Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Mångsidig träning är både viktigt och roligt. För att må bra och för att få ut så mycket som möjligt av din mångsidiga träning kan den delas upp i tre delar: styrketräning, löpning och aktiv återhämtning. Återhämtning är minst lika viktigt som träning. Visa hur du tränar mångsidigt under hashtaggen #LikeAPro och #Sportamore!

Run like a pro

Hos Nike hittar du bland annat löparkläder, som är som gjorda för att springa snabbt i! Vare sig du behöver skor med högt eller lågt drop, kläder som ventilerar på intervallträningen eller värmer under långdistanspassen har Nike löparkläder och skor för alla nivåer och löpstilar.

Löparkläder från Nike Löparkläder från Nike

Lift like a pro

Nike gör träningskläder som är perfekta för styrketräning, vare sig du sysslar med calisthenics, x-fit, maskiner på gymmet, eller kanske bara skivstång. Materialen är följsamma och andas väl, för att du ska vara så bekväm som möjligt.

Träningskläder från Nike Träningskläder från Nike

Recover like a pro

Återhämtning är en viktig del av mångsidig träning. Nike har kläder som är perfekta för bland annat yoga och annan aktiv återhämtning. Mjuka material följer med varje rörelse du gör.

Yogakläder från Nike Yogakläder från Nike

Få gratis träningsprogram!

Vill du träna som Malin och hennes träningspartner Daniel FlefilDaniel och hans träningspartner Malin “Malle” Jansson? Kolla in deras träningsprogram – som de satt ihop exklusivt för Sportamore. Enkelt att följa, för alla träningsglada. Det är bara att sätta igång!