Vi firar 7 år! -25% på skor med mera >>

Bjørn Dæhlie- just nu: 16 modeller i lager

Bjørn Dæhlie

Filtrera efter

Sporter
Visa alla Dölj
Färger
Visa alla Dölj

Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie, världens bästa skidåkare enligt många. 8 OS guld, 9 VM guld och 47 Världscup segrar svarar väl gott upp för detta påstående. 

1996, startade Björn Dählie sitt eget varumärke och kollektionen av kläder i namnet:     “Bjørn Dæhlie technical wear”.

Björn hade under hela sin tid som aktiv elitåkare en dröm och tanke på att skapa kläder för den aktive skidåkare, kläder som skulle vara av mycket god kvalitet och funktion. Detta var något som han under sin aktiva tid inte tyckte fanns och som svarade upp till dom krav en tävlingsåkare hade, enligt Björn.

Med en god känsla för produktutveckling och marknadsförning började företaget att ta fart. På kort tid ansågs varumärket som det mest tekniska och starkaste varumärket inom längdskid- konfektion. Med helt nya material, ett nytt tänk på materialplacering och andningsförmåga blev dessa plagg snabbt väldigt efterfrågande. Björn som hela tiden övervakade framtagandet av kollektionerna i form av: Design och funktion agerar han hela tiden testpilot och kritisk bedömare av grejerna. Inget får lämnas åt slumpen!

Idag äger Björn fortfarande alla rättigheter till varumärket Bjørn Dæhlie (Bj). Han har ett visst delägande i Bolaget BJ Sport AS och han är fortfarande en mycket aktiv roll i företaget, då speciellt vad det gäller produkt utveckling och marknadsförning.

Sedan 2007 flyttades kontor och utveckling tillbaka till Norge från Schweiz där varumärket haft sin bas sedan 2001. Företaget har idag en mycket stark tillväxt efter några tuffa år runt 2006-2007, men är idag mycket starka på den norska och svenska marknaden samt att man växer starkt i Europa.

 
magazine
SE-header.jpg

Bästa kompressionstightsen för löpning

Kompressionstights ger dig en slimmad siluett och maximerar återhämtningen. Men vilka kompressionstights är egentligen bäst för löpning? Testpanelen vet!

Mode & trender
2XU-PTN_Mid-Rise_DCH-PCW.jpg

Därför ska du välja kompressionstights

Tights är en riktigt favorit när det gäller träningskläder, men få har upptäckt fördelarna med att välja kompressionstights. Vi vet varför du ska införa ett par i din träningsgarderob!

Mode & trender
fotbollsskor

Våra bästa fotbollsskor för juniorer

Om du har svårt att välja fotbollsskor åt barnen kan vår testpanel guida dig rätt bland Pumas, Adidas och Nikes olika modeller. Här är deras omdömen om vårens hetaste fotbollsskor för juniorer.

Mode & trender
fotbollsskor

Fotbollsskorna som är bäst i test

Testpanelen har gett sig ut på fotbollsplanen för att avgöra vilka skor som är bäst i test. Så här tyckte de om våra populäraste herrskor.

Mode & trender
Löparjackor test

Test av 11 löparjackor

Vilken löparjacka är egentligen allra bäst under våren och sommaren 2017? Vi har låtit en testpanel ta reda på svaret, så att du kan klicka hem rätt löparjacka för just dig.

Mode & trender
terese alvén

Föräldrar, så får ni tid att träna inför långloppet

Går det att träna inför långdistanslopp under småbarnsåren? Ja, det går alldeles utmärkt! Experten Terese Alvén vet hur du kombinerar löpning och familjeliv.

Sport & träning
state of wow

15 solsäkra skor och accessoarer

Lätta skor, solbrillor och keps är tre måsten i sommargarderoben – och de här godbitarna vill vi plocka upp redan nu!

Mode & trender
Goblet-squat2.jpg

Bygg din booty – 4 enkla övningar

Vill du lägga lite extra krut på rumpan, men är osäker på hur du ska lägga upp träningen? Här är 4 övningar som ger grymma resultat.

Sport & träning
rumpträning

Så får du större rumpa

Det är många som kämpar på gymmet för att få en redig och rund rumpa. Om du också har blicken riktad bakåt kan du behöva PT:n Charlotte Beijers bästa tips.

Sport & träning
kamelen

Stretcha ut kroppen – 4 enkla övningar

Ont i kroppen efter en lång och seg arbetsdag? De här fyra stretcherna hjälper.

Äventyr & wellness
josefine bengtsson

"Jag vägrade tro på läkarens tunga nyheter"

Bloggaren och yogaläraren Josefine Bengtsson har precis släppt en egen yogabok. Här berättar hur hon tog sig från sjukhussängen till yogasalen och varför balans är så viktigt.

Äventyr & wellness
tennisracket test

Tennisracken som är bäst i test

Beroende på vilket racket du spelar med får du hjälp med olika mycket fart, kontroll och topspin. Vilket tennisracket är bäst i test 2017? Snart vet du.

Sport & träning
carrotcake pancakes

Frukostinspo – 3 goda recept

Frukost är kanske dagens godaste måltid och kokboksförfattaren Linda Lomelino väcker frukostlängtan rejält med de här goda recepten.

Kost & recept
aubergine.jpg

Vegomat för livsnjutare

Vegetarisk mat som känns lyxig – det är temat för Jennie Benjaminssons nya kokbok Gourmetvego. De här två recepten får oss inte att tveka en sekund på att den kombinationen är möjlig.

Kost & recept
maja armandt

Så löptränar du med skador

De flesta som springer blir någon gång skadade, men måste det vara tack och hej löpning som gäller när muskler och leder gör ont? Naprapaten Maja Armandt vet hur du du ska lägga upp löpträningen.

Sport & träning