SE_header.jpg

Bäst i test! Sport-bh:ar med högt stöd

Den viktigaste pusselbiten i träningsgarderoben är helt klart sport-bh:n. Maximalt stöd, vadderade axelband och en passform som funkar för dig är A och O. Här är nio modeller som håller bysten på plats! 

Det här testet är från 2018. 

Det kanske absolut viktigaste träningsplagget för kvinnor är sport-bh:n. Utan bra stöd för brösten hamnar löpning, crossfit och fotboll på listan över aktiviteter vi inte kan utföra till hundra procent. Se därför till att du är kittad med rätt modell så att du kan sporta obehindrat. Det första du kan göra i sökandet på den perfekta sport-bh:n är att tänka på vilken aktivitet du ska använda bh:n till. Ju mer hopp som innefattas i din träningsform, desto viktigare är det med bra support.  

– Jag skulle rekommendera alla att anpassa sport-bh:n efter aktivitet, och att inte bara ha en och samma modell. Det är så mycket behagligare med en mjukare sport-bh till yoga där du exempelvis inte har något spänne i ryggen. När du däremot springer är det viktigt att ha en stabilare variant som gärna får vara anpassningsbar gällande omkrets och axelband, säger Linnea Bengtzing, marknadsansvarig på Kari Traa i Sverige.  

Storleken på sport-bh:ar anges ibland XS-XL i stället för mer specifikt med omkrets och kupstorlek. För att en sport-bh ska kunna ge ultimat stöd ska modellen täcka hela brösten. Därför kan två personer som har samma storlek på linne behöva olika storlekar på en sport-bh.

– Hon med liten byst kan behöva gå ned en storlek medan hon med större byst kan behöva gå upp ett snäpp. Det är med andra ord superviktigt att du provar dig fram! 

På marknaden finns det mängder med modeller som är skapade för olika träningsformer. En tumregel för dig som har en stor byst och vill ha en modell som håller brösten på plats är att leta efter en sport-bh med separata kupor, som resulterar i ett högre stöd än modeller utan. Det är även viktigt att du kan justera både omkrets och axelband eftersom det gör att du kan anpassa modellen precis efter hur just din kropp ser ut.

– Vaddering i kupan däremot är helt en smaksak. Modeller med medium- och högt stöd har ofta kompressionstyg som gör att bysten plattas till. De fungerar väldigt bra för att hålla bysten på plats men det är inte alla som gillar när brösten blir så ihopklämda. Då skulle jag rekommendera en vadderad variant.

Till den storbystade 

SE_SWEMARK.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Storlek: B-F, 75-95.

Justerbara band: Ja.

Passform: Normal omkrets och kupa som du även kan justera efter eget önskemål.

Stöd: Bh:n är inte vadderad men har ett dubbelt tyg som tillsammans med de justerbara banden och omkretsen resulterar i ett väldigt högt stöd. 

Fukttransport: Tyget blir blött när du kör ett högintensivt pass. Det positiva är att det varken syns, känns eller gör materialet tyngre. 

Komfort: De breda och vadderade axelbanden ser till så att tryckytan på axlarna blir bredare än vanliga bh-band, vilket uppskattas av testpanelen. Överlag sitter bh:n väldigt bekvämt på kroppen. 

Design: Designen delar testpanelen. Det smäller inga fyrverkerier kring bh:n men den är absolut inte åt det fula hållet. Stilren och fin rosa ton. Perfekt att även ha under ett linne med djup rygg. 

Kommentar: Tack vara knäppning baktill och justerbara band behöver du aldrig mer oroa dig för att du inte ska komma ur din sport-bh efter ett svettigt träningspass. Den här modellen är gjord för dig med större byst och stabiliserar brösten på ett bekvämt sätt. Storlekarna är väldigt true to size, se bara till att spänna åt axelbanden ordentligt så de inte åker ned när du tränar. Du kan även justera dem så de korsas över ryggen om du föredrar det. Minus med modellen? Tyget suger upp svettet från kroppen och blir blött, men det är inget som stör träningen. Det bästa med modellen? Bh:n ger ett så pass högt stöd att den funkar till både styrketräning och löpning! 

Till gym-nörden 

SE_BB.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 349 kronor. 

Storlek: S-L. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Aningen liten i storleken, vilket gör att modellen kan vara lite klurig att få på sig eftersom den inte har några justerbara band eller knäppningar. 

Stöd: Bh:n har varken vaddering eller anpassade kupor men ger ändå ett medelhögt stöd tack vare den tighta passformen och stretchiga materialet i polyester och elastan.

Fukttransport: Det är inte den bästa fukttransporten du varit med om och tar du i ordentligt kommer du att känna av det. För tyngre styrkepass utan de högintensiva delarna funkar den bättre. 

Komfort: Väl på plats och med rätt storlek sitter den riktigt bra! Det stretchiga materialet känns skönt mot huden och följer kroppens rörelser.

Design: Färgen och skurningen får toppbetyg. Bowery är riktigt snygg! Matcha gärna med Better Bodies tights i samma gröna kulör för en optimal gymlook. . 

Kommentar: Enkel och snygg sport-bh som är något längre i modellen och påminner på så vis om en crop top som du kan matcha med höga tights. Det medelhöga stödet passar perfekt för dig med liten till medelstor byst under styrkepass och gruppträning. För löpning och HIIT-pass med mycket hopp bör du välja en modell som erbjuder ett högre stöd. På minussidan hamnar andningsförmågan som tyvärr inte håller kroppen helt torr. På plussidan har du designen som får full pott. En omtyckt modell om ögat (och plånboken) får välja! 

Enkel att ta på och av 

SE_StayInPLace.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 499 kronor. 

Storlek: XS-XL. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Normal i storleken med en tight omkrets. Smidig att ta på och av eftersom dragkedjan framtill går hela vägen ned så du inte behöver dra bh:n över huvudet efter träningspasset.

Stöd: Modellen har ingen vaddering men tack vare det tjockare tyget och den tighta passformen får du ändå ett väldigt högt stöd. 

Fukttransport: Grym fukttransport som ventilerar bort svetten från kroppen på ett effektivt sätt. 

Komfort: Materialet känns väldigt skönt mot kroppen och bh:n sitter som en smäck oavsett hopp och rörelser. I och med att modellen inte har någon vaddering kan den tighta passformen platta till bysten något, vilket känns bättre än det ser ut.

Design: Delade meningar. Grått och svart är en fantastisk kombination. Nytänkande med dragkedjan, men den gick inte hela vägen hem hos alla i testpanelen. 

Kommentar: Att en sport-bh har en dragkedja är sällsynt, men funktionen delar testpanelen. Vissa tycker att den är i vägen och känns obehaglig när man svettas, även om kedjan aldrig nuddar huden. Andra gillar zippen och uppskattar designen och funktionen väldigt mycket. Med den tillplattade passformen på minussidan och den grymma fukttransporten och höga stödet på plussidan är det här en given modell för dig som vill ha ett medel- till högt stöd men ogillar kupor. Den här modellen passar lika bra för styrketräning som under löprundan. 

Ultimat stöd

SE_ SHOCK.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 599 kronor. 

Storlek: A-F, 65-85. 

Justerbara band: Ja.

Passform: Liten i både kupa och omkrets, välj den större. Både axelband och omkrets är dock justerbara för skräddarsydd passform. 

Stöd: Väldigt högt stöd! Brösten hålls på plats utan att modellen sitter för hårt eller obekvämt.

Fukttransport: Hur mycket du än svettas suger materialet upp det utan att för den delen bli tyngre. 

Komfort: Lagom mycket vaddering för att bh:n fortfarande ska kännas bekväm. Tack vare det övre spännet på ryggen behöver du aldrig ”rätta till” bh:n eller dra upp axelbanden, utan modellen sitter där den ska under hela träningspasset. 

Design: Den lilla svarta som funkar i alla lägen. Inget som sticker ut utan en stilren och klassisk modell. 

Kommentar: Din nya bästa vän på de högintensiva passen är här för att stanna! Stödet är det absolut bästa med Ultimate Run Bra Padded som, av namnet att tyda, är utformad för främst löpning. Eftersom både omkrets och kupa kan upplevas som något liten kan du gå upp en storlek på båda delarna för optimal passform. Bh:n sitter extremt stabilt på kroppen och håller sig på plats oavsett hopp och spring. Det övre spännet kan vara lite klurigt att knäppa själv. Ta hjälp av en kompis i omklädningsrummet eller knäpp det innan du sätter på dig bh:n. 

Perfekt på vintern

SE_KARI.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 599 kronor. 

Storlek: B-D, 70-80. 

Justerbara band: Ja.

Passform: Snudd på normal i både omkrets och kupor. Bh:n kan upplevas som något liten så om du velar mellan två storlekar bör du välja den större för att vara säker på att passformen blir perfekt. Du kan även justera både omkrets och axelband efter önskemål.  

Stöd: Tjockare vaddering med formgjutna kupor som tillsammans med ett ventilerande ytterlager ger ett väldigt högt stöd. Den här modellen håller dina bröst på plats även när du springer och hoppar. 

Fukttransport: Trots att du springer dig helt svettig kommer bh:n att absorbera fukten och hålla dig någorlunda torr. Däremot är det en varm modell som gör sig bäst på vinterhalvåret. 

Komfort: När du precis fått på dig bh:n kommer du att märka att den sitter både tight och hårt (vilket är normalt). Det finns även två större sömmar på insidan av axelbanden som irriterar till en början.

Design: Kari traa brukar ofta leverera feminina mönster och färgkombinationer men här gick de inte hela vägen. Det här är inte en modell du köper med ögat. 

Kommentar: En sport-bh med dubbelknäppning baktill för att ge högt stöd även till dig med större byst. Att bh:n är gjord i 100 procent merinoull märks, den håller dig varm i en kall innebandyhall, innan du fått upp värmen själv, och den luktar inte alls trots att du svettats i den upprepade gånger. Minus med modellen är att den kan vara något liten i storleken och att sömmarna kan skava. Det höga stödet och de två knäppningarna ligger däremot på plussidan. En bra bh även för skidsäsongen tack vare ullens värmande egenskaper!

Trendsättare

SE_RÖH.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 399 kronor. 

Storlek: XS-XL. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Omkretsen drar något åt det mindre hållet. Den här modellen kräver att du har lite byst eftersom det främre partiet är väldigt brett. Banden längst ut hade gärna fått vara tunnare och i ett mjukare material, för de har en tendens att skära in. 

Stöd: En tight passform som maxar stödet för dig med liten till medelstor byst. Materialet har tillräckligt mycket vaddering så inga bröstvårtor syns igenom tyget. 

Fukttransport: Du känner dig aldrig blöt eller svettig i den här modellen utan tyget suger upp fukten på ett effektivt sätt. 

Komfort: Att modellen kan skära in lite i armhålorna är inte roligt, men det är inte så obehagligt att du vill slänga av dig bh:n.

Design: Ryggen får höga poäng, det är det finaste med den här modellen, samt den fina kulören. 

Kommentar: En allround-bh som passar bättre för medel- och högintensiva pass än lågintensiva eftersom komforten ligger på minussidan. Minus är alltså att de hårda sidokanterna kan skava vid armhålorna. Det bästa med modellen är att den ger ett högt stöd och håller allt på plats när du springer och gör burpees, trots att modellen är utan vare sig knäppning och formgjutna kupor. Kay Sports Bra är väldigt fin och livar upp ett tråkigt måndagspass med bravur. 

Mjuk och bekväm 

SE_ BLACC.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 229 kronor. 

Storlek: XS-L. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Åt det större hållet så är du mellan två storlekar kan du definitivt välja den mindre. Den breda resårbanden nedtill sitter tight och bekvämt. 

Stöd: En mjuk och snäll bh som ger stöd till de flesta träningsformerna. Den trycker inte speciellt hårt på kroppen utan snarare följer dina rörelser. 

Fukttransport: Modellen känns varken blöt eller tung under själva träningspasset. Den absorberar fukten väldigt effektivt och är därför fuktig efter användning. Plus för det ventilerade partiet mellan brösten. 

Komfort: Jättebekväm! Lika skön att ha under träningspasset som en hela dag hemma i soffan. Plus för de breda axelbanden som sitter bekvämt på axlarna.

Design: Snygg modell med bred resår nedan. Detaljerna i mesh livar upp helheten på en annars avskalad look. 

Kommentar: En mjuk och skön sport-bh som är i det större laget. Har du en mindre byst och inte går ned i storlek kan vadderingen upplevas som stel och att det bildas en glipa mellan material och kropp. Se därför till att du har rätt storlek. Minus är att bh:n inte formar sig efter olika kroppsformer. Det är en bh med kupor och vaddering, så det är viktigt att kunna fylla ut kuporna, annars blir det lite obekvämt. Det bästa med modellen är att den är extremt skön, när du prickar in rätt storlek. Materialet känns silkeslent mot huden och den breda resåren nedtill sitter bekvämt på kroppen. Mjukheten i tyget gör att den här modellen är jätteskön att ha på sig även till vardags. 

Testvinnare

SE_ NIKE.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Storlek: XS-XL. 

Justerbara band: Nej.

Passform: True to Nike, kör på din vanliga storlek. De formgjutna kuporna ger en mjuk och stödjande passform. 

Stöd: Kuporna i kombination med det något tjockare materialet resulterar i ett överraskande bra stöd. Modellen ser till att brösten hålls på plats även under högintensiva pass för dig som har en medelstor byst. 

Fukttransport: Väldigt bra fukttransport trots de vadderade kuporna och det tjockare tyget, som ibland kan ge en motsatt effekt. Bh:n kändes varken blöt under eller efter passet. 

Komfort: Trots en skeptisk inställning till dragkedjan kommer du bli förvånad över hur smidig den är. Modellen är väldigt lätt att ta på och av och sitter väldigt bekvämt på kroppen. Plus för haken högst upp som ser till att dragkedjan inte åker upp mitt i passet. 

Design: Snygg och enkel design, helt i testpanelens smak. Minus för den massiva ryggdelen som syns igenom nästan alla linnen. 

Kommentar: Bekvämligheten är A och O i den här modellen som förvånade nästan alla i testpanelen. Vill man verkligen ha en sport-bh med dragkedja? Javisst! Pro Zip Bra är extremt skön samtidigt som dragkedjans funktion är väldigt uppskattad efter ett tungt överkroppspass när du inte har någon kraft kvar i dina biceps att dra bh:n över huvudet. Testpanelen har svårt att hitta någonting negativt med modellen, det skulle vara ryggpartiet som designmässigt känns för stort och klumpigt. Inget som stör din träning dock. Det bästa? Bra stöd, komfort och passform i ett snyggt paket – här är modellen som gör sig bäst för högintensiv träning och tuffa löppass.

Till de svettiga passen 

SE_ADIDAS.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Storlek: 2XS-XL. 

Justerbara band: Ja.

Passform: En ganska liten omkrets i förhållande till de något större kuporna. Plus för de justerbara axelbanden som underlättar en tight och personlig passform. 

Stöd: I rätt storlek där kuporna sitter åt mot brösten får du ett högt stöd för både medel- och högintensiv träning. Det kanske inte är modellen som får följa med ut på löprundan, men för gym och gruppträning funkar den superbra. 

Fukttransport: Grym fukttransport, du kan köra riktigt svettiga pass i den här modellen utan att det känns obehagligt. 

Komfort: När passformen är på topp är även komforten det. Bh:n sitter väldigt skönt på kroppen och de breda axelbanden uppskattas. 

Design: Den rosa färgen ger verkligen energi till träningspasset, du blir glad av att ta på dig den här modellen! 

Kommentar: En härligt sport-bh med snygg brottarrygg. De formgjutna kuporna delar testpanelen. Eftersom modellen erbjuds i en storleksskala mellan XS-XL passar den endast dig som har samma storlek i omkrets och kupa. Om du exempelvis har en bredare rygg men mindre byst kommer kuporna att vara för stora och vise versa. Det bästa med modellen är att den är superfin, väldigt bekväm och har justerbara axelband som förbättrar passformen. Bh:n erbjuder ett högt stöd och ser till att dina bröst sitter på plats när de vankas en svettig WOD! 

LÄS MER:

LÄS MER:

 Tillbaka

News Feed

Test adidas löparskor
Mode & trender

Elitlöparen testar: Här är bästa löparskorna från Adidas

21 timmar sedan
Loparskor asfalt
Mode & trender

Bästa löparskorna för dig som springer på asfalt

23 timmar sedan
När byta löparskor
Mode & trender

Hur ofta ska jag byta löparskor?

1 dag sedan
Charlotte Karlsson
Mode & trender

Köpguide: Hitta rätt löparskor

2 dagar sedan
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Mode & trender

Test: Löparjackor för herr 2020

5 dagar sedan
Hur tvättar man sneakers?
Mode & trender

Video: Hur tvättar man sneakers?

5 dagar sedan
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Mode & trender

Stort test: 2020 års bästa löparjackor för dam

5 dagar sedan
Herr - Trailtest.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Trailskor för herrar!

6 dagar sedan
Dam - Trailtest.jpg
Mode & trender

Test: Säsongens bästa trailskor för dam!

6 dagar sedan
fenix 6 pro solar header
Mode & trender

Fenix 6X Pro Solar – pulsklockan som är bäst i test

01 apr 2020
Supperrep go test
Mode & trender

Vi testar: Träningsskon SuperRep Go från Nike

01 apr 2020
superrep go
Mode & trender

Ge allt på cirkelpasset med nya träningsskon Nike SuperRep Go

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Mode & trender

Kan man tvätta regnkläder?

31 mar 2020
Header.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Yogabyxor 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Mode & trender

Bästa löparskorna på vår Mid Season Sale

25 mar 2020
wyte badshorts
Mode & trender

Fynda träningskläder, skor och badbyxor på vår Mid Season Sale

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mode & trender

11 guldkorn att fynda på Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mode & trender

Vårens hetaste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mode & trender

Stort test! Vårens bästa sneakers för herrar 2020

19 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mode & trender

Topplista: 11 träningströjor för honom

19 mar 2020
Linnen dam
Mode & trender

12 våriga träningslinnen för henne

19 mar 2020
reebok royal turbo header
Mode & trender

Sex snygga sneakers från Reebok

17 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mode & trender

Test: Årets snyggaste sneakers 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Mode & trender

Vårens pastellfärgade mode från Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mode & trender

Senaste trenden: Glansiga träningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mode & trender

Vi testar säsongens bästa padelskor för damer

13 mar 2020
sport bh header
Mode & trender

Bäst i test: Sport bh för stor byst

12 mar 2020
Padelskor header
Mode & trender

Bäst i test: Padelskor för herr 2020

12 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mode & trender

Vårens bästa sport-bh:ar 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mode & trender

9 löparskor för herr som är bäst i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mode & trender

STORT test! Bästa löparskorna för dam 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mode & trender

Topp 5 bästa outdoorkläderna från Peak Performance

10 mar 2020
Sneakers 2020
Mode & trender

Sneakers som trendar 2020

10 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mode & trender

Säsongens bästa köp: Nya hybridjackan från Peak Performance

09 mar 2020
suunto 7 header
Mode & trender

TEST! Så bra är nya pulsklockan Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mode & trender

Vilka träningsskor är bäst för funktionell träning?

04 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mode & trender

Hur ska en skaljacka sitta?

04 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mode & trender

2020:s snyggaste sneakers för dam, herr och barn

04 mar 2020
Header-tights.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Tights med hög midja 2020

02 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mode & trender

Så maxar du funktionella träningen med rätt träningsskor

02 mar 2020
magazine
Test adidas löparskor

Elitlöparen testar: Här är bästa löparskorna från Adidas

Boost-dämpning som är skonsam för knä och höft, lättviktsskor för de snabba tempopassen eller snygga varianter som extraknäcker som sneakers? Elitlöparen Charlotte Karlsson har testat Adidas nya löparskor!

21 timmar sedan
Mode & trender
Loparskor asfalt

Bästa löparskorna för dig som springer på asfalt

Letar du löparskor som är bra att springa med på asfalt? Välj ett par med mycket dämpning!

23 timmar sedan
Mode & trender
När byta löparskor

Hur ofta ska jag byta löparskor?

Efter en säsong, när det går hål på ovandelen eller när sulan börjar kännas stel? Vi vet när det är dags att skaffa nya löparskor.

1 dag sedan
Mode & trender
Charlotte Karlsson

Köpguide: Hitta rätt löparskor

Hur ska löparskon sitta på foten? Hur ska jag tänka kring dämpning, stöd och grepp? Elitlöparen Charlotte Karlsson går igenom allt du måste ha koll på.

2 dagar sedan
Mode & trender
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Test: Löparjackor för herr 2020

Dags att ge dig ut i spåret? Glöm inte löparjackan! Vår blixtsnabba testpanel har kutat i säsongens bästa löparjackor för herr och så här blev resultatet.

5 dagar sedan
Mode & trender
Hur tvättar man sneakers?

Video: Hur tvättar man sneakers?

Frågan om hur du får sneakers vita igen gäckar många. Hur ska de egentligen rengöras? Vi sitter på svaren.

5 dagar sedan
Mode & trender
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Stort test: 2020 års bästa löparjackor för dam

Sportamores egen elitlöpare Charlotte Karlsson har fått testa vårens bästa löparjackor. Så här tycker hon om att springa i de olika jackorna.

5 dagar sedan
Mode & trender
Herr - Trailtest.jpg

Bäst i test: Trailskor för herrar!

Dags att anta utmaningen att springa trail! Här är våra bästa trailskor från Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming och Hoka One One.

6 dagar sedan
Mode & trender
Dam - Trailtest.jpg

Test: Säsongens bästa trailskor för dam!

Vår testpanel har löptränat i trailskor från Nike, Adidas, Salomon, New Balance och Hoka One One. Se vilken som är bäst i test!

6 dagar sedan
Mode & trender
fenix 6 pro solar header

Fenix 6X Pro Solar – pulsklockan som är bäst i test

Nu har vår testpanel satt pulsklockan Fenix 6X Pro Solar på prov! Så bra presterar monsterklockan från Garmin!

01 apr 2020
Mode & trender
Supperrep go test

Vi testar: Träningsskon SuperRep Go från Nike

Vad Metcon är för crosstraining är SuperRep för gruppass. Tidigare i år lanserades den sprillans nya Nike-skon. Nu släppes lillasyskonet Superrep Go.

01 apr 2020
Mode & trender
superrep go

Ge allt på cirkelpasset med nya träningsskon Nike SuperRep Go

Träningsskon Nike SuperRep har fått en lillasyster – säg hej till SuperRep Go!

01 apr 2020
Mode & trender
reima regnkläder flera barn

Kan man tvätta regnkläder?

Ibland bara måste man göra rent sina regnkläder, hur gör du då? Vi har svaret.

31 mar 2020
Mode & trender
Header.jpg

Bäst i test: Yogabyxor 2020

När du utövar yoga vill du ha yogakläder som låter dig ha full rörelsefrihet och flexibilitet. Vår yogi-testpanel har gjort solhälsningen i årets bästa yogabyxor.

27 mar 2020
Mode & trender
mss löparskor header

Bästa löparskorna på vår Mid Season Sale

Passa på att fynda dina nya löparskor nu när vår stora Mid Season Sale är igång!

25 mar 2020
Mode & trender