Hjälp oss, vi flyttar!! 20-60% rabatt >>

Encore

Filtrera efter

Sporter
Visa alla Dölj
Färger
Visa alla Dölj

Encore

Encore är ett svenskt varumärke som grundades 1998 av Mattias Sahlin. Mattias bodde i slutet av 90-talet i Puerto Rico där han surfade och arbetade som snickare. Han irriterade sig på kläder av dålig kvalitet och tillverkningsföretag som inte tog någon som helst hänsyn till miljön eller arbetsförhållandena. Irritationen tog snart överhand och han bestämde sig för att åka hem till Sverige och starta ett eget klädmärke, redan ett år efter han lämnat Puerto Rico såg varumärket Encore dagens ljus.


Mycket av inspirationen till Encores kläder tog Mattias från surf-och snowboardvärlden och istället för att följa trender som kommer och går så försöker Encore utveckla sin egen stil. Encore strävar hela tiden efter att ta till vara på den skandinaviska avslappnade stilen och den höga kvaliteten.


Alla plagg från Encore tillverkas i Europa i små, flexibla fabriker som håller hög kvalitet. Materialen kommer från Spanien, Italien och Tyskland och de försöker i så stor utsträckning som möjligt att använda ekologisk bomull. Det som startade med ett fåtal Hawaiiskjortor har idag blivit något riktigt stort. Skjortorna är grunden till Encores stora succé och alla som tillverkas får gå igenom fyra olika kontroller innan de säljs till dig som kund. Skjortorna de är unika i både design och kvalité. Något du också hittar i Encores sortiment är stickade tröjor och de flesta är tillverkade av fårull från Italien för att hålla bästa kvalitet.


Idag säjs Encores kläder i Sverige, Danmark, Belgien, Luxembourg, Norge, Finland, Tyskland och Holland.

Tyvärr matchar dina filter inga resultat.
Söker du möjligtvis något av nedan?
magazine
Tvätta sport-bh

Så tvättar du din sport-bh

För att sport-bh:n ska hålla så länge som möjligt bör du följa de här tvättråden. Dessutom: Det här misstaget ska du undvika!

Mode & trender
tennisskor test dam

Test av tennisskor – dammodeller

När du ska köpa nya tennisskor måste du välja om du vill ha en lättviktsmodell, en stabil variant – eller ett mellanting. Här är damtennisskorna som är bäst i test sommaren 2017.

Mode & trender
pischa strindstedt

Så tränar du med hund

Om du vill kombinera nytta med nöje ska du testa Pischa Strindstedts workout tillsammans med din vovve. Jobbigt för både fyr- och tvåbenta!

Sport & träning
Herr

Test av tennisskor – herrmodeller

Stabila, sköna och snabba. Vi vet vilka tennisskor som är bäst i test.

Mode & trender
solsäkra köp

Solsäkra köp

När det varma vädret är runt hörnet längtar vi efter kläder och accessoarer för soliga dagar. Här är säsongens favoriter i sommarvärmen.

Mode & trender
Mors dag 2017

17 saker att ge till mamma på mors dag

Saknar du inspiration för vad du ska köpa i mors dag-present? Ingen fara, vi har samlat 17 favoriter här!

Mode & trender
smastunder2.png

Sött signerat systrarna von Sydow

När det smakar syndigt, men i själva verket är nyttigt – det gillar vi. De här tre recepten från Små stunder med systrarna von Sydow gör just det.

Kost & recept
Movement

Movement handlar om frihet

Träning som ger total frihetskänsla – Movement! Marcel och Lotta Henriksen jobbar med kroppens rörelser och menar att alla kan lära sig nya övningar, oavsett ålder.

Sport & träning
tights

15 tights med hög midja

Vi älskar träningstights med hög midja. Här är 15 snygga favoriter som går en bra bit upp på magen.

Mode & trender
3d-träna som gravid

Övningar: 3D-träna så här som gravid

Om du är nyfiken på hur 3D-träning för gravida kan se ut kommer här lite inspiration. Testa dig fram, det går nästan inte att göra fel!

Sport & träning
träna som gravid

3D-träna som gravid!

Om det funkar för dig är det superbra om du kan fortsätta träna när du är gravid. Barnmorskan Annika Rasmusson rekommenderar 3D-träning för dig som väntar barn eller är nybliven mamma.

Sport & träning
header2017nikeadidas

Vilken löparsko väljer du?

Vi har testat oss igenom stabila, lätta och neutrala löparskor från Nike och Adidas, så att du kan välja vilket märke och vilken modell som passar bäst för just dig.

Mode & trender
Mia Peg Parnevik

Sportamore utmanar Mia och Peg Parnevik att springa Tjejmilen 2017

Ladda upp inför Tjejmilen tillsammans med oss på Sportamore – och våra ambassadörer Mia och Peg Parnevik!

Sport & träning
Färgstarka badshorts

Färgstarka badshorts

Mönstermani eller sticka ut i enfärgat på stranden? Här finns lysande favoriter i hela färgskalan.

Mode & trender
Flytvästar fakta

5 saker du måste veta om flytvästar

En härlig tur ute på havet en varm sommardag eller en tidig morgon vid en insjö med fiskespöt kan förvandlas till en mardröm om olyckan är framme. Se att du är förberedd. Så här säger experten om flytvästar.

Äventyr & wellness