-20% på mängder av nyheter

Elvine - Visar nu: 63 modeller

Elvine

Filtrera efter

Sporter
Visa alla Dölj
Färger
Visa alla Dölj

Elvine

Elvine erbjuder sofistikerade kläder för ett osofistikerat beteende. Märket grundades 2001 av graffitimålaren Daniel Mänd. Han växte upp utanför Göteborg och fick tidigt ett stort intresse för streetkulturen. Eftersom Daniel Mänd hade svårt att hitta exakt de produkterna han ville ha, så bestämde han sig för att starta ett eget klädmärke. Resultatet är

Elvine.  Elvine är döpt som en hyllning till Daniels mormor Elvine Mänd. Hon var sömmerska i Estland under andra världskriget och flydde till Sverige när Ryssland attackerade Estland. Från henne har Daniel ärvt en stor passion för hantverk och ett starkt öga för detaljer.
  Göteborg ligger Elvine varmt om hjärtat och det är där de funnit stor del av sin inspiration, en avslappnad stil mixat med mycket humor och en lekfull attityd.

Göteborg är känt för sitt regniga och blåsiga väder, vilket har haft stor påverkan på Elvines fokus när det gäller funktion på deras jackor. De lägger ned stor tid på att hitta nya och intressanta tyger, material och andra smarta detaljer och lösningar för att alltid tillverka den bästa jackan.  

Elvine känner stolthet i sitt forsknings- och utvecklingsarbete när de designar och producerar sina jackor. Elvine återspeglar det lite råa vardagslivet från Göteborg. De är mest kända för sina snygga jackor med de har även kläder.

magazine
Jackor test

Bäst i test! 11 tunna dunjackor att älska

När temperaturen passerar nollsträcket är det dags att damma av den tunna dunjackan. Eller varför inte investera i en ny modell. Här är 11 favoriter för dam och herr!

Mode & trender
Vasaloppet

Sista minuten-tips inför Vasaloppet

Din upplevelse av Vasaloppet kan avgöras av små detaljer, som längden på dina tånaglar. Här är tipsen som gör stor skillnad under loppet.

Sport & träning
Seamlesstights

Äntligen! Vi testar seamlesstights

Liva upp nästa träningspass med ett par mjuka, flexibla och sömlösa träningstights. Vi har testat säsongens favoriter.

Mode & trender
Miniband

Test: Våra bästa miniband

Att träna med miniband har aldrig varit populärare. Vår PT förklarar skillnaden mellan motstånden och hur du kan använda respektive modell.

Mode & trender
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores stora guide till rätt sport-bh

Om du är osäker på vilken typ av sport-bh som passar till vad och hur den egentligen ska sitta, är det här guiden för dig.

Mode & trender
Hoftlyft.jpg

Så gör du ett korrekt höftlyft

Det är en av de vanligaste övningarna för att stärka höft och säte, men gör du den rätt? Så här ska ett korrekt höftlyft gå till!

Sport & träning
Sfinx.png

3 yinyogapositioner för kontorsråttan

Sitter du framför datorn större delen av dagen och är stel i nacke och rygg? Mjuka upp kroppen med de här tre yogapositionerna.

Äventyr & wellness
Längdskidåkning

5 tekniktips för bättre tid i Vasaloppet

Balans, böjda armar och stolt hållning spelar stor roll i din längdskidåkning. Här är expertens fem tips som får dig att åka snabbare och bättre.

Sport & träning
Yinyoga

Mjuka upp kroppen med yinyoga

I yinyoga ligger du flera minuter i varje position. Långtråkigt säger vissa, fantastiskt för kroppen säger yogaläraren Johanna Wickström som skrivit en bok om yinyoga.

Äventyr & wellness
Längdskidåkning

Så ska du träna och äta inför Vasaloppet

Med fyra veckor kvar till Vasaloppet är det dags att lägga i nästa växel. Proffscoachen vet hur du ska träna och äta för bästa resultat.

Sport & träning
svea_sneakers.jpg

12 röda köp till Alla hjärtans dag

Feel the love! Rött är inte bara en fin kulör, det är också kärlekens färg. Klicka hem de här rosiga favoriterna till någon du gillar, eller unna dig själv något fint på Alla hjärtans dag.

Mode & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas bästa tips för längdskidåkaren

Kalla fingrar, dålig teknik och problem med utrustningen? Ta längdskidåkningen till nästa nivå med hjälp av Charlotte Kallas bästa tips.

Sport & träning
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 saker du måste ha med på solsemestern

Om du och familjen beger er till varmare breddgrader under sportlovet har vi bara två saker att säga: Lyllos er! Och glöm inte att packa ned de här åtta måste-grejerna.

Mode & trender
JR BLACKBURN

Packlista för fjällsemester med barnen

Sportlovet närmar sig med stormsteg, och du kanske är en av dem som ska åka skidor med familjen? Här är allt du behöver ha med dig.

Mode & trender
Hoftlyft.jpg

5 övningar som stärker höft och säte

Får du ont i höften när du springer? Här är sätesövningarna som förebygger onödiga skador!

Sport & träning