HEADER_W.jpg

STORT test! Bästa löparskorna för dam 2020

Vilka löparskor ska jag ha? Den frågan ställer sig de allra flesta inför vårens löpsäsong. Vår testpanel har gjort halva jobbet åt dig – här är löparskorna som är bäst i test! 

Nu är våren här och då spritter det i benen, men för att du ska kunna njuta av löpningen krävs att du lyckas hitta rätt löparsko för just dig. Vår testpanel har sprungit i pronationsskor, lättviktsskor och mängdträningsskor från , , , , och .

Redan shoppingsugen? Se alla våra !

LÄS MER:

Trogen pronationssko med skön dämpning

ASICS_KAYANO.jpg

Modell och märke: Kayano 26, Asics

Finns i färgerna: , , , , , .

Vikt: 260 gram.

Drop: 10 millimeter.

Passar... dig som behöver lite extra pronationsstöd och mjuk dämpning när du springer allt från korta till riktigt långa sträckor på asfalt och andra hårda underlag.

Flexibilitet kontra stabilitet: Det här är en stabil löparsko, som därför har låg prio på flexibiliteten. Sulan stöttar foten, oavsett underlagets ojämnheter.

Dämpning och komfort: Tack vare Asics mellansula GEL reducerar Asics Kayano de allra flesta stötar som du utsätts för vid löpning på såväl asfalt som elljusspår. I övrigt är komforten på topp, då foten ligger tryggt och ombonat i skon.

Sammanfattning: 

En mycket skön pronationssko med en dämpning som kan tillfredsställa även de tröttaste meniskerna under långpass på asfalt. Löparskorna från Asics är vid det här laget nästan ikoniska tack vare sin mjuka dämpning, som även återfinns i mellansulan på den här modellen.

– Yttersulan är något grövre i jämförelse med andra löparskor jag testat, så du kommer fram mer på framfoten när du springer, säger en testare och en annan fyller i:

– Ja, i jämförelse med Asics GT 2000 tycker jag att Kayano även är något lägre runt vristen. Den är något liten i storleken, så jag skulle gå upp en storlek från det jag normalt har i Asics löparskor.

Kayano 26 skiljer sig inte markant från den tidigare versionen, Kayano 25. Mindre justeringar i dämpningen under häl och mellanfot har dock gjorts för att du ska få en så grym dämpning som möjligt. När det kommer till passformen så är den nya löparskon överlag smalare än Kayano 25. 

Sist men inte minst kan understrykas att om du är ett gammalt Asics-fan kommer du inte bli besviken på den här modellen, varken när det gäller deras trogna GEL-dämpning, fina design eller stabila pronationsstöd.

Neutral löparsko med perfekt ventilation

UA_HOVR.jpg

Modell och märke: 

Finns i färgen: , (Psst! Den tjusiga rosa färgen som du ser i bild är på väg in till vårt lager. Stay tuned!)

Vikt: 249 g.

Drop: 8 millimeter.

Passar... dig som har ett neutralt löpsteg och inte kräver något extra i form av dämpning eller stöd, oavsett distans och underlag. 

Flexibilitet kontra stabilitet: Det här är en neutral sko som gör vad den ska i form av både flexibilitet och dämpning, utan att överraska på någon punkt. 

Dämpning och komfort: Komforten är ett stort plus med de här löparskorna. De sitter bra runt foten, med mjuka material som inte skaver. Dämpningen är också skön och behaglig, utan att bli för mjuk. 

Sammanfattning: 

Den här löparskon från Under Armour gör inte särskilt mycket väsen av sig, men kan komma att bli en trogen favoritsko i många år framöver. Vad gäller stabilitet överraskar den inte, men om du söker en lätt dämpad sko och inte vill att löpkänslan ska bli för "svampig" är det här rätt för dig. Den presterar dessutom nästintill perfekt vad gäller ventilationsförmåga och upplevs som förvånande lätt.

– Jag har sprungit i skon främst på hårt underlag, men är övertygad om att den passar även på en skogsrunda, säger en testare, som sedan fortsätter:

– Gällande distans så är Hovr Infinite 2 en sko som du kan ha på dig under kortare rundor och upp till en mil. För långdistans och återhämtningspass rekommenderar jag en annan sko.

Under Armour HOVR Infinite 2 är en grym sko för dig som, designmässigt, vill göra ett statement i löpspåret. Den kaxiga sulan gör skon så pass snygg att du vill bära den även till vardags. Extra plus för att skon har ett chip i sulan som mäter dina löprundor. Genom att enkelt ladda ned appen Map my run kan du på så sätt se din löparstatistik i telefonen – ett kul tillägg! 

Snabb tävlingssko med sagolik dämpning

ASICS_GLIDERIDE.jpg

Modell och märke: 

Finns i färgerna: 

Vikt: 229,6 gram. 

Drop: 5 millimeter.

Passar...  dig som vill kunna ta dig an en riktigt snabb tävling, utan risk för slitage på kroppen, tack vare mjuk dämpning.

Flexibilitet kontra stabilitet: Det här är en neutral sko, och alltså inte något för dig som pronerar. Hälkappan är däremot lite extra hård och stabil för att foten ska hållas på plats, men någon pronationskil finns inte.

Dämpning och komfort: Det första testpanelen noterar är den hårda hälkappan som först känns som ett varningstecken. Den känslan ger däremot med sig redan efter första minuten. Därefter blir den snabbt väldigt skön och Asics mjuka GEL-dämpning är som vanligt ett stort plus.

Sammanfattning: 

Den här snabba löparskon ser inte ut som Asics löparskor brukar göra. Glideride är helt ny i utbudet och har försetts med en rullsula som är osedvanlig för Asics löparskor och hjälper dig framåt i steget. I övrigt är dämpningen helt superb. Det gör att även du som sliter med överbelastningsskador kan ge dig på asfaltslöpning eller ett maraton i högt tempo igen. 

– Jag har länge haft problem med mina benhinnor så jag är begränsad till att springa på löparbana, i skogen eller på löpband, då löpning på asfalt gör smärtan värre. Men efter fyra kilometer på asfalt känner jag fortfarande inte av benhinnorna i de här skorna, berättar en lyrisk testare.

Medan andra löparskor använder kolfiber i mellansulan för att få ett driv framåt i löpsteget, jobbar Asics med flera lager skum i dämpningen. Effekten blir detsamma. Sist men inte minst – kan vi prata om designen? När det handlar om att bejaka våra vårkänslor finns inget bättre val än Asics Glideride, som bokstavligen inte hade kunnat få en fräschare design. 

Hög komfort och grymt pronationsstöd

SAUCONY_HURRICANE.jpg

Modell och märke: 

Finns i färgerna: 

Vikt: 290 gram.

Drop: 8 millimeter.

Passar... dig som pronerar och behöver en pronationssko, med bra dämpning och hög komfort. Hurricane 22 funkar för diverse hårda underlag och distanser. 

Flexibilitet kontra stabilitet: Hurricane 22 är en mycket stabil sko med ett grymt pronationsstöd. Det gör däremot att den inte är så värst flexibel. Letar du en smidig sko bör du kika på en annan modell. 

Dämpning och komfort: Hälkappan på den här modellen är bisarrt mjuk och fyllig! Att stoppa ned foten i Hurricane 22 är som att ta på sig en toffla (ja, förutsatt att tofflan har pronationsstöd och en responsiv mellansula). Förutom det är dämpningen också fantastisk, tycker vår testpanel. 

Sammanfattning: 

Hurricane 22 från Saucony är en av deras klassiska pronationsskor, som i år uppdaterats med ett nytt sorts pronationsstöd. I stället för den vanliga pronationskilen så stoltserar de med så kallade TPU-stavar i mellansulan. Det ger en bättre löpkänsla, samt att Hurricane faktiskt kan användas även av dig som inte pronerar, men vill ha en väldämpad löparsko.

– För att vara en löparsko med mycket dämpning och stabilitet tycker jag att Hurricane upplevs väldigt lätt. Ofta är stabila skor ganska tunga och klumpiga, men den här modell har en helt annan känsla, säger en testare som helt övertygats om fördelarna med Hurricane 22.

– Om jag ska jämföra med till exempel Asics pronationsskor upplever jag att du får en mjukare känsla med Sauconys, tillägger en annan.

I övrigt är Hurricane 22 bred i modellen, men väldigt liten i storlek. Har du smala fötter eller föredrar en tight passform borde du titta efter en annan sko. Du med breda fötter kommer däremot att älska den här! 

Snabb sko med mysig dämpning

NB_FRESHFOAM.jpg

Modell och märke: ,

Finns i färgen:

Vikt: 238 gram. 

Drop: 11 millimeter.

Passar... dig med lite smalare fötter, då den här modellen har en tight strumpkonstruktion. I övrigt funkar den för alla underlag och medellånga till långa distanser. 

Flexibilitet kontra stabilitet: 1080v10 från New Balance är en neutral löparsko, vilket innebär att den ger lagom stöd för dig som inte pronerar. Den är också väldigt flexibel i och med den mjuka strumpkonstruktionen på ovansidan. 

Dämpning och komfort: Dämpningen är på topp i den här modellen! Om du behöver en mängdträningssko för återhämtningspassen dagen efter en tävling är 1080v10 helt rätt för dig.

Sammanfattning: 

Wow! 1080v10 har markanta förändringar från den tidigare versionen av skon, 1080v9. Det räcker att titta på skon, så ser du hur olika de är. Ovandelen är tightare och mer ventilerande än den tidigare versionen av skon, och den har utrustats med rullsula för bästa komfort och fart in i nästa steg. Dämpningen är det bästa med den här modellen från New Balance, men även designen lyfts fram som extra positiv. Den här löparskon kan lyfta vilken löparoutfit som helst!

– För mig som aldrig sprungit med rullsula tidigare blev det en påtaglig skillnad i hur lätt det kändes att ta sig framåt. Fötterna går liksom av sig själva, konstaterar en testare och en annan håller med:

– Ja, jag skulle rekommendera de här löparskorna till snabbare pass, typ intervaller då de så tacksamt driver på steget. Men de gör sig samtidigt väldigt bra till distanser runt milen. 

I storlek är de här löparskorna aningen små, delvis på grund av en extremt fotnära passform. I övrigt kan konstateras att ventilationen är en annan solklar fördel med modellen från New Balance, som passar perfekt till sommarens rundor!

Mycket av det mesta

HOKA_CLIFTON6.jpg

Modell och märke: ,

Finns i färgerna: , ,

Vikt: 216 gram.

Drop: 5 millimeter.

Passar... medellånga till långa distanser, hårda underlag och de flesta löpare. Clifton 6 är ingen pronationssko, men tack vare en bredare sula som helt saknar getingmidja ryms en iläggssula utan problem. 

Flexibilitet kontra stabilitet: Liksom de flesta modeller från Hoka One One är Clifton 6 ovanligt stabil för att vara en neutral löparsko. Däremot är den inte lika stabil som till exempel Bondi från samma märke, men ger desto bättre löpupplevelse. Den tjocka sulan är inte den mest medgörliga, men inte heller onödigt stel.

Dämpning och komfort: Komforten är väldigt hög i Clifton 6, vars ovansida är tillverkad i ventilerande mesh. Att den är så extremt lätt bidrar till att du knappt känner att du har den på dig. Dämpningen är också på topp, men utan att bli svampig.

Sammanfattning: 

Ja, i vilken kategori ska vi egentligen placera Clifton 6? Den är nästan tillräckligt lätt för att kallas lättviktssko, men gör sig i kontrast till de flesta lättviktsskor bäst på lite längre sträckor, tack vare sin dämpning. Stabiliteten är på topp, även om det inte finns något pronationsstöd. Clifton är, tack vare sin mångsidighet, unik i utbudet. Bara flexibiliteten hade kunnat vara bättre. 

– Jämfört med Bondi är Clifton för det första betydligt smalare, sett till yttersulan. Clifton är jämnsmal hela vägen, medan Bondi är bred främst vid framfot och häl, berättar en testare och fortsätter:

– Jag skulle också säga att Clifton på alla sätt är en snabbare sko än Bondi. Men i jämförelse med Carbon X så har Clifton en mer nedtonad rullsula. Därför gör den här skon sig riktigt bra för medellånga distanser i lugnt tempo – när du vill låta kroppen återhämta sig. 

Den är tillräckligt lätt för snabba pass, tillräckligt dämpad för långa distanser och tillräckligt stabil för att den i kombination med en iläggssula kan konkurrera med stabila löparskor. Inte illa! 

Tävlingssko med Boost-dämpning

ADI_ADIOS.jpg

Modell och märke: ,

Finns i färgerna:  och 

Vikt: 224 gram.

Drop: 9,5 millimeter. 

Passar...  korta distanser när du vill känna dig riktigt snabb. Adizero Adios 5 gör sig dessutom bra för löpning på löpband och vid intervallträning. 

Flexibilitet kontra stabilitet: Det här är en riktigt flexibel lättviktssko som ger dig maximal smidighet. Särskilt stabil är den inte. Du behöver ha bra koll på ditt löpsteg för att trivas i Adizero Adios 5.

Dämpning och komfort: Komforten är hög. Ovandelen som är av tunn och ventilerande mesh följer fotens alla rörelser, och då den är true to size är det lätt att hitta rätt på en gång. Dämpningen är något lägre, trots Boost-sulan.

Sammanfattning: 

Smidig lättviktssko för de tillfällen då du vill känna dig snabb – antingen vid intervallträning eller kortare distanser och tävlingslopp. Letar du efter en stabil sko är Adidas Adizero Adios fel val. Den är inte särskilt stabil och sulan är relativt platt även om Adidas klassiska Boost-sula som vanligt är nog så bekväm. 

– Om du jämför den här skon med Ultraboost märker du att den är skapad för en helt annan typ av löpupplevelse. Medan Ultraboost är en komfortdröm och passar ett lugnt tempo ger Adios 5 dig en snabb och pigg känsla i löpspåret, säger en testare. 

Ovandelen är av tunn mesh, som ventilerar oavsett utomhustemperatur eller löpningens intensitet. Inga pass är för svettiga för den här skon!

– En perfekt sko för mina intervaller, då den är extremt lätt. Sedan har jag aldrig tidigare fått så många komplimanger för utseendet på en löparsko. Det är ju ett bra betyg!

Är du en van löpare, med neutralt löpsteg? Då är det här din nästa storfavorit för långloppen!

Snygg, lätt och studsig

NIKE_ZOOM.jpg

Modell och märke: ,

Finns i färgerna: , ,  och 

Vikt: 252 gram.

Drop: 8 millimeter.

Passar... snabba tävlingar för dig med neutralt löpsteg. Zoom Fly 3 är förstärkt med kolfiberplatta i mellansulan, vilket ger extra skjuts framåt i steget. Skon gör sig bäst på hårda underlag som asfalt eller elljusspår.

Flexibilitet kontra stabilitet: Den här löparskon överraskar inte när det gäller varken stabilitet eller flexibilitet, men den är mer åt det flexibla hållet än det stabila.

Dämpning och komfort: Ofta kan en väldigt dämpad löparsko upplevas aningen långsammare än en mer minimalistisk löparsko, men så är inte fallet med Zoom Fly. Trots att Zoom Fly 3 är en snabb tävlingssko är dämpningen supermjuk! 

Sammanfattning: 

En neutral löparsko som främst överraskar i och med den studsiga dämpningen. Zoom Fly 3 driver på ditt löpsteg med en helt fantastisk energiåtergivning. Som allra bäst gör den sig därför under långdistanser på asfalt, där den mjuka dämpningen får komma till sin fulla rätt. Ovandelen är av strumpkonstruktion, som omsluts av ett tunt, ljusrosa meshtyg. Hur snyggt som helst, men också bekvämt! 

– Jag gillar att hälen omfamnas av två kuddar på varsin sida av hälsenan. Det ger känslan av att foten håller sig på plats under löpturen, berättar en testare, men tillägger:

– Fast det bästa med Zoom Fly 3 är definitivt känslan av att du studsar in i nästa steg, även på hård asfalt.

Sist men inte minst är designen klockren! Om testpanelen inte redan fått vittring på våren får de garanterat det nu.

Lättviktssko för snabba pass och kortdistanstävlingar

ADI_SL20.jpg

Modell och märke: ,

Finns i färgerna: ,  och .

Vikt: 230 gram.

Drop: 10 millimeter.

Passar... ett neutralt löpsteg. SL20 är en snabb och smidig lättviktssko som kommer till sin fulla rätt vid intervallträning och kortdistanstävlingar.

Flexibilitet kontra stabilitet: Det här är en sko för dig som har bra koll på löptekniken och som inte pronerar. Ovansidan är stabil nog för att foten ska sitta på plats vid intensiv löpning, och dessutom flexibel nog för att du ska kunna komma upp på framfoten i en full stegutväxling.

Dämpning och komfort: Dämpningen är fullt normal för att vara en lättviktssko, men har du problem med benhinnor eller menisker bör du kolla på andra modeller. För dig vars kropp inte kräver något extra är den däremot superskön, främst tack vare den tunna, mjuka ovandelen men också den sköna mellansulan i EVA. 

Sammanfattning: 

SL20 är något så ovanligt som en löparsko från Adidas utan deras hyllade Boost-sula. I stället har SL20 försetts med en mellansula i EVA, som väger absolut ingenting. Det gör det här till en snabb löparsko, som kan skala bort hundradelar på nästa tävling! Enda nackdelen är att de inte lämpar sig för längre sträckor. Komplettera gärna din verktygslåda av löparsko med en mer väldämpad variant, för de tillfällen då du ska springa långt i lågt tempo. Spara den här till tävlingen! 

– Jag vill verkligen ge ett plus för komforten i SL20. Hälkappan ger mer stöd jämfört med andra lättviktsskor vilket jag gillar, berättar en testare och anmärker sedan:

– Jag känner mig också väldigt snabb i de här löparskorna, och får tillbaka mycket energi medan jag springer!

Storleken i den här löparskon är normal, vilket gör det enkelt att få hem rätt modell.

Kan du inte få nog?

Ta en genväg till rätt löparskor

  •   – att pronera innebär att du landar för mycket på antingen insidan eller utsidan av foten i fotnedsättningen. Det i sin tur kan leda till felbelastningar på knä och höft. Satsa på en sko som kan kompensera för den vinkeln. Pronationsskor kallas ibland för stabila löparskor.
  •   – lättviktsskor används främst vid intervallträning och tävling. Ska du springa i lugnt tempo, är nybörjare eller småskadad, bör du satsa på en sko med mer dämpning. Vill du vara snabb är de däremot det enda rätta.
  •  – att en sko är neutral innebär att den inte har något pronationsstöd. Här hittar du löparskor för mängdträning, som ofta är mer väldämpade för att du ska kunna springa långt utan att slita på kroppen. En neutral löparsko passar i regel både korta och långa distanser och många använder dem till flertalet olika löppass. 

LÄS MER:

SHOPPA HÄR:

 Tillbaka

News Feed

Hitta rätt löparskor
Mode & trender

Köpguide: Hitta rätt löparskor

16 timmar sedan
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Mode & trender

Test: Löparjackor för herr 2020

3 dagar sedan
Hur tvättar man sneakers?
Mode & trender

Video: Hur tvättar man sneakers?

3 dagar sedan
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Mode & trender

Stort test: 2020 års bästa löparjackor för dam

3 dagar sedan
Herr - Trailtest.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Trailskor för herrar!

4 dagar sedan
Dam - Trailtest.jpg
Mode & trender

Test: Säsongens bästa trailskor för dam!

4 dagar sedan
fenix 6 pro solar header
Mode & trender

Fenix 6X Pro Solar – pulsklockan som är bäst i test

5 dagar sedan
Supperrep go test
Mode & trender

Vi testar: Träningsskon SuperRep Go från Nike

6 dagar sedan
superrep go
Mode & trender

Ge allt på cirkelpasset med nya träningsskon Nike SuperRep Go

6 dagar sedan
reima regnkläder flera barn
Mode & trender

Kan man tvätta regnkläder?

6 dagar sedan
Header.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Yogabyxor 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Mode & trender

Bästa löparskorna på vår Mid Season Sale

25 mar 2020
wyte badshorts
Mode & trender

Fynda träningskläder, skor och badbyxor på vår Mid Season Sale

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mode & trender

11 guldkorn att fynda på Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mode & trender

Vårens hetaste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mode & trender

Stort test! Vårens bästa sneakers för herrar 2020

19 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mode & trender

Topplista: 11 träningströjor för honom

19 mar 2020
Linnen dam
Mode & trender

12 våriga träningslinnen för henne

19 mar 2020
reebok royal turbo header
Mode & trender

Sex snygga sneakers från Reebok

17 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mode & trender

Test: Årets snyggaste sneakers 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Mode & trender

Vårens pastellfärgade mode från Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mode & trender

Senaste trenden: Glansiga träningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mode & trender

Vi testar säsongens bästa padelskor för damer

13 mar 2020
sport bh header
Mode & trender

Bäst i test: Sport bh för stor byst

12 mar 2020
Padelskor header
Mode & trender

Bäst i test: Padelskor för herr 2020

12 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mode & trender

Vårens bästa sport-bh:ar 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mode & trender

9 löparskor för herr som är bäst i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mode & trender

STORT test! Bästa löparskorna för dam 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mode & trender

Topp 5 bästa outdoorkläderna från Peak Performance

10 mar 2020
Sneakers 2020
Mode & trender

Sneakers som trendar 2020

10 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mode & trender

Säsongens bästa köp: Nya hybridjackan från Peak Performance

09 mar 2020
suunto 7 header
Mode & trender

TEST! Så bra är nya pulsklockan Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mode & trender

Vilka träningsskor är bäst för funktionell träning?

04 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mode & trender

Hur ska en skaljacka sitta?

04 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mode & trender

2020:s snyggaste sneakers för dam, herr och barn

04 mar 2020
Header-tights.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Tights med hög midja 2020

02 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mode & trender

Så maxar du funktionella träningen med rätt träningsskor

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mode & trender

Guide: Vilka regnkläder ska mitt barn ha?

02 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Vårjackor för män 2020

28 feb 2020
HEADER_W.jpg
Mode & trender

Bäst i test! 8 snygga vårjackor för damer

28 feb 2020
magazine
Hitta rätt löparskor

Köpguide: Hitta rätt löparskor

Hur ska löparskon sitta på foten? Hur ska jag tänka kring dämpning, stöd och grepp? Elitlöparen Charlotte Karlsson går igenom allt du måste ha koll på.

16 timmar sedan
Mode & trender
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Test: Löparjackor för herr 2020

Dags att ge dig ut i spåret? Glöm inte löparjackan! Vår blixtsnabba testpanel har kutat i säsongens bästa löparjackor för herr och så här blev resultatet.

3 dagar sedan
Mode & trender
Hur tvättar man sneakers?

Video: Hur tvättar man sneakers?

Frågan om hur du får sneakers vita igen gäckar många. Hur ska de egentligen rengöras? Vi sitter på svaren.

3 dagar sedan
Mode & trender
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Stort test: 2020 års bästa löparjackor för dam

Sportamores egen elitlöpare Charlotte Karlsson har fått testa vårens bästa löparjackor. Så här tycker hon om att springa i de olika jackorna.

3 dagar sedan
Mode & trender
Herr - Trailtest.jpg

Bäst i test: Trailskor för herrar!

Dags att anta utmaningen att springa trail! Här är våra bästa trailskor från Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming och Hoka One One.

4 dagar sedan
Mode & trender
Dam - Trailtest.jpg

Test: Säsongens bästa trailskor för dam!

Vår testpanel har löptränat i trailskor från Nike, Adidas, Salomon, New Balance och Hoka One One. Se vilken som är bäst i test!

4 dagar sedan
Mode & trender
fenix 6 pro solar header

Fenix 6X Pro Solar – pulsklockan som är bäst i test

Nu har vår testpanel satt pulsklockan Fenix 6X Pro Solar på prov! Så bra presterar monsterklockan från Garmin!

5 dagar sedan
Mode & trender
Supperrep go test

Vi testar: Träningsskon SuperRep Go från Nike

Vad Metcon är för crosstraining är SuperRep för gruppass. Tidigare i år lanserades den sprillans nya Nike-skon. Nu släppes lillasyskonet Superrep Go.

6 dagar sedan
Mode & trender
superrep go

Ge allt på cirkelpasset med nya träningsskon Nike SuperRep Go

Träningsskon Nike SuperRep har fått en lillasyster – säg hej till SuperRep Go!

6 dagar sedan
Mode & trender
reima regnkläder flera barn

Kan man tvätta regnkläder?

Ibland bara måste man göra rent sina regnkläder, hur gör du då? Vi har svaret.

6 dagar sedan
Mode & trender
Header.jpg

Bäst i test: Yogabyxor 2020

När du utövar yoga vill du ha yogakläder som låter dig ha full rörelsefrihet och flexibilitet. Vår yogi-testpanel har gjort solhälsningen i årets bästa yogabyxor.

27 mar 2020
Mode & trender
mss löparskor header

Bästa löparskorna på vår Mid Season Sale

Passa på att fynda dina nya löparskor nu när vår stora Mid Season Sale är igång!

25 mar 2020
Mode & trender
wyte badshorts

Fynda träningskläder, skor och badbyxor på vår Mid Season Sale

Vi välkomnar våren med vår Mid Season Sale! Passa på att shoppa kläder, skor och väskor till dig själv, en vän eller någon annan du tycker om.

25 mar 2020
Mode & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 guldkorn att fynda på Mid Season Sale

Allt från träningstights till ridkläder! Passa på att norpa åt dig de här godbitarna när de dyker upp till nedsatt pris på vår stora Mid Season Sale.

25 mar 2020
Mode & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hetaste trend: grå sneakers!

Förra året var det vita sneakers som gällde, men i år är det grå sneakers som dominerar. Här är säsongens 10 hetaste modeller för herr och dam!

22 mar 2020
Mode & trender