SE_header.jpg

Bäst i test! Sport-bh:ar med högt stöd

Den viktigaste pusselbiten i träningsgarderoben är helt klart sport-bh:n. Maximalt stöd, vadderade axelband och en passform som funkar för dig är A och O. Här är nio modeller som håller bysten på plats! 

Det kanske absolut viktigaste träningsplagget för kvinnor är sport-bh:n. Utan bra stöd för brösten hamnar löpning, crossfit och fotboll på listan över aktiviteter vi inte kan utföra till hundra procent. Se därför till att du är kittad med rätt modell så att du kan sporta obehindrat. Det första du kan göra i sökandet på den perfekta sport-bh:n är att tänka på vilken aktivitet du ska använda bh:n till. Ju mer hopp som innefattas i din träningsform, desto viktigare är det med bra support.  

– Jag skulle rekommendera alla att anpassa sport-bh:n efter aktivitet, och att inte bara ha en och samma modell. Det är så mycket behagligare med en mjukare sport-bh till yoga där du exempelvis inte har något spänne i ryggen. När du däremot springer är det viktigt att ha en stabilare variant som gärna får vara anpassningsbar gällande omkrets och axelband, säger Linnea Bengtzing, marknadsansvarig på Kari Traa i Sverige.  

Storleken på sport-bh:ar anges ibland XS-XL i stället för mer specifikt med omkrets och kupstorlek. För att en sport-bh ska kunna ge ultimat stöd ska modellen täcka hela brösten. Därför kan två personer som har samma storlek på linne behöva olika storlekar på en sport-bh.

– Hon med liten byst kan behöva gå ned en storlek medan hon med större byst kan behöva gå upp ett snäpp. Det är med andra ord superviktigt att du provar dig fram! 

På marknaden finns det mängder med modeller som är skapade för olika träningsformer. En tumregel för dig som har en stor byst och vill ha en modell som håller brösten på plats är att leta efter en sport-bh med separata kupor, som resulterar i ett högre stöd än modeller utan. Det är även viktigt att du kan justera både omkrets och axelband eftersom det gör att du kan anpassa modellen precis efter hur just din kropp ser ut.

– Vaddering i kupan däremot är helt en smaksak. Modeller med medium- och högt stöd har ofta kompressionstyg som gör att bysten plattas till. De fungerar väldigt bra för att hålla bysten på plats men det är inte alla som gillar när brösten blir så ihopklämda. Då skulle jag rekommendera en vadderad variant.

Till den storbystade 

SE_SWEMARK.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Storlek: B-F, 75-95.

Justerbara band: Ja.

Passform: Normal omkrets och kupa som du även kan justera efter eget önskemål.

Stöd: Bh:n är inte vadderad men har ett dubbelt tyg som tillsammans med de justerbara banden och omkretsen resulterar i ett väldigt högt stöd. 

Fukttransport: Tyget blir blött när du kör ett högintensivt pass. Det positiva är att det varken syns, känns eller gör materialet tyngre. 

Komfort: De breda och vadderade axelbanden ser till så att tryckytan på axlarna blir bredare än vanliga bh-band, vilket uppskattas av testpanelen. Överlag sitter bh:n väldigt bekvämt på kroppen. 

Design: Designen delar testpanelen. Det smäller inga fyrverkerier kring bh:n men den är absolut inte åt det fula hållet. Stilren och fin rosa ton. Perfekt att även ha under ett linne med djup rygg. 

Kommentar: Tack vara knäppning baktill och justerbara band behöver du aldrig mer oroa dig för att du inte ska komma ur din sport-bh efter ett svettigt träningspass. Den här modellen är gjord för dig med större byst och stabiliserar brösten på ett bekvämt sätt. Storlekarna är väldigt true to size, se bara till att spänna åt axelbanden ordentligt så de inte åker ned när du tränar. Du kan även justera dem så de korsas över ryggen om du föredrar det. Minus med modellen? Tyget suger upp svettet från kroppen och blir blött, men det är inget som stör träningen. Det bästa med modellen? Bh:n ger ett så pass högt stöd att den funkar till både styrketräning och löpning! 

Till gym-nörden 

SE_BB.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 349 kronor. 

Storlek: S-L. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Aningen liten i storleken, vilket gör att modellen kan vara lite klurig att få på sig eftersom den inte har några justerbara band eller knäppningar. 

Stöd: Bh:n har varken vaddering eller anpassade kupor men ger ändå ett medelhögt stöd tack vare den tighta passformen och stretchiga materialet i polyester och elastan.

Fukttransport: Det är inte den bästa fukttransporten du varit med om och tar du i ordentligt kommer du att känna av det. För tyngre styrkepass utan de högintensiva delarna funkar den bättre. 

Komfort: Väl på plats och med rätt storlek sitter den riktigt bra! Det stretchiga materialet känns skönt mot huden och följer kroppens rörelser.

Design: Färgen och skurningen får toppbetyg. Bowery är riktigt snygg! Matcha gärna med Better Bodies tights i samma gröna kulör för en optimal gymlook. . 

Kommentar: Enkel och snygg sport-bh som är något längre i modellen och påminner på så vis om en crop top som du kan matcha med höga tights. Det medelhöga stödet passar perfekt för dig med liten till medelstor byst under styrkepass och gruppträning. För löpning och HIIT-pass med mycket hopp bör du välja en modell som erbjuder ett högre stöd. På minussidan hamnar andningsförmågan som tyvärr inte håller kroppen helt torr. På plussidan har du designen som får full pott. En omtyckt modell om ögat (och plånboken) får välja! 

Enkel att ta på och av 

SE_StayInPLace.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 499 kronor. 

Storlek: XS-XL. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Normal i storleken med en tight omkrets. Smidig att ta på och av eftersom dragkedjan framtill går hela vägen ned så du inte behöver dra bh:n över huvudet efter träningspasset.

Stöd: Modellen har ingen vaddering men tack vare det tjockare tyget och den tighta passformen får du ändå ett väldigt högt stöd. 

Fukttransport: Grym fukttransport som ventilerar bort svetten från kroppen på ett effektivt sätt. 

Komfort: Materialet känns väldigt skönt mot kroppen och bh:n sitter som en smäck oavsett hopp och rörelser. I och med att modellen inte har någon vaddering kan den tighta passformen platta till bysten något, vilket känns bättre än det ser ut.

Design: Delade meningar. Grått och svart är en fantastisk kombination. Nytänkande med dragkedjan, men den gick inte hela vägen hem hos alla i testpanelen. 

Kommentar: Att en sport-bh har en dragkedja är sällsynt, men funktionen delar testpanelen. Vissa tycker att den är i vägen och känns obehaglig när man svettas, även om kedjan aldrig nuddar huden. Andra gillar zippen och uppskattar designen och funktionen väldigt mycket. Med den tillplattade passformen på minussidan och den grymma fukttransporten och höga stödet på plussidan är det här en given modell för dig som vill ha ett medel- till högt stöd men ogillar kupor. Den här modellen passar lika bra för styrketräning som under löprundan. 

Ultimat stöd

SE_ SHOCK.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 599 kronor. 

Storlek: A-F, 65-85. 

Justerbara band: Ja.

Passform: Liten i både kupa och omkrets, välj den större. Både axelband och omkrets är dock justerbara för skräddarsydd passform. 

Stöd: Väldigt högt stöd! Brösten hålls på plats utan att modellen sitter för hårt eller obekvämt.

Fukttransport: Hur mycket du än svettas suger materialet upp det utan att för den delen bli tyngre. 

Komfort: Lagom mycket vaddering för att bh:n fortfarande ska kännas bekväm. Tack vare det övre spännet på ryggen behöver du aldrig ”rätta till” bh:n eller dra upp axelbanden, utan modellen sitter där den ska under hela träningspasset. 

Design: Den lilla svarta som funkar i alla lägen. Inget som sticker ut utan en stilren och klassisk modell. 

Kommentar: Din nya bästa vän på de högintensiva passen är här för att stanna! Stödet är det absolut bästa med Ultimate Run Bra Padded som, av namnet att tyda, är utformad för främst löpning. Eftersom både omkrets och kupa kan upplevas som något liten kan du gå upp en storlek på båda delarna för optimal passform. Bh:n sitter extremt stabilt på kroppen och håller sig på plats oavsett hopp och spring. Det övre spännet kan vara lite klurigt att knäppa själv. Ta hjälp av en kompis i omklädningsrummet eller knäpp det innan du sätter på dig bh:n. 

Perfekt på vintern

SE_KARI.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 599 kronor. 

Storlek: B-D, 70-80. 

Justerbara band: Ja.

Passform: Snudd på normal i både omkrets och kupor. Bh:n kan upplevas som något liten så om du velar mellan två storlekar bör du välja den större för att vara säker på att passformen blir perfekt. Du kan även justera både omkrets och axelband efter önskemål.  

Stöd: Tjockare vaddering med formgjutna kupor som tillsammans med ett ventilerande ytterlager ger ett väldigt högt stöd. Den här modellen håller dina bröst på plats även när du springer och hoppar. 

Fukttransport: Trots att du springer dig helt svettig kommer bh:n att absorbera fukten och hålla dig någorlunda torr. Däremot är det en varm modell som gör sig bäst på vinterhalvåret. 

Komfort: När du precis fått på dig bh:n kommer du att märka att den sitter både tight och hårt (vilket är normalt). Det finns även två större sömmar på insidan av axelbanden som irriterar till en början.

Design: Kari traa brukar ofta leverera feminina mönster och färgkombinationer men här gick de inte hela vägen. Det här är inte en modell du köper med ögat. 

Kommentar: En sport-bh med dubbelknäppning baktill för att ge högt stöd även till dig med större byst. Att bh:n är gjord i 100 procent merinoull märks, den håller dig varm i en kall innebandyhall, innan du fått upp värmen själv, och den luktar inte alls trots att du svettats i den upprepade gånger. Minus med modellen är att den kan vara något liten i storleken och att sömmarna kan skava. Det höga stödet och de två knäppningarna ligger däremot på plussidan. En bra bh även för skidsäsongen tack vare ullens värmande egenskaper!

Trendsättare

SE_RÖH.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 399 kronor. 

Storlek: XS-XL. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Omkretsen drar något åt det mindre hållet. Den här modellen kräver att du har lite byst eftersom det främre partiet är väldigt brett. Banden längst ut hade gärna fått vara tunnare och i ett mjukare material, för de har en tendens att skära in. 

Stöd: En tight passform som maxar stödet för dig med liten till medelstor byst. Materialet har tillräckligt mycket vaddering så inga bröstvårtor syns igenom tyget. 

Fukttransport: Du känner dig aldrig blöt eller svettig i den här modellen utan tyget suger upp fukten på ett effektivt sätt. 

Komfort: Att modellen kan skära in lite i armhålorna är inte roligt, men det är inte så obehagligt att du vill slänga av dig bh:n.

Design: Ryggen får höga poäng, det är det finaste med den här modellen, samt den fina kulören. 

Kommentar: En allround-bh som passar bättre för medel- och högintensiva pass än lågintensiva eftersom komforten ligger på minussidan. Minus är alltså att de hårda sidokanterna kan skava vid armhålorna. Det bästa med modellen är att den ger ett högt stöd och håller allt på plats när du springer och gör burpees, trots att modellen är utan vare sig knäppning och formgjutna kupor. Kay Sports Bra är väldigt fin och livar upp ett tråkigt måndagspass med bravur. 

Mjuk och bekväm 

SE_ BLACC.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 229 kronor. 

Storlek: XS-L. 

Justerbara band: Nej.

Passform: Åt det större hållet så är du mellan två storlekar kan du definitivt välja den mindre. Den breda resårbanden nedtill sitter tight och bekvämt. 

Stöd: En mjuk och snäll bh som ger stöd till de flesta träningsformerna. Den trycker inte speciellt hårt på kroppen utan snarare följer dina rörelser. 

Fukttransport: Modellen känns varken blöt eller tung under själva träningspasset. Den absorberar fukten väldigt effektivt och är därför fuktig efter användning. Plus för det ventilerade partiet mellan brösten. 

Komfort: Jättebekväm! Lika skön att ha under träningspasset som en hela dag hemma i soffan. Plus för de breda axelbanden som sitter bekvämt på axlarna.

Design: Snygg modell med bred resår nedan. Detaljerna i mesh livar upp helheten på en annars avskalad look. 

Kommentar: En mjuk och skön sport-bh som är i det större laget. Har du en mindre byst och inte går ned i storlek kan vadderingen upplevas som stel och att det bildas en glipa mellan material och kropp. Se därför till att du har rätt storlek. Minus är att bh:n inte formar sig efter olika kroppsformer. Det är en bh med kupor och vaddering, så det är viktigt att kunna fylla ut kuporna, annars blir det lite obekvämt. Det bästa med modellen är att den är extremt skön, när du prickar in rätt storlek. Materialet känns silkeslent mot huden och den breda resåren nedtill sitter bekvämt på kroppen. Mjukheten i tyget gör att den här modellen är jätteskön att ha på sig även till vardags. 

Testvinnare

SE_ NIKE.jpgTest av:

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Storlek: XS-XL. 

Justerbara band: Nej.

Passform: True to Nike, kör på din vanliga storlek. De formgjutna kuporna ger en mjuk och stödjande passform. 

Stöd: Kuporna i kombination med det något tjockare materialet resulterar i ett överraskande bra stöd. Modellen ser till att brösten hålls på plats även under högintensiva pass för dig som har en medelstor byst. 

Fukttransport: Väldigt bra fukttransport trots de vadderade kuporna och det tjockare tyget, som ibland kan ge en motsatt effekt. Bh:n kändes varken blöt under eller efter passet. 

Komfort: Trots en skeptisk inställning till dragkedjan kommer du bli förvånad över hur smidig den är. Modellen är väldigt lätt att ta på och av och sitter väldigt bekvämt på kroppen. Plus för haken högst upp som ser till att dragkedjan inte åker upp mitt i passet. 

Design: Snygg och enkel design, helt i testpanelens smak. Minus för den massiva ryggdelen som syns igenom nästan alla linnen. 

Kommentar: Bekvämligheten är A och O i den här modellen som förvånade nästan alla i testpanelen. Vill man verkligen ha en sport-bh med dragkedja? Javisst! Pro Zip Bra är extremt skön samtidigt som dragkedjans funktion är väldigt uppskattad efter ett tungt överkroppspass när du inte har någon kraft kvar i dina biceps att dra bh:n över huvudet. Testpanelen har svårt att hitta någonting negativt med modellen, det skulle vara ryggpartiet som designmässigt känns för stort och klumpigt. Inget som stör din träning dock. Det bästa? Bra stöd, komfort och passform i ett snyggt paket – här är modellen som gör sig bäst för högintensiv träning och tuffa löppass.

Till de svettiga passen 

SE_ADIDAS.jpgTest av:  

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Storlek: 2XS-XL. 

Justerbara band: Ja.

Passform: En ganska liten omkrets i förhållande till de något större kuporna. Plus för de justerbara axelbanden som underlättar en tight och personlig passform. 

Stöd: I rätt storlek där kuporna sitter åt mot brösten får du ett högt stöd för både medel- och högintensiv träning. Det kanske inte är modellen som får följa med ut på löprundan, men för gym och gruppträning funkar den superbra. 

Fukttransport: Grym fukttransport, du kan köra riktigt svettiga pass i den här modellen utan att det känns obehagligt. 

Komfort: När passformen är på topp är även komforten det. Bh:n sitter väldigt skönt på kroppen och de breda axelbanden uppskattas. 

Design: Den rosa färgen ger verkligen energi till träningspasset, du blir glad av att ta på dig den här modellen! 

Kommentar: En härligt sport-bh med snygg brottarrygg. De formgjutna kuporna delar testpanelen. Eftersom modellen erbjuds i en storleksskala mellan XS-XL passar den endast dig som har samma storlek i omkrets och kupa. Om du exempelvis har en bredare rygg men mindre byst kommer kuporna att vara för stora och vise versa. Det bästa med modellen är att den är superfin, väldigt bekväm och har justerbara axelband som förbättrar passformen. Bh:n erbjuder ett högt stöd och ser till att dina bröst sitter på plats när de vankas en svettig WOD! 

LÄS MER:

LÄS MER:

 Tillbaka

News Feed

Hövding 3 lifestyle
Mode & trender

Nya Hövding 3 – säkrare, bättre och bekvämare

5 timmar sedan
Tvätta din dunjacka
Mode & trender

Så tvättar du dunjackan – 10 tips

19 timmar sedan
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Mode & trender

Det behöver du till barnens höstutflykt

1 dag sedan
Salomon imagebild
Mode & trender

Allt du vill veta om trailrunningskor!

1 dag sedan
Reima regnkläder barn
Mode & trender

Giftfria regnkläder till barnen – ja tack!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Mode & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – inomhussporternas vinnare

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mode & trender

Minitest: Träningsklockan Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn
Mode & trender

Så tar du hand om sneakers i mocka, skinn & tyg

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mode & trender

Rätt i set! Här är säsongens trendigaste träningskläder

04 sep 2019
Regnjackor
Mode & trender

Det ska du tänka på innan du köper en regnjacka

03 sep 2019
underställ
Mode & trender

Hitta rätt underställ

01 sep 2019
Reebok Nano header
Mode & trender

Nya Reebok Nano 9.0 – Den enda träningssko du behöver

30 aug 2019
Fenix 6
Mode & trender

Nu uppdaterar Garmin sina träningsklockor – så här avancerade blir de!

29 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Mode & trender

Vi har testat Nikes nya löparsko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
Organotex_1.jpg
Mode & trender

Så här impregnerar du skalkläderna

25 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Mode & trender

Test: Bästa kompressionsstrumporna för löpning

22 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Mode & trender

Test: Sport-bh:arna som är bäst i test 2019

22 aug 2019
adidas ultimafusion female
Mode & trender

Så väljer du rätt träningsskor

21 aug 2019
Salomon skaljacka
Mode & trender

Så tvättar du din skaljacka

20 aug 2019
höstens hetaste tights
Mode & trender

Stort test av träningstights

16 aug 2019
header träningsskor
Mode & trender

Stort test: Här är de bästa träningsskorna 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mode & trender

Så är nya löparskon Nike Joyride att springa i

15 aug 2019
Viking header
Mode & trender

Test: Tre grymma gummistövlar för barn och juniorer

09 aug 2019
blacc running
Mode & trender

Test: Blaccs nya fjäderlätta löparkollektion

08 aug 2019
Pegasus 36 test
Mode & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

02 aug 2019
Reebok löparskor
Mode & trender

Test! Topp 3 bästa löparskorna från Reebok

01 aug 2019
Magväskor
Mode & trender

Trend: Magväskan alla pratar om

31 jul 2019
Trender
Mode & trender

Följ med på trendsafari – här är säsongens hetaste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mode & trender

Test! 3 trendiga tights från Puma

24 jul 2019
didriksons
Mode & trender

Den ultimata guiden: Tänk så här när du köper skaljacka till barnen

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mode & trender

Kan jag ha sneakers på bröllop?

18 jul 2019
Barnskor
Mode & trender

Guide: Så hittar du rätt skostorlek till barn

12 jul 2019
didrikson kids
Mode & trender

Allt du behöver inför förskolestarten

12 jul 2019
Nike löparskor
Mode & trender

Skillnaderna mellan Nikes löparskor

11 jul 2019
Fruktmönster
Mode & trender

Därför är fruktmönster trendigast på beachen

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mode & trender

Test: Hypade Nike Metcon 5 lever upp till förväntningarna

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mode & trender

Allt du behöver veta om nya Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mode & trender

TEST: Sommarens bästa löparshorts för dam och herr

03 jul 2019
Kompressionskläder header
Mode & trender

Därför ska du springa i kompressionskläder

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mode & trender

Så stylar du din crop top

28 jun 2019
magazine
Hövding 3 lifestyle

Nya Hövding 3 – säkrare, bättre och bekvämare

Världens säkraste cykelhjälm blir ännu bättre. Hövding lanserar nu modellen Hövding 3, som kommer med flera nya funktioner – bland annat en app som vid eventuell olycka automatiskt meddelar dina nära och kära. VD:n Fredrik Carling berättar om alla nya, smarta funktioner.

5 timmar sedan
Mode & trender
Tvätta din dunjacka

Så tvättar du dunjackan – 10 tips

Här är listan med allt du behöver tänka på när du ska tvätta din dunjacka.

19 timmar sedan
Mode & trender
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Det behöver du till barnens höstutflykt

Rätt kläder på skolutflykten är inte alltid lätt. Vädret kan slå om snabbt, och ena dagen är det riktigt varmt, medan andra dagen känns det nästan som vinter. Vi har pratat med en expert på barnkläder som vet hur ditt barn håller sig varmt och torrt i höstrusket!

1 dag sedan
Mode & trender
Salomon imagebild

Allt du vill veta om trailrunningskor!

Trailrunning är löpning som sker off road över stockar och stenar i till exempel en skog. Den annorlunda miljön sätter materialet i din utrustning på prov – så här ska du tänka när du köper trailskor.

1 dag sedan
Mode & trender
Reima regnkläder barn

Giftfria regnkläder till barnen – ja tack!

Allt fler blir medvetna om de material och ämnen som finns i regnkläder, och är intresserade av att köpa giftfria plagg till sina barn. Det här ska du tänka på när du väljer regnkläder till kidsen!

11 sep 2019
Mode & trender
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – inomhussporternas vinnare

Inomhusskon Gel-Rocket 8 är som en raket på planen. Här berättar vår sportgalna testpanel varför skon är given vid volleyboll och innebandy.

09 sep 2019
Mode & trender
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Träningsklockan Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man inte har i huvudet får man ha i... klockan! Vår testpanel har provat alla nya finesser i träningsklockan Garmin Fenix 6 Sapphire. Så här bra presterar den vid bland annat löpning, spinning och gym.

05 sep 2019
Mode & trender
Puma sneakers skinn

Så tar du hand om sneakers i mocka, skinn & tyg

Alla sneakers kan inte torkas av med en fuktig trasa. Sneakersexperten från Puma förklarar hur du bäst tar hand om respektive material.

05 sep 2019
Mode & trender
Reebok träningstrender

Rätt i set! Här är säsongens trendigaste träningskläder

Mjuk kamouflage som målats med vattenfärg för den modiga, helsvart för den tidlösa atleten eller bekvämt i jordnära toner – experterna förklarar hur du rockar säsongens hetaste träningskläder både på och utanför gymmet!

04 sep 2019
Mode & trender
Regnjackor

Det ska du tänka på innan du köper en regnjacka

Brukar du kolla hur knapparna sitter innan du köper en ny regnjacka? Eller var plagget är extra förstärkt? Tretorn ger dig den ultimata checklistan.

03 sep 2019
Mode & trender
underställ

Hitta rätt underställ

Syntet, ull, eller en blandning? Kari Traa lär dig allt du behöver veta om underställ, inklusive hur de ska tvättas.

01 sep 2019
Mode & trender
Reebok Nano header

Nya Reebok Nano 9.0 – Den enda träningssko du behöver

Åren har inte gjort träningsskon Nano sämre! Här är den nionde upplagan av Reeboks populära och mångsidiga CrossFit-sko.

30 aug 2019
Mode & trender
Fenix 6

Nu uppdaterar Garmin sina träningsklockor – så här avancerade blir de!

Nu kan du ladda batteriet i din smartwatch medan du har den på dig. Garmins nya, uppdaterade Fenix 6-serie med solceller i displayen är här!

29 aug 2019
Mode & trender
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testat Nikes nya löparsko Joyride Run Flyknit

En dämpning bestående av små kulor som formar sig under foten och ger en unik passform, låter det frestande? Vår löparsugna testpanel har sprungit i den nya, hypade löparskon från Nike – så här tycker dem.

28 aug 2019
Mode & trender
Organotex_1.jpg

Så här impregnerar du skalkläderna

Du kan både tvätta och spraya dina skalkläder med impregnering som är snäll mot miljön. Så här gör du steg för steg.

25 aug 2019
Mode & trender