Test pulsklockor

Stort test! Våra bästa pulsklockor i alla prisklasser

Är du på jakt efter en ny pulsklocka? Vi har testat 6 av våra bästa modeller – både dyrare multiklockor och basvarianter som är snälla mot plånboken. 

För att avgöra vilken pulsklocka som ska sitta på din handled framöver finns det ett par saker som kan vara bra att ha koll på. Om du vet vilka funktioner som är viktiga för dig, blir det också lättare att hitta en pulsklocka i en prisklass som matchar just dina behov. 

Distans och tempo

Vi har alla olika långa löpsteg vilket kan bli problematiskt när det gäller klockans standardinställning för just hastighet, steg och avstånd. Ha i åtanke att du kommer behöva kalibrera mätningen till din personliga sträcklängd och dina rörelser. Åk förslagsvis till en 400-metersbana eller en längre sträcka där du vet exakt hur lång den är. Spring sedan sträckan med klockan och justera resultatet som klockan anger efter hur lång löprundan egentligen är. Du kan även få en korrekt distans om du kopplar ihop klockan med din telefon och aktiverar platstjänster så att GPS:en ansluts. 

Pulssensor

Alla klockor i testet har pulsmätning på handleden, vilket passar bäst för aktiviteter där klockan hela tiden kan läsa av pulsdatan från armen. Med andra ord träning där blodflödet är stadigt och själva klockan är i konstant kontakt med huden. Ett tips är att bära klockan högre upp på armen, sensorn läser av blodflödet genom kroppens vävnad och ju mer vävnad du har desto bättre.

Batteritid

Batteriet laddar ur snabbare ju mer funktioner du har igång, och de timmar som är angivna i testet är när du konstant har klockan i ett aktivt träningsläge, parkopplad med en telefon.

Funktioner

Billigare varianter har basutbudet av funktioner såsom tempo och distans. Dyrare klockor kan användas till mer specifik träning. Ta reda på när och varför du ska använda klockan innan köptillfället.  

Vattentäthet (statiskt och dynamiskt tryck)

Pulsklockors vattentäthet kommuniceras i antal meter klockan klarar, vilket inte betyder ordagrant meter nedanför havsytan utan mer syftar på trycket. Så här kan du tolka de olika klassificeringarna.

3 ATM/30 meter = Vattenskyddad, klockan klarar att bli nedstänkt.
5 ATM/50 meter = Vattentät, klockan klarar enstaka, korta tillfällen i vatten.
10 ATM/100 meter = Vattentät, klockan klarar bad och simning.
20 ATM/200 meter = Vattentät, klockan klarar dykning. 

TESTPANELENS OMDÖMEN

Pulsklocka SuuntoTest av:

Rekommenderat pris: 1 995 kronor. 

Finns i färgerna: , , , och

Passar till: Nybörjaren som på ett smidigt sätt vill kunna analysera träningen på en basnivå. Passar inte dig som kräver allt för mycket funktioner av din klocka.

Passform: En mjuk klocka som sitter skönt på handleden. Den är både lätt och nätt, inte klumpig som många andra modeller kan upplevas. 

Främsta funktion: Pulsmätningen på handleden är väldigt bra och du hänger snabbt med i klockans mätningar, vilket resulterar i en motivationshöjande känsla. 

Användarvänlig: När du väl börjar prova dig fram med hjälp av knapparna kommer du att inse att klockan är väldigt lätt att förstå sig på. Du behöver knappt läsa instruktionsboken för att komma igång med mätningen av din träning. Skärmen är väldigt tydlig och du hittar snabbt rätt. 

Sammanfattning: En nätt klocka som gör det möjligt att mäta din sömnkvalitet utan att det känns som att du sover med en tegelsten på handleden. Den passar perfekt för nybörjaren som inte kräver allt för mycket funktioner och finesser. Tydligast under passet var pulsmätningen som visar vilken pulszon du ligger i. Det sporrar dig till att öka tempot under träningspasset för att komma upp i nästa zon. Därför är den här klockan en given vinnare på spinningpasset. Efter träningen ser du en sammanfattning över din ansträngning. Testpanelen saknade däremot en överblick av flera mätningar på en och samma gång. Nu får du själv växla mellan de olika mätningarna under passet. Klockan har svårt att mäta den exakta distansen till en början och kräver att du kalibrerar mätningen extra noggrant så att du kan få ut det bästa av klockans funktioner. Du kan även koppla ihop klockan med din telefon och GPS för att få fram den exakta sträckan du springer. Plus för designen som gör att klockan även utmärker sig snyggt på handleden matchat med vardagskläder eller kostym. 

Kom igång-guide! 

 1. Väck klockan genom att ansluta den till en dator via USB-kabeln. 
 2. Tryck på mittenknappen för att starta installationsguiden. Använd den övre och undre knappen på höger sida för att bläddra, och den mittersta för att bekräfta. 
 3. Ladda sedan ned Suunto-appen till din telefon, där loggar du dina aktiviteter samt ansluter GPS:en som håller koll på hastighet, distans och rutt. 
 4. Öppna appen och sätt på telefonens bluetooth. 
 5. Tryck på klockikonen i det övre vänstra hörnet i appen och tryck sedan på ”pair” för att parkoppla telefonen med klockan. Verifiera parkopplingen genom att skriva in koden, som visas på din klocka, i appen. 

Pulsklocka PolarTest av: 

Rekommenderat pris: 2 295 kronor. 

Finns i färgerna:  och

Passar till: Vardagsmotionären som är lite nyfiken på sin puls vid löpning och cykling. Inget för dig som tränar på avancerad nivå, är multisportare, tävlar eller vill få statistik på precis allt.  

Passform: Klockan sitter väldigt skönt på armen men måste placeras nedanför knölen på handleden för bästa komfort. Armbandet är åt det större hållet och sitter därför bättre på en stadig handled än en tunn. 

Främsta funktion: Testpanelen vill slå ett slag för den klassiska mätningen av tempo och distans vid löpning, som verkligen var en fröjd att följa för dig som aldrig mätt din löpning tidigare. 

Användarvänlig: Väldigt lätt att använda. Klockan har fem knappar med tillhörande symboler som förklarar vad varje knapp används till. Du förstår dig på menyerna i klockan på en gång och kan lätt navigera dig runt utan att läsa bruksanvisningen. 

Sammanfattning: En klocka som är perfekt för dig som vill ha det enklaste marknaden har att erbjuda när det kommer till pulsklockor. M430 har basutbudet av funktioner och mäter bland annat puls, distans, hastighet och sömnkvalitet. Den har inga avancerade funktioner och riktar sig därmed främst till motionären. Skärmen är stor och tydlig och när du är ute och springer får du en extra kick av att du håller koll på kroppen via klockan. Även om det är en klocka som täcker basutbudet av sporter, som löpning, cykling och annan utomhus- och inomhussport, så önskar testpanelen att det hade funnits fler alternativ, exempelvis styrketräning. Klockan kan mäta din sömnkvalitet och plingar till när du varit för inaktiv under dagen, vilket är positivt för kontorsråttan som slarvar med korta pauser. Däremot tycker delar av testpanelen att designen gör att du främst sätter på dig den här klockan när du ska träna. Överlag en väldigt prisvärd pulsklocka för dig som är nybörjare och vill ha en instegsmodell som passar precis alla. 

Kom igång-guide! 

 1. Ladda ned programmet Polar FlowSynk och anslut din klocka till en dator via USB-kabeln. Du länkas automatiskt till webbtjänster Polar Flow (se bara till att du har internetkoppling). 
 2. Klicka på texten ”Mer information” (eller kopiera URL-adressen om sidan inte öppnas automatiskt). 
 3. Skapa ett konto. Följ anvisningarna och ställ in produktinställningarna så som tidsformat och arm samt fysiska inställningar som längd och ålder. Klar!  

Pulsklockor GarminTest av:  

Rekommenderat pris: 8 595 kronor. 

Finns i färgerna: 

Passar till: Dig som kräver allt från en klocka och inte nöjer dig med något annat än det mest avancerade marknaden har att erbjuda. 

Passform: Klockan är lika bekväm på handleden löst åtspänd till vardags, som när du spänner åt den ordentligt under löprundan.

Främsta funktion: Den inbyggda kartan som gör det möjligt att följa dig själv, likt kartfunktionen i telefonen. Även om du springer vilse kan du väldigt lätt navigera dig tillbaka med hjälp av klockan. 

Användarvänlig: Eftersom klockan har ett par knappar och en stor, tydlig skärm kan du lätt navigera dig rätt. Du kan dock få en chock första gången du klickar runt i klockan på grund av alla funktioner, men ta det lugnt. När du väl kommer underfund med allt du kan göra blir det lättare.

Sammanfattning: Söker du pulsmätare, varvmätare, kartor, navigation, musik och din maximala syreförbrukning? Den här modellen har precis allt. Första intrycket kan vara att klockan är väldigt stor, men det glömmer du så fort du får på dig den på handleden. Du kommer överösas av funktioner och kan sitta klistrad i timmar och navigera dig runt i klockan för att ta reda på saker du inte ens visste att du kunde ta reda på under din träning. Testpanelen blev aningen beroende av att veta hur sömnkvaliteten varit, hur pulsen har gått en hel dag och vilken stressnivå som dominerat dagen. Plus för att den här modellen är otroligt snygg och kommer i flera olika storlekar. Den här klockan riktar sig främst till dig som tränar på en avancerad nivå och verkligen vill kunna analysera din träning in i minsta detalj. Klockan kostar mer än de andra modellerna och är därför inget för nybörjaren. Testpanelen vill slå ett slag för den tillhörande appen som är riktigt bra! Ett minus är musikfunktionen som inte riktigt är anpassad för den nordiska marknaden och endast erbjuder ett par musiktjänster, radio eller MP3. Hade den haft Spotify hade även den funktionen fått full pott. 

Kom igång-guide! 

 1. Ladda hem appen Garmin Connect, för att parkoppla klockan till telefonen (i stället för att använda Bluetooth). Placera din telefon inom tio meter från klockan.
 2. Tryck på knappen längst upp på vänster sida av klockan för att starta den. Klockan och telefonen paras ihop automatiskt första gången du slår på den. Du kan även göra det manuellt genom att trycka ned knappen och samtidigt trycka på ikonen med en telefonlur och bluetooth-tecken på skärmen. 
 3. Följ instruktionerna. Klar!

Pulsklockor SuuntoTest av:   

Rekommenderat pris: 2 495 kronor. 

Finns i färgerna: , , och

Passar till: Statistiknörden som tränar väldigt mycket. Inget för dig som är nybörjare och vill ha en lätt klocka som täcker basfunktionerna. 

Passform: Den här modellen är väldigt skön på handleden. Armbandet upplevs som aningen stort och passar därför bäst för dig som har lite större handleder. 

Främsta funktion: Klockan lägger mycket fokus på ditt mående, exempelvis hur djup din sömn egentligen är och hur din vilopuls och återhämtning ser ut under dagen, vilket uppskattades av testpanelen.

Användarvänlig: Väldigt lätt att förstå sig på och enkel att använda. Kräver inte att du läser på utan du kan nästan börja använda klockan på en gång. Väldigt tydlig skärm och du kan navigera dig runt utan minsta problem. 

Sammanfattning: Sitter du ofta fastklistrad i kontorsstolen en hel dag och önskar att en kompis kunde dra upp dig från den någon gång under dagen? Spartan Trainer Wrist HR påminner dig om dagens mål, både gällande steg, rörelse, sömn och träning. På så sätt kan du snabbt få in i en ny, mer aktiv rutin i vardagen med olika tips på träningspass. Viss varning från testpanelen för att statistiken kan bli beroendeframkallande... Klockan är väldigt stor, vilket fick den kvinnliga delen av testpanelen att fundera på om de skulle vilja använda klockan till vardags. Men efter att de kände hur bekvämt klockan satt på handleden ändrade de alla åsikt. Stegräknaren var inte korrekt till en början och kräver kalibrering för optimal användning. Vill du investera i en träningsklocka som är så mycket mer än bara distans och tempo är det här ett bra alternativ för dig. Du får väldigt mycket för pengarna. Använder du alla funktioner är klockan mer än värd sitt pris. 

Kom igång-guide! 

 1. Håll in den övre knappen på vänster sida för att aktivera klockan. Starta installationsguiden genom att trycka på skärmen. 
 2. Dra uppåt eller nedåt på skärmen, alternativt använd den övre och nedre knappen, för att bläddra bland alternativen. Bekräfta genom att trycka på mittenknappen. 
 3. Ladda sedan telefonen via USB-kabeln. 
 4. Ladda hem SuuntoLink till din dator för att få programuppdateringar till klockan. 
 5. Ladda ned appen Suunto Movescount och se till att du har på Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå in i klockan för att tillåta parkoppling genom: Settings >> Connectivity. Scrolla längst ned och se till så att reglaget Discover är grönt. 
 7. Öppna appen och tryck på inställningsikonen i det övre högre hörnet. Tryck sedan på pulsikonen. När klockan hittas trycker du på Pair. Ange till sist koden som visas i klockan. Klart!  

Pulsklockor GarminTest av:  

Rekommenderat pris: 4 795 kronor. 

Finns i färgerna:

Passar till: Både nybörjaren och du som tränar på en mer avancerad nivå. Superatleten önskar nog ett snäpp högre när det gäller detaljer i statistiken. 

Passform: En lätt och nätt klocka i jämförelse med andra modeller. Armbandet är superskönt och sitter perfekt på handleden utan att skava. 

Främsta funktion: Testpanelen var väldigt intresserad av simfunktionen där klockan håller reda på distans, tempo och antal simtag i bassängen. Kul! 

Användarvänlig: Klockan har fem knappar som är lätta att förstå när och i vilken ordning de ska användas. Det finns även små ord vid varje knapp som förklarar dess funktion, plus för det. Knapparna kan till en början vara lite svåra att trycka ned men lättar upp efter användning. 

Sammanfattning: En snygg och nätt klocka som har många funktioner som visar mycket statistik, som du med fördel lättast avläser i den tillhörande appen. Där kan du se allt ifrån träningstider till resultat i olika åldersgrupper. Pulszonerna fungerade väldigt bra vilket underlättar och sporrar dig genom träningspasset. Det som däremot var lite krångligare var funktionen där du kan lyssna på musik via telefonen, där tanken är att du ska kunna lämna telefonen hemma. Testpanelen hade önskat att få in Spotify-listor, vilket inte går i dagsläget. Söker du en klocka som du kan använda under både löpning och cykling, utomhus och inomhus har du hittat rätt. Testpanelen har varit nöjd vid varje träningstillfälle. Tack vare den stilrena designen kan du även använda den här modellen till vardags utan att den ger ett klumpigt intryck. Batteritiden är fantastisk – testpanelen använde klockan dagligen, inklusive träningspass, och behövde knappt ladda den. Stort plus!

Kom igång-guide! 

 1. Ladda hem appen Garmin Connect, för att parkoppla klockan till telefonen (i stället för att använda bluetooth). Placera din telefon inom tio meter från klockan.
 2. Tryck på knappen längst upp på vänster sida av klockan för att starta den. Klockan och telefonen paras ihop automatiskt första gången du slår på den. Du kan även göra det manuellt genom att trycka ned knappen och samtidigt trycka på ikonen med en telefonlur och bluetooth-tecken på skärmen. 
 3. Följ instruktionerna. Klar! 

Pulsklockor SuuntoTest av:

Rekommenderat pris: 1 495 kronor. 

Finns i färgerna: , samt utbytbart armband i

Passar till: Dig som är nybörjare och söker en klocka med basutbudet för en rimlig summa. Atleten vill ha mer funktioner och en display som visar puls, hastighet och distans samtidigt. 

Passform: Precis som andra pulsklockor tar det ett tag att vänja sig vid en större klocka på handleden. Men när du fått in vanan vill du inte ta av den klockan, den blir snabbt en del av dig. 

Främsta funktion: Det bästa med den här klockan är mätningen av hur aktiv du är under dagen för att få en överblick över vardagsmotionen. Det är helt plötsligt roligt att samla steg till och från kopiatorn!

Användarvänlig: Klockan har bara två knappar vilket gör det nästintill omöjligt att klicka fel. Du navigerar dig väldigt lätt genom menyerna utan att ens behöva läsa instruktionsboken. Plus för den tillhörande appen som samlar all statistik.

Sammanfattning: En väldigt prisvärd nybörjarklocka för dig som inte äger någon i dagsläget och vill börja följa din träningsutveckling. Det kan vara lite klurigt att få en exakt mätning av sömnkvaliteten då den varierade väldigt mycket under testet av klockan. Så var extra noga med att klockan sitter tight på handleden, alternativt sätt den lite längre upp på underarmen för en mer korrekt mätning. De främsta användningsområdena för den här klockan är till löpning, promenader och som vardagsklocka som mäter puls och steg. Hade displayen visat flera olika mätningar samtidigt under löprundan hade den fått ännu högre betyg. Enkel och stilren design som gör att den även passar perfekt på jobbet. Det bästa med klockan är att den är väldigt enkel att använda och du får en bra första klocka för ett pris som är plånboksvänligt.

Kom igång-guide! 

 1. Ladda ned programmet Polar FlowSynk och anslut din klocka till en dator via USB-kabeln. Du länkas automatiskt till webbtjänsten Polar Flow (se bara till att du har internetkoppling). 
 2. Klicka på texten ”Mer information” (eller kopiera URL-adressen om sidan inte öppnas automatiskt. 
 3. Skapa ett konto. Följ anvisningarna och ställ in produktinställningarna så som tidsformat och arm samt fysiska inställningar som längd och ålder. Klar!  

SHOPPA HÄR:

LÄS MER:

LÄS MER:

 Tillbaka

News Feed

Timberland
Mode & trender

Test! Så bra är omtalade 6-inch Premium från Timberland

1 dag sedan
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mode & trender

Lyxig naturlighet i Nike Terra Perma

2 dagar sedan
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mode & trender

Personligt och färgglatt i säsongens skidmode

2 dagar sedan
BB Header SE
Mode & trender

3 träningstights från Better Bodies som är bäst i test

2 dagar sedan
Peak_2018. 13.27.20.png
Mode & trender

Därför ska du satsa på paddade skidkläder i backen

3 dagar sedan
Trailskor
Mode & trender

Här är trailskon som är bäst i test

3 dagar sedan
Test trailskor 2017 honom
Mode & trender

Test! Våra 8 bästa trailskor för honom

3 dagar sedan
4_HH_banner_490x330.jpg
Mode & trender

Därför är Helly Hansen Lifa säsongens säkraste köp

4 dagar sedan
Sportswear herr
Mode & trender

Färgstarkt och oversized för killar i höst

4 dagar sedan
Wyte
Mode & trender

Håll fötterna varma med Wyte

5 dagar sedan
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mode & trender

Wytes nya mjukismåsten är här

12 oct 2018
ida b olsson
Mode & trender

Klä dig rätt för promenader och löpning i kylan

12 oct 2018
Underställ i syntet
Mode & trender

Stort test av 10 underställ i syntet

11 oct 2018
kari traa
Mode & trender

Den okända historien bakom understället Rose från Kari Traa

11 oct 2018
SE_header.jpg
Mode & trender

TEST! 12 varma underställ i ull

10 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mode & trender

12 fluffiga teddytröjor

10 oct 2018
Russell Athletic
Mode & trender

Höstens snyggaste hoodies kommer från Russell Athletic

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mode & trender

Herrjackorna du inte vill missa i höst

09 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mode & trender

14 reflexplagg för höstlöpning

09 oct 2018
Blacc jet vest
Mode & trender

Bäst i test! Så bra är löparvästen Jet från Blacc

05 oct 2018
5DS_4386.jpg
Mode & trender

Hike with Wyte – höstens outdoorfavoriter är här!

05 oct 2018
Tunna dunjackor test
Mode & trender

Test av höstens bästa linerjackor för honom

05 oct 2018
Vintertights
Mode & trender

10 varma löpartights

05 oct 2018
Blundstone
Mode & trender

Nytt tidlöst skomärke till Sportamore

04 oct 2018
Tunna dunjackor
Mode & trender

Bäst i test! Linerjackor för dam

03 oct 2018
Header Vinterstövlar
Mode & trender

Bäst i test! Varma vinterstövlar för barn

02 oct 2018
Björnen Didriksons
Mode & trender

Våra topp 3 vinteroveraller från Didriksons

01 oct 2018
Test pulsklockor
Mode & trender

Stort test! Våra bästa pulsklockor i alla prisklasser

01 oct 2018
Löparjackor test
Mode & trender

Höstens stora test av löparjackor för dam och herr

28 sep 2018
asics
Mode & trender

Bäst utrustning för löpning under höst och vinter

27 sep 2018
Adidas Spectral Mode Pack
Mode & trender

Är pastell det nya svarta?

27 sep 2018
Pax
Mode & trender

Nytt skomärke för barnen: Pax

26 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg
Mode & trender

Det här behöver du tänka på när du köper vinteroverall till barnen

26 sep 2018
Mössor
Mode & trender

10 nya mössor som håller knoppen varm

26 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg
Mode & trender

10 höst- och vintervarma köp för honom

25 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg
Mode & trender

12 härliga höstköp för henne

25 sep 2018
Happy socks
Mode & trender

Gör någon glad med Happy socks!

24 sep 2018
Se_header.jpg
Mode & trender

Löparskor 2018: Bäst i test för dam

21 sep 2018
SE_header.jpg
Mode & trender

Höstens stora löparskotest för män 2018

20 sep 2018
reebok linnen
Mode & trender

Trendigaste träningslinnet just nu

19 sep 2018
magazine
Timberland

Test! Så bra är omtalade 6-inch Premium från Timberland

Varför bryta ett vinnande koncept? 6-inch Premium från Timberland har sett likadan ut i över 40 år. Vår testpanel sätter den klassiska modellen på prov.

Mode & trender
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Lyxig naturlighet i Nike Terra Perma

Nike Terra Perma är en höstkollektion med mjuka, jordiga nyanser som återspeglar frihetskänslan kläderna ger dig när du springer. Det är säsongens snyggaste löparplagg!

Mode & trender
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personligt och färgglatt i säsongens skidmode

Peak Performance vet hur du fixar stilen i backen utan att tumma på funktionaliteten. Här är allt du vill veta om skidmodet vintern 2018.

Mode & trender
BB Header SE

3 träningstights från Better Bodies som är bäst i test

Ett par träningstights ska följa kroppen, sitta bekvämt och framförallt vara squatvänliga. Vi sätter säsongens favoriter från Better Bodies på prov.

Mode & trender
Peak_2018. 13.27.20.png

Därför ska du satsa på paddade skidkläder i backen

Är skaljackan din bästa vän under skidsäsongen? Vi vet när det kan vara värt att byta ut skalstället mot en paddad modell.

Mode & trender
Trailskor

Här är trailskon som är bäst i test

Att springa i skogen kan vara blött och oförutsägbart, men också alldeles, alldeles underbart. Vår kvinnliga testpanel har utsett den bästa trailskon hösten 2018!

Mode & trender
Test trailskor 2017 honom

Test! Våra 8 bästa trailskor för honom

Tiden är inne! Vi har testat höstens populäraste trailskor för honom för att se vilken modell som inte rubbas av vara sig hala stenar, uppstickande rötter eller blöta löv.

Mode & trender
4_HH_banner_490x330.jpg

Därför är Helly Hansen Lifa säsongens säkraste köp

Lifa från Helly Hansen är ett klassiskt baslager som funkar året om. Vi vet varför understället blivit en sådan älskad favorit.

Mode & trender
Sportswear herr

Färgstarkt och oversized för killar i höst

Influencern John Fornander har koll på säsongens sportiga ytterplaggstrender och delar med sig av sina tips för en snygg höst.

Mode & trender
Wyte

Håll fötterna varma med Wyte

Är du ute efter nya skor till den kyligare säsongen? Wyte släpper för första gången en kollektion vinterskor, bekväma och snygga för både dam och herr.

Mode & trender
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Wytes nya mjukismåsten är här

Bekvämt, mjukt och snyggt. Där har du sportswearmärket Wytes nya kollektion av mjukiskläder. Tjuvkika på de nya plaggen här!

Mode & trender
ida b olsson

Klä dig rätt för promenader och löpning i kylan

Kyligare väder betyder inte att du måste flytta in träningen på gymmet. Hälsoinspiratören Ida B Olsson vet hur du bäst klär dig efter väder.

Mode & trender
Underställ i syntet

Stort test av 10 underställ i syntet

Det nalkas vinterlöpning och längdskidåkning! Satsa på ett underställ i syntet som transporterar bort svett och håller kroppen torr. Vi testar tio favoriter 2018 för dam och herr.

Mode & trender
kari traa

Den okända historien bakom understället Rose från Kari Traa

Det bästsäljande understället Rose från Kari Traa har blivit en känd vinterklassiker. Däremot är det få som vet var det älskade mönstret kommer ifrån.

Mode & trender
SE_header.jpg

TEST! 12 varma underställ i ull

Vår kallaste årstid är på ingång och det är dags att kitta dig med ett värmande första lager. Vi har testat säsongens populäraste underställ i ull.

Mode & trender