höstens hetaste tights

Stort test av träningstights

Hög midja, djurmönstrade eller klassiskt svarta? Vår testpanel har testat träningstights för dam från Adidas, Nike, Casall, Blacc och Röhnisch.

Vi vet känslan – oavsett hur många tights man äger så känns det alltid som att man har för få. I det här testet har vi därför pressat in hela tolv par träningstights på liten yta! Här är allt du vill veta om kompressionen, tjocklek och passformen på de hetaste träningstightsen just nu från alla de stora märkena. 

,

nike pro

Rekommenderat pris: 579 kronor.

Passar till: Högintensiv träning.

Storlek: Till sin storlek är Pro Capsule Tights aningen rymliga. Om du velar mellan två storlekar rekommenderar testpanelen att du tester den mindre.

Tjocklek: Att de här tightsen är anpassade för högintensiv träning blir tydligt när testpanelen kollar på tjockleken. Pro Capsule Tight är väldigt tunna, vilket är bra för alla svettiga träningsformer.

Kompression: Trots att materialet är så tunt så ger den här modellen relativt mycket kompression. Faktiskt så är det här de tights i testet som komprimerar överlägset mest, utan att de för den sakens skull är ett par renodlade kompressionstights. 

Fukttransport & ventilationsförmåga: Med tanke på hur tunt materialet är så hade det förvånat om det inte gjorde sitt jobb vad gäller fukttransport och luftighet. I Pro Capsule Tight behöver du inte oroa dig över fräschhetskänslan! Perfekt om du vet med dig att du svettas mycket.

Sammanfattning: Pro Capsule Tights är ett par rakt igenom sköna tights som funkar utmärkt för all högintensiv träning. De har en lätt kompressionsförmåga som formar dina ben, utan att tightsen upplevs som styva. Testpanelen tycker också att Pro Capsule Tight är riktigt snygga! Tightsens enda minus är att den silvriga tejpen som syns vid benen inte är så flexibel, samt att de inte alls är så korta som ”7/8” i namnet antyder. Lite missvisande, däremot ska du inte dra ned dem över hälen så som på bilden.

,

one tights

Rekommenderat pris: 479 kronor.

Passar till: All typ av träning, utom möjligtvis löpning.

Storlek: Den här modellen från Nike är i stort sett true to size och du kan köpa din vanliga storlek.

Tjocklek: One Tight Hybrid är varken särskilt tjocka eller tunna, utan ungefär som ett par träningstights vanligtvis är.

Kompression: Om du letar efter ett par tights för löpning är det här fel modell. One Tight Hybrid ger i stort sett ingen kompression alls. De är däremot desto bättre för till exempel yoga, eftersom de är så mjuka.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Liksom den andra Nike-modellen får One Tight hybrid höga betyg för hur de håller dig sval och torr under träningen. Vid sidorna finns paneler i mesh som ger extra ventilation.

Sammanfattning: Allt som allt är testpanelen väldigt imponerade av också det här paret från Nike. Inga sömmar stör, ingen tvättlapp skaver och då de är så extremt rörliga så funkar de lika bra vad du än tar dig för – möjligen med undantag för löpning, där testpanelen i så fall helst sett lite mer kompression. Sist men inte minst vill testarna även dela ut ett plus för att det finns en liten ficka baktill, så att nyckel eller annan småsak kan bäras med under träningspasset. Prisvärda och mångsidiga!

,

air mesh

Rekommenderat pris: 579 kronor.

Passar till: Yoga, gym och all träning där flexibilitet är ett måste.

Storlek: Air Mesh Tight 7/8 är lite liten i storlek, så om du velar mellan två storlekar gör du rätt i att gå upp i storlek. 

Tjocklek: Liksom Pro Capsule är Air Mesh Tight väldigt tunna, vilket gör att de passar bra till alla pass där du behöver kunna röra dig fritt och inte vill bli för svettig.

Kompression: Den här modellen komprimerar näst intill ingenting och gör sig därför inte så bra till löpning eller andra träningsformer där du gärna vill ha lite stöd av materialet.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Eftersom materialet är så tunt så behöver du inte bekymra dig över hur den här modellen kommer kännas när du blir svettig. De håller dig sval hela passet igenom och är inte blöta i slutet, ens efter högintensiv träning.

Sammanfattning: Sist ut från Nike är den här rosa uppenbarelsen som kommer få dig att synas på gymmet. När det gäller komfort så blir det knappast bekvämare än så här och Air Mesh Tight kan med enkelhet bäras också på en myskväll hemma! Det enda som kan hindra de här tightsen från att bli din nya favoritmodell är kompressionsförmågan, som är väldigt låg. Om du är van vid att träna i kompressionstights kan det eventuellt bli något att haka upp sig på.

,

Sprinkle metallic

Rekommenderat pris: 799 kronor.

Passar till: Gymträning, yoga och annat där du behöver full rörlighet.

Storlek: Sprinkle Metallic är i stort sett true to size, men tack vare en extrem stretch i materialet kan du till och med köpa både en storlek mindre eller en större om du velar mellan två. Tyget anpassar sig efter dig. 

Tjocklek: Sprinkle Metallic är väldigt tunna, vilket är skönt när du vill kötta på under ett riktigt grisigt träningspass. Det är svårt att bli för varm i den här modellen.

Kompression: Det här är ett väldigt mjukt par träningstights och det finns i stort sett ingen kompression att finna, förutom vid midjan. Sprinkle Metallic har ett brett midjeband som gör att de håller allt på plats.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Materialet i Sprinkle Metallic är liksom i flertalet modeller i det här testet väldigt tunt och därför har de inte heller några som helst problem med att håll dig torr och sval.

Sammanfattning: De här tightsen från Casall är testets dyraste par och trots det är de värda varenda krona. Fungerar lika bra på gymmet som under gruppasset. Sprinkle Metallic är helt enkelt supersköna och 100 procent squatsäkra. I midjan finns en dragsko så att du kan dra åt tightsen vid behov, men det behövs egentligen inte. Materialet i den här modellen är så medgörligt att de sitter bra oavsett. Det enda minuset med Sprinkle Metallic är att kompressionen är lika med noll. Därför ger de inte direkt den snyggaste formen, till skillnad från andra tights som man ibland brukar anse "skulpterar". 

,

casall tiger

Rekommenderat pris: 699 kronor.

Passar till: Yoga och vanlig gymträning.

Storlek: Den här andra modellen från Casall sitter åt bra om kroppen och storleken känns true to size.

Tjocklek: Också de här tightsen är i ett väldigt tunt tyg, men inte riktigt lika tunt som det är i Sprinkle Metallic.

Kompression: Inte heller här finns det särskilt mycket kompression att tala om. Om det är vad du letar efter så får du kika på en annan modell.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Då tyget är så tunt och luftigt så ventilerar tightsen extremt bra och det finns absolut ingen risk för att du ska känna dig överdrivet svettig, vad du än tar dig för. Att de är mönstrade gör dem också "fläcksäkra" för den som tar i så att hon blir ordentligt svettig. 

Sammanfattning: Tiger 7/8 Tights är oerhört sköna att ha på sig och sitter nästan som ett andra skinn. Trots ett väldigt tunt tyg är den här modellen inte heller det minsta genomskinlig. Därför funkar de bra till i stort sett alla övningar du gör på gymmet, så väl som på yogan eller ett gruppass. Eftersom tyget är så pass tunt så ventilerar det dessutom väldigt bra, vilket gör att du kan ha de här tightsen även vid högintensiv träning. Tightsens enda minus är det breda midjebandet som inte är helt klädsamt, tycker vissa i testpanelen. Andra älskar att de stöttar midjan.

,

Miko röhnisch

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Passar till: Lågintensivträning som yoga, lätt gym och powerwalks.

Storlek: Den här modellen är true to size, så köp den storlek som du brukar ha.

Tjocklek: Materialet i Miko Tights är inte så tjockt, utan ungefär lika tunt som i Sprinkle Metallic från Casall och Air Mesh från Nike.

Kompression: Eftersom de här tightsen passar absolut bäst till lågintensiv träning så är kompressionsförmågan ganska låg, vilket förstås bara är ett plus när du ska gå på yoga.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Miko Tights ventilerar bra, men de hanterar fukten betydligt sämre. Det mjuka materialet suger upp, snarare än transporterar bort svetten. Liten fläckvarning, om du är känslig för det.

Sammanfattning: Med tanke på tygets mjukhet kommer det knappast som en chock att också den här modellen är extremt skön. Absolut ingenting skaver och då tyget är så pass medgörligt så har du full rörelsefrihet. Trots det känns det inte helt optimalt att materialet hanterar fukt så dåligt, så undvik gärna tuffare pass i den här modellen. När du går på yoga eller kör ett lättare gympass spelar den något sämre ventilationsförmågan å andra sidan inte särskillt stor roll. Dessutom är tightsen väldigt klädsamma i sin höstigt vinröda färg!

,

flattering printed

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Passar till: All typ av träning.

Storlek: Köp den storlek som du brukar ha. Flattering Printed Tights är true to size och har normal passform.

Tjocklek: När det gäller tjockleken på materialet så är det här en något grövre modell än vad de andra tightsen är. Trots det är de inte överdrivet grova, utan ungefär som övriga tights i sortimentet.

Kompression: Inte heller Flattering Printed Tights har särskilt hög kompression, men de håller trots allt ihop och ger en fin, smickrande form.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Det som gör att den här modellen passar till allt från vanligt gym till mer högintensiv träning är tightsens suveräna ventilationsförmåga. Flattering Printed Tights transporterar bort fukt så bra att de står pall för de allra svettigaste passen. Full poäng från testpanelen på båda punkter!

Sammanfattning: Att träna i grå tights brukar vara en ganska dålig idé (hej, svettfläckar!) men den här modellen ventilerar bort svett på ett utmärkt sätt. Testpanelen vill också uppmärksamma att det finns en praktisk liten ficka, där du kan lägga nyckeln medan du tränar. Tightsens material är dessutom gjort i återvunnen polyester, vilket känns bra för samvetet. Utöver det är mönstret både snyggt såväl som trendigt, och det enda minuset är att snöret i midjan inte fyller någon särskild funktion. Eftersom de inte går att knyta känns det i stället bara överflödigt.

,

parley adidas

Rekommenderat pris: 649 kronor.

Passar till: All typ av träning.

Storlek: Den här Parley-modellen från Adidas är lite större i storleken. Kanske kan det vara bra att välja den mindre om du velar mellan två storlekar. Inte heller är de riktigt så korta i benet som namnet utlovar, utan riskerar att upplevas som fullängd om du är kortare än 165 centimeter.

Tjocklek: Det här är inte en modell som du vill använda på vintern, då materialet är väldigt tunt – precis som Sparkle Metallic och Air Mesh från Nike.

Kompression: Inte heller de här tightsen har någon nämnvärd kompression, men de är å andra sidan extremt mjuka och följsamma.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Både när det gäller att transportera bort fukt och att ventilera får den här modellen fina poäng, men Parley Tights är inte lika klockrena som ovan modell från Röhnisch.

Sammanfattning: Tightstestets första par från Adidas är gjorda i ett väldigt skönt material, blir aldrig genomskinliga, åker inte ned och har en perfekt ficka på ena sidan av benet. En stor tumme upp delas dessutom ut för att tightsen är gjorda av plast som samlats upp ur havet, samt att materialet är väldigt skönt och bekvämt. Testpanelen har satt tightsen på prov under både löpning och styrkepass, varav de gör sig absolut bäst under den senare träningsformen. Vid löpning önskar sig vissa testare däremot något med lite mer kompression. 

,

wanderlust

Rekommenderat pris: 749 kronor.

Passar till: Yoga och lätt gymträning.

Storlek: Adidas andra bidrag till det här testet är i stort sett true to size, men kanske en aning åt det större hållet.

Tjocklek: Det här är en modell som gör sig bra även i varma yogasalar, då materialet är väldigt tunt och luftigt.

Kompression: Det finns i stort sett ingen kompression, men de är inte heller helt formlösa utan smickrar din kropp.

Fukttransport & ventilationsförmåga: För ventilation och transport av fukt får BT Wanderlust nästan lika bra betyg som Flattering Printed Tights från Röhnisch, men bara nästan. Inte heller i den här modeller kommer du ha några problem med fräschetskänslan.

Sammanfattning: Den här Adidas-modellen är designad för att hålla dig torr och fräsch under yoga och det gör de verkligen. Tyvärr får de inte riktigt lika bra betyg för designen, varken när det gäller komfort eller utförande. Testarna är inte helt nöjda med hur de känns på – vissa sömmar skaver och materialet är inte så rörligt som man kan önska av ett par yoga- och gymtights, vilket tyvärr drar ned helhetsbetyget.

 

,

feather limited

Rekommenderat pris: 499 kronor.

Passar till: Löpning. (Vi vet att det här egentligen är ett test av träningstights, men de här tightsen var för snygga för att inte ha med, så vi gjorde ett undantag!)

Storlek: Du kan välja den storlek som du brukar ha, då tightsen är true to size.

Tjocklek: Precis som namnet antyder så väger Feather Limited Tights näst intill ingenting, mycket på grund av att tyget är så väldigt tunt.

Kompression: Trots att de här tightsen är designade för löpning så har de näst intill ingen kompression. 

Fukttransport & ventilationsförmåga: Att svettiga rundor i spåret är den tilltänka träningsformen är  väl noterbart i och med fukttransport och ventilationsförmåga. Inte heller Feathers Limited Tights lever upp till Flattering Printed Tights höga standard, men de håller ändå bra nivå.

Sammanfattning: De här tightsen från Blacc har en ganska hög midja med en bred resår, vilket verkligen gör att de sitter uppe utan problem. Baktill finns en liten ficka där nycklar får plats och det är alltid uppskattat! Efter ett genomfört pass är Feather Limited Tights fortfarande relativt torra och fräscha, så de kan med enkelhet användas på intensiva intervallpas. Materialet är elastiskt och väldigt bekvämt, och designen är snygg i sin enkelhet. Ett extra plus också för att det finns matchande sport-bh och linne i sortimentet från Blacc. 

,

breeze

Rekommenderat pris: 399 kronor.

Passar till: Alla träningsformer.

Storlek: Även den här modellen från Blacc är true to size och du kan köpa din vanliga storlek utan problem.

Tjocklek: Till skillnad från de flesta andra modeller i testet är Breeze relativt tjocka och där med helt ”squat proof”.  

Kompression: I det här fallet verkar kompressionsförmågan ha fått stå åt sidan till förmån för maximal stretch och bra rörlighet. Det här är en följsam modell som sitter skönt på vid såväl yoga som gympass.

Fukttransport & ventilationsförmåga: Trots det tjocka tyget så har de här Blacc-tightsen både bra ventilationsförmåga och fukttransport. Överflödig svett blir aldrig ett problem.

Sammanfattning: Det här är ett par snygga och bekväma tights som passar till många olika typer av träning. De sitter högt i midjan och har bred resor som håller allt på plats. Baktill är de aningen ”hjärtformade” vilket framhäver formerna på ett smickrande vis. I övrigt får de lite extra uppskattning för sin mångsidighet, som gör att de kan tas med på spinning, gym, yoga och i stort sett vilken annan träning som helst.  

,

power

Rekommenderat pris: 349 kronor.

Passar till: Lågintensiv träning.

Storlek: Också den här modellen är true to size och du kan köpa den storlek som du brukar ha.

Tjocklek: Liksom Breeze är Blaccs Power Tights lite tjockare sett till materialet. Då de är designade för lågintensiv träning är det ett stort plus, då du annars lätt blir lite för kall.

Kompression: Inte heller denna modell har någon vidare kompression att tala om. Därför har de kanske inte världens mest smickrande passform, men å andra sidan är de väldigt följsamma och bekväma.

Fukttransport & ventilationsförmåga: När det gäller fukttransporten och ventilationsförmågan så presterar Power Tights ungefär som träningstights brukar, varken bättre eller sämre. Eftersom de är till för lågintensiv träning så gör det heller ingenting att de inte får lika höga poäng som Flattering Printed Tights från Röhnisch.

Sammanfattning: Sist ut i testet är ytterligare en modell från Blacc. Power Tights är tillverkade för lågintensiv träning och i den kategorin gör de sig riktigt bra. Testpanelen konstaterar att de passar perfekt för till exempel yoga eller lätt gym. Materialet i tightsen är tjockt och inte genomskinligt någonstans. Varken marklyft eller rena squats blir därför ett problem. Dessutom får du dem till ett väldigt bra pris!

LÄS MER:

SHOPPA HÄR:

 Tillbaka

News Feed

Test inomhusskor
Mode & trender

Test! Våra bästa inomhusskor för innebandy och handboll

19 timmar sedan
My shelter
Mode & trender

Test! Så bra är Adidas nya regnjacka My Shelter

1 dag sedan
Hövding 3 lifestyle
Mode & trender

Nya Hövding 3 – säkrare, bättre och bekvämare

2 dagar sedan
Tvätta din dunjacka
Mode & trender

Så tvättar du dunjackan – 10 tips

2 dagar sedan
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Mode & trender

Det behöver du till barnens höstutflykt

3 dagar sedan
Salomon imagebild
Mode & trender

Allt du vill veta om trailrunningskor!

4 dagar sedan
Reima regnkläder barn
Mode & trender

Giftfria regnkläder till barnen – ja tack!

11 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Mode & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – inomhussporternas vinnare

09 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mode & trender

Minitest: Träningsklockan Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Puma sneakers skinn
Mode & trender

Så tar du hand om sneakers i mocka, skinn & tyg

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mode & trender

Rätt i set! Här är säsongens trendigaste träningskläder

04 sep 2019
Regnjackor
Mode & trender

Det ska du tänka på innan du köper en regnjacka

03 sep 2019
underställ
Mode & trender

Hitta rätt underställ

01 sep 2019
Reebok Nano header
Mode & trender

Nya Reebok Nano 9.0 – Den enda träningssko du behöver

30 aug 2019
Fenix 6
Mode & trender

Nu uppdaterar Garmin sina träningsklockor – så här avancerade blir de!

29 aug 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Mode & trender

Vi har testat Nikes nya löparsko Joyride Run Flyknit

28 aug 2019
Organotex_1.jpg
Mode & trender

Så här impregnerar du skalkläderna

25 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Mode & trender

Test: Bästa kompressionsstrumporna för löpning

22 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Mode & trender

Test: Sport-bh:arna som är bäst i test 2019

22 aug 2019
adidas ultimafusion female
Mode & trender

Så väljer du rätt träningsskor

21 aug 2019
Salomon skaljacka
Mode & trender

Så tvättar du din skaljacka

20 aug 2019
höstens hetaste tights
Mode & trender

Stort test av träningstights

16 aug 2019
header träningsskor
Mode & trender

Stort test: Här är de bästa träningsskorna 2019

15 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mode & trender

Så är nya löparskon Nike Joyride att springa i

15 aug 2019
Viking header
Mode & trender

Test: Tre grymma gummistövlar för barn och juniorer

09 aug 2019
blacc running
Mode & trender

Test: Blaccs nya fjäderlätta löparkollektion

08 aug 2019
Pegasus 36 test
Mode & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

02 aug 2019
Reebok löparskor
Mode & trender

Test! Topp 3 bästa löparskorna från Reebok

01 aug 2019
Magväskor
Mode & trender

Trend: Magväskan alla pratar om

31 jul 2019
Trender
Mode & trender

Följ med på trendsafari – här är säsongens hetaste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mode & trender

Test! 3 trendiga tights från Puma

24 jul 2019
didriksons
Mode & trender

Den ultimata guiden: Tänk så här när du köper skaljacka till barnen

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mode & trender

Kan jag ha sneakers på bröllop?

18 jul 2019
Barnskor
Mode & trender

Guide: Så hittar du rätt skostorlek till barn

12 jul 2019
didrikson kids
Mode & trender

Allt du behöver inför förskolestarten

12 jul 2019
Nike löparskor
Mode & trender

Skillnaderna mellan Nikes löparskor

11 jul 2019
Fruktmönster
Mode & trender

Därför är fruktmönster trendigast på beachen

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mode & trender

Test: Hypade Nike Metcon 5 lever upp till förväntningarna

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mode & trender

Allt du behöver veta om nya Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mode & trender

TEST: Sommarens bästa löparshorts för dam och herr

03 jul 2019
magazine
Test inomhusskor

Test! Våra bästa inomhusskor för innebandy och handboll

Vår manliga testpanel har spurtat och gjort snabba vändningar i våra nya träningsskor för inomhussport. Här är herrmodellerna för innebandy och handboll som är bäst just nu!

19 timmar sedan
Mode & trender
My shelter

Test! Så bra är Adidas nya regnjacka My Shelter

My Shelter är Adidas senaste regnjacka och ska precis som namnet antyder, skydda dig mot väder och vind. Så här tycker sport- och äventyrsfotografen Sophie Odelberg om den nya jackan.

1 dag sedan
Mode & trender
Hövding 3 lifestyle

Nya Hövding 3 – säkrare, bättre och bekvämare

Världens säkraste cykelhjälm blir ännu bättre. Hövding lanserar nu modellen Hövding 3, som kommer med flera nya funktioner – bland annat en app som vid eventuell olycka automatiskt meddelar dina nära och kära. VD:n Fredrik Carling berättar om alla nya, smarta funktioner.

2 dagar sedan
Mode & trender
Tvätta din dunjacka

Så tvättar du dunjackan – 10 tips

Här är listan med allt du behöver tänka på när du ska tvätta din dunjacka.

2 dagar sedan
Mode & trender
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Det behöver du till barnens höstutflykt

Rätt kläder på skolutflykten är inte alltid lätt. Vädret kan slå om snabbt, och ena dagen är det riktigt varmt, medan andra dagen känns det nästan som vinter. Vi har pratat med en expert på barnkläder som vet hur ditt barn håller sig varmt och torrt i höstrusket!

3 dagar sedan
Mode & trender
Salomon imagebild

Allt du vill veta om trailrunningskor!

Trailrunning är löpning som sker off road över stockar och stenar i till exempel en skog. Den annorlunda miljön sätter materialet i din utrustning på prov – så här ska du tänka när du köper trailskor.

4 dagar sedan
Mode & trender
Reima regnkläder barn

Giftfria regnkläder till barnen – ja tack!

Allt fler blir medvetna om de material och ämnen som finns i regnkläder, och är intresserade av att köpa giftfria plagg till sina barn. Det här ska du tänka på när du väljer regnkläder till kidsen!

11 sep 2019
Mode & trender
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – inomhussporternas vinnare

Inomhusskon Gel-Rocket 8 är som en raket på planen. Här berättar vår sportgalna testpanel varför skon är given vid volleyboll och innebandy.

09 sep 2019
Mode & trender
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Träningsklockan Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man inte har i huvudet får man ha i... klockan! Vår testpanel har provat alla nya finesser i träningsklockan Garmin Fenix 6 Sapphire. Så här bra presterar den vid bland annat löpning, spinning och gym.

05 sep 2019
Mode & trender
Puma sneakers skinn

Så tar du hand om sneakers i mocka, skinn & tyg

Alla sneakers kan inte torkas av med en fuktig trasa. Sneakersexperten från Puma förklarar hur du bäst tar hand om respektive material.

05 sep 2019
Mode & trender
Reebok träningstrender

Rätt i set! Här är säsongens trendigaste träningskläder

Mjuk kamouflage som målats med vattenfärg för den modiga, helsvart för den tidlösa atleten eller bekvämt i jordnära toner – experterna förklarar hur du rockar säsongens hetaste träningskläder både på och utanför gymmet!

04 sep 2019
Mode & trender
Regnjackor

Det ska du tänka på innan du köper en regnjacka

Brukar du kolla hur knapparna sitter innan du köper en ny regnjacka? Eller var plagget är extra förstärkt? Tretorn ger dig den ultimata checklistan.

03 sep 2019
Mode & trender
underställ

Hitta rätt underställ

Syntet, ull, eller en blandning? Kari Traa lär dig allt du behöver veta om underställ, inklusive hur de ska tvättas.

01 sep 2019
Mode & trender
Reebok Nano header

Nya Reebok Nano 9.0 – Den enda träningssko du behöver

Åren har inte gjort träningsskon Nano sämre! Här är den nionde upplagan av Reeboks populära och mångsidiga CrossFit-sko.

30 aug 2019
Mode & trender
Fenix 6

Nu uppdaterar Garmin sina träningsklockor – så här avancerade blir de!

Nu kan du ladda batteriet i din smartwatch medan du har den på dig. Garmins nya, uppdaterade Fenix 6-serie med solceller i displayen är här!

29 aug 2019
Mode & trender