Lika användbar för en lugn komfortrunda på ett par kilometer som för halvmaran.

Goda nyheter för dig som älskar UltraBoost! Nu lanserar adidas sin storsäljande löparsko i Parley, som tillverkas av uppsamlad plast från havet.

Läs artikeln

Miljövänlig produktion

Till varje par UltraBoost Parley används elva plastflaskor från havet i produktionen, vilket är unikt.

Oslagbar komfort

Tack vare Primeknit-ovandelen och Boost-materialet i mellansulan blir varje löptur bekväm, oavsett underlag.

Foten fläktas

Ovandelen är gjord i en öppen stickning som låter foten andas och som ventilerar bort fukt. Svalt!

Ovandelen sitter lätt på foten och skapar minimalt med friktion, vilket gör att skorna inte slits upp i hälen eller vid tårna lika snabbt.
Boost-materialet i mellansulan är uppmätt att hålla närmare tre gånger så länge som en traditionell EVA-mellansula, som du hittar i de flesta löparskorna på marknaden.

UltraBoost X

UltraBoost X är speciellt framtagen efter kvinnliga löparfötter. Skorna ger maximalt med stöd samtidigt som de låter foten röra sig på ett naturligt sätt, vilket ger kraft och spänst i löpsteget.
Köp nu

UltraBoost UNCAGED

UltraBoost Uncaged Parley är rätt sko för dig som vill springa långt utan att bli trött. Det är en enormt responsiv löparsko som ger energi tillbaka i varje löpsteg och som följer fotens naturliga rörelsemönster från häl till tå.
Köp nu