Hjälp oss, vi flyttar!! 20-60% rabatt >>

Bjørn Dæhlie- just nu: 17 modeller i lager

Bjørn Dæhlie

Filtrera efter

Sporter
Visa alla Dölj
Färger
Visa alla Dölj

Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie, världens bästa skidåkare enligt många. 8 OS guld, 9 VM guld och 47 Världscup segrar svarar väl gott upp för detta påstående. 

1996, startade Björn Dählie sitt eget varumärke och kollektionen av kläder i namnet:     “Bjørn Dæhlie technical wear”.

Björn hade under hela sin tid som aktiv elitåkare en dröm och tanke på att skapa kläder för den aktive skidåkare, kläder som skulle vara av mycket god kvalitet och funktion. Detta var något som han under sin aktiva tid inte tyckte fanns och som svarade upp till dom krav en tävlingsåkare hade, enligt Björn.

Med en god känsla för produktutveckling och marknadsförning började företaget att ta fart. På kort tid ansågs varumärket som det mest tekniska och starkaste varumärket inom längdskid- konfektion. Med helt nya material, ett nytt tänk på materialplacering och andningsförmåga blev dessa plagg snabbt väldigt efterfrågande. Björn som hela tiden övervakade framtagandet av kollektionerna i form av: Design och funktion agerar han hela tiden testpilot och kritisk bedömare av grejerna. Inget får lämnas åt slumpen!

Idag äger Björn fortfarande alla rättigheter till varumärket Bjørn Dæhlie (Bj). Han har ett visst delägande i Bolaget BJ Sport AS och han är fortfarande en mycket aktiv roll i företaget, då speciellt vad det gäller produkt utveckling och marknadsförning.

Sedan 2007 flyttades kontor och utveckling tillbaka till Norge från Schweiz där varumärket haft sin bas sedan 2001. Företaget har idag en mycket stark tillväxt efter några tuffa år runt 2006-2007, men är idag mycket starka på den norska och svenska marknaden samt att man växer starkt i Europa.

 
magazine
Tvätta sport-bh

Så tvättar du din sport-bh

För att sport-bh:n ska hålla så länge som möjligt bör du följa de här tvättråden. Dessutom: Det här misstaget ska du undvika!

Mode & trender
tennisskor test dam

Test av tennisskor – dammodeller

När du ska köpa nya tennisskor måste du välja om du vill ha en lättviktsmodell, en stabil variant – eller ett mellanting. Här är damtennisskorna som är bäst i test sommaren 2017.

Mode & trender
pischa strindstedt

Så tränar du med hund

Om du vill kombinera nytta med nöje ska du testa Pischa Strindstedts workout tillsammans med din vovve. Jobbigt för både fyr- och tvåbenta!

Sport & träning
Herr

Test av tennisskor – herrmodeller

Stabila, sköna och snabba. Vi vet vilka tennisskor som är bäst i test.

Mode & trender
solsäkra köp

Solsäkra köp

När det varma vädret är runt hörnet längtar vi efter kläder och accessoarer för soliga dagar. Här är säsongens favoriter i sommarvärmen.

Mode & trender
Mors dag 2017

17 saker att ge till mamma på mors dag

Saknar du inspiration för vad du ska köpa i mors dag-present? Ingen fara, vi har samlat 17 favoriter här!

Mode & trender
smastunder2.png

Sött signerat systrarna von Sydow

När det smakar syndigt, men i själva verket är nyttigt – det gillar vi. De här tre recepten från Små stunder med systrarna von Sydow gör just det.

Kost & recept
Movement

Movement handlar om frihet

Träning som ger total frihetskänsla – Movement! Marcel och Lotta Henriksen jobbar med kroppens rörelser och menar att alla kan lära sig nya övningar, oavsett ålder.

Sport & träning
tights

15 tights med hög midja

Vi älskar träningstights med hög midja. Här är 15 snygga favoriter som går en bra bit upp på magen.

Mode & trender
3d-träna som gravid

Övningar: 3D-träna så här som gravid

Om du är nyfiken på hur 3D-träning för gravida kan se ut kommer här lite inspiration. Testa dig fram, det går nästan inte att göra fel!

Sport & träning
träna som gravid

3D-träna som gravid!

Om det funkar för dig är det superbra om du kan fortsätta träna när du är gravid. Barnmorskan Annika Rasmusson rekommenderar 3D-träning för dig som väntar barn eller är nybliven mamma.

Sport & träning
header2017nikeadidas

Vilken löparsko väljer du?

Vi har testat oss igenom stabila, lätta och neutrala löparskor från Nike och Adidas, så att du kan välja vilket märke och vilken modell som passar bäst för just dig.

Mode & trender
Mia Peg Parnevik

Sportamore utmanar Mia och Peg Parnevik att springa Tjejmilen 2017

Ladda upp inför Tjejmilen tillsammans med oss på Sportamore – och våra ambassadörer Mia och Peg Parnevik!

Sport & träning
Färgstarka badshorts

Färgstarka badshorts

Mönstermani eller sticka ut i enfärgat på stranden? Här finns lysande favoriter i hela färgskalan.

Mode & trender
Flytvästar fakta

5 saker du måste veta om flytvästar

En härlig tur ute på havet en varm sommardag eller en tidig morgon vid en insjö med fiskespöt kan förvandlas till en mardröm om olyckan är framme. Se att du är förberedd. Så här säger experten om flytvästar.

Äventyr & wellness