Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Se äventyret i vitögat.

Garmin Fenix 6

Nå längre med den robusta multisportklockan Fenix 6 – klockan som låter dig tänja på gränserna till det du trodde var omöjligt!

Fokus på intensiteten

Glöm snittiden, med PacePro-funktionen mäter Fenix 6 din ansträngningsnivå under både backlöpning och på plana underlag. Fenix 6 är redo för nästa traillopp, är du?

Förinställda kartor

Fenix 6 kommer med förinställda skidkartor över 2 000 skidanläggningar runtom i världen, så att du kan upptäcka nya höjder och utmaningar.

Upp till 6 veckors batteritid

Batteriet i Fenix 6 klarar flera veckor utan att laddas. Genom appen Power Manager kontrollerar du själv längden på din batteritid.

Solcells­laddning

Nu presenterar Garmin sin första solcellsladdade klocka. Bär den på handleden en dag i solen och förläng batteritiden i Fenix 6 X Pro Solar upp till tre dagar.

Spotify på handleden

Ett häftigt äventyr blir bara ännu häftigare till ett bra soundtrack! I Fenix 6 är Spotify redan nedladdat, allt du behöver göra är att trycka på Play.

Ingen plånbok, inga problem

Har du glömt din plånbok? Oroa dig inte, Fenix 6 är redo för allt. Nu kan du betala med #GarminPay.

Fenix 6X Pro Solar

10 590 kr

Fenix 6X Pro Solar

Det här är den klocka som du vill ha med på vandringen, seglatsen eller varstans där det inte finns så många laddningstillfällen. Solar kommer med längre batteritid och solceller, så att du kan ladda medan du har den på dig.

Köp Garmin Fenix 6X Pro Solar här

Andra modeller i serien

Fenix 6S

Den minsta klockan i serien som passar perfekt för dig som vill ha något nätt på handleden, men som samtidigt inte vill gå miste om en avancerad klockas många funktioner.

7 795 kr

Fenix 6

Det lite större syskonet till Fenix 6S. Displayen är större och därmed lättare att manövrera. Klockan kommer också med ett något större batteri, vilket ger en bättre batteritid.

fr. 8 895 kr

Fenix 6X

Modellen för dig som tycker om att skylta med din nya klocka, eller kanske för dig som har svårt för de små ikonerna på en mindre display. 6X är den största modellen i Fenix-serien.

9 495 kr