Test pulsklockor

Stort test! Våra bästa pulsklockor i alla prisklasser

Är du på jakt efter en ny pulsklocka? Vi har testat 6 av våra bästa modeller – både dyrare multiklockor och basvarianter som är snälla mot plånboken. 

För att avgöra vilken pulsklocka som ska sitta på din handled framöver finns det ett par saker som kan vara bra att ha koll på. Om du vet vilka funktioner som är viktiga för dig, blir det också lättare att hitta en pulsklocka i en prisklass som matchar just dina behov. 

Distans och tempo

Vi har alla olika långa löpsteg vilket kan bli problematiskt när det gäller klockans standardinställning för just hastighet, steg och avstånd. Ha i åtanke att du kommer behöva kalibrera mätningen till din personliga sträcklängd och dina rörelser. Åk förslagsvis till en 400-metersbana eller en längre sträcka där du vet exakt hur lång den är. Spring sedan sträckan med klockan och justera resultatet som klockan anger efter hur lång löprundan egentligen är. Du kan även få en korrekt distans om du kopplar ihop klockan med din telefon och aktiverar platstjänster så att GPS:en ansluts. 

Pulssensor

Alla klockor i testet har pulsmätning på handleden, vilket passar bäst för aktiviteter där klockan hela tiden kan läsa av pulsdatan från armen. Med andra ord träning där blodflödet är stadigt och själva klockan är i konstant kontakt med huden. Ett tips är att bära klockan högre upp på armen, sensorn läser av blodflödet genom kroppens vävnad och ju mer vävnad du har desto bättre.

Batteritid

Batteriet laddar ur snabbare ju mer funktioner du har igång, och de timmar som är angivna i testet är när du konstant har klockan i ett aktivt träningsläge, parkopplad med en telefon.

Funktioner

Billigare varianter har basutbudet av funktioner såsom tempo och distans. Dyrare klockor kan användas till mer specifik träning. Ta reda på när och varför du ska använda klockan innan köptillfället.  

Vattentäthet (statiskt och dynamiskt tryck)

Pulsklockors vattentäthet kommuniceras i antal meter klockan klarar, vilket inte betyder ordagrant meter nedanför havsytan utan mer syftar på trycket. Så här kan du tolka de olika klassificeringarna.

3 ATM/30 meter = Vattenskyddad, klockan klarar att bli nedstänkt.
5 ATM/50 meter = Vattentät, klockan klarar enstaka, korta tillfällen i vatten.
10 ATM/100 meter = Vattentät, klockan klarar bad och simning.
20 ATM/200 meter = Vattentät, klockan klarar dykning. 

TESTPANELENS OMDÖMEN

Pulsklocka SuuntoTest av:

Rekommenderat pris: 1 995 kronor. 

Finns i färgerna: , , , och

Passar till: Nybörjaren som på ett smidigt sätt vill kunna analysera träningen på en basnivå. Passar inte dig som kräver allt för mycket funktioner av din klocka.

Passform: En mjuk klocka som sitter skönt på handleden. Den är både lätt och nätt, inte klumpig som många andra modeller kan upplevas. 

Främsta funktion: Pulsmätningen på handleden är väldigt bra och du hänger snabbt med i klockans mätningar, vilket resulterar i en motivationshöjande känsla. 

Användarvänlig: När du väl börjar prova dig fram med hjälp av knapparna kommer du att inse att klockan är väldigt lätt att förstå sig på. Du behöver knappt läsa instruktionsboken för att komma igång med mätningen av din träning. Skärmen är väldigt tydlig och du hittar snabbt rätt. 

Sammanfattning: En nätt klocka som gör det möjligt att mäta din sömnkvalitet utan att det känns som att du sover med en tegelsten på handleden. Den passar perfekt för nybörjaren som inte kräver allt för mycket funktioner och finesser. Tydligast under passet var pulsmätningen som visar vilken pulszon du ligger i. Det sporrar dig till att öka tempot under träningspasset för att komma upp i nästa zon. Därför är den här klockan en given vinnare på spinningpasset. Efter träningen ser du en sammanfattning över din ansträngning. Testpanelen saknade däremot en överblick av flera mätningar på en och samma gång. Nu får du själv växla mellan de olika mätningarna under passet. Klockan har svårt att mäta den exakta distansen till en början och kräver att du kalibrerar mätningen extra noggrant så att du kan få ut det bästa av klockans funktioner. Du kan även koppla ihop klockan med din telefon och GPS för att få fram den exakta sträckan du springer. Plus för designen som gör att klockan även utmärker sig snyggt på handleden matchat med vardagskläder eller kostym. 

Kom igång-guide! 

 1. Väck klockan genom att ansluta den till en dator via USB-kabeln. 
 2. Tryck på mittenknappen för att starta installationsguiden. Använd den övre och undre knappen på höger sida för att bläddra, och den mittersta för att bekräfta. 
 3. Ladda sedan ned Suunto-appen till din telefon, där loggar du dina aktiviteter samt ansluter GPS:en som håller koll på hastighet, distans och rutt. 
 4. Öppna appen och sätt på telefonens bluetooth. 
 5. Tryck på klockikonen i det övre vänstra hörnet i appen och tryck sedan på ”pair” för att parkoppla telefonen med klockan. Verifiera parkopplingen genom att skriva in koden, som visas på din klocka, i appen. 

Pulsklocka PolarTest av: 

Rekommenderat pris: 2 295 kronor. 

Finns i färgerna:  och

Passar till: Vardagsmotionären som är lite nyfiken på sin puls vid löpning och cykling. Inget för dig som tränar på avancerad nivå, är multisportare, tävlar eller vill få statistik på precis allt.  

Passform: Klockan sitter väldigt skönt på armen men måste placeras nedanför knölen på handleden för bästa komfort. Armbandet är åt det större hållet och sitter därför bättre på en stadig handled än en tunn. 

Främsta funktion: Testpanelen vill slå ett slag för den klassiska mätningen av tempo och distans vid löpning, som verkligen var en fröjd att följa för dig som aldrig mätt din löpning tidigare. 

Användarvänlig: Väldigt lätt att använda. Klockan har fem knappar med tillhörande symboler som förklarar vad varje knapp används till. Du förstår dig på menyerna i klockan på en gång och kan lätt navigera dig runt utan att läsa bruksanvisningen. 

Sammanfattning: En klocka som är perfekt för dig som vill ha det enklaste marknaden har att erbjuda när det kommer till pulsklockor. M430 har basutbudet av funktioner och mäter bland annat puls, distans, hastighet och sömnkvalitet. Den har inga avancerade funktioner och riktar sig därmed främst till motionären. Skärmen är stor och tydlig och när du är ute och springer får du en extra kick av att du håller koll på kroppen via klockan. Även om det är en klocka som täcker basutbudet av sporter, som löpning, cykling och annan utomhus- och inomhussport, så önskar testpanelen att det hade funnits fler alternativ, exempelvis styrketräning. Klockan kan mäta din sömnkvalitet och plingar till när du varit för inaktiv under dagen, vilket är positivt för kontorsråttan som slarvar med korta pauser. Däremot tycker delar av testpanelen att designen gör att du främst sätter på dig den här klockan när du ska träna. Överlag en väldigt prisvärd pulsklocka för dig som är nybörjare och vill ha en instegsmodell som passar precis alla. 

Kom igång-guide! 

 1. Ladda ned programmet Polar FlowSynk och anslut din klocka till en dator via USB-kabeln. Du länkas automatiskt till webbtjänster Polar Flow (se bara till att du har internetkoppling). 
 2. Klicka på texten ”Mer information” (eller kopiera URL-adressen om sidan inte öppnas automatiskt). 
 3. Skapa ett konto. Följ anvisningarna och ställ in produktinställningarna så som tidsformat och arm samt fysiska inställningar som längd och ålder. Klar!  

Pulsklockor GarminTest av:  

Rekommenderat pris: 8 595 kronor. 

Finns i färgerna: 

Passar till: Dig som kräver allt från en klocka och inte nöjer dig med något annat än det mest avancerade marknaden har att erbjuda. 

Passform: Klockan är lika bekväm på handleden löst åtspänd till vardags, som när du spänner åt den ordentligt under löprundan.

Främsta funktion: Den inbyggda kartan som gör det möjligt att följa dig själv, likt kartfunktionen i telefonen. Även om du springer vilse kan du väldigt lätt navigera dig tillbaka med hjälp av klockan. 

Användarvänlig: Eftersom klockan har ett par knappar och en stor, tydlig skärm kan du lätt navigera dig rätt. Du kan dock få en chock första gången du klickar runt i klockan på grund av alla funktioner, men ta det lugnt. När du väl kommer underfund med allt du kan göra blir det lättare.

Sammanfattning: Söker du pulsmätare, varvmätare, kartor, navigation, musik och din maximala syreförbrukning? Den här modellen har precis allt. Första intrycket kan vara att klockan är väldigt stor, men det glömmer du så fort du får på dig den på handleden. Du kommer överösas av funktioner och kan sitta klistrad i timmar och navigera dig runt i klockan för att ta reda på saker du inte ens visste att du kunde ta reda på under din träning. Testpanelen blev aningen beroende av att veta hur sömnkvaliteten varit, hur pulsen har gått en hel dag och vilken stressnivå som dominerat dagen. Plus för att den här modellen är otroligt snygg och kommer i flera olika storlekar. Den här klockan riktar sig främst till dig som tränar på en avancerad nivå och verkligen vill kunna analysera din träning in i minsta detalj. Klockan kostar mer än de andra modellerna och är därför inget för nybörjaren. Testpanelen vill slå ett slag för den tillhörande appen som är riktigt bra! Ett minus är musikfunktionen som inte riktigt är anpassad för den nordiska marknaden och endast erbjuder ett par musiktjänster, radio eller MP3. Hade den haft Spotify hade även den funktionen fått full pott. 

Kom igång-guide! 

 1. Ladda hem appen Garmin Connect, för att parkoppla klockan till telefonen (i stället för att använda Bluetooth). Placera din telefon inom tio meter från klockan.
 2. Tryck på knappen längst upp på vänster sida av klockan för att starta den. Klockan och telefonen paras ihop automatiskt första gången du slår på den. Du kan även göra det manuellt genom att trycka ned knappen och samtidigt trycka på ikonen med en telefonlur och bluetooth-tecken på skärmen. 
 3. Följ instruktionerna. Klar!

Pulsklockor SuuntoTest av:   

Rekommenderat pris: 2 495 kronor. 

Finns i färgerna: , , och

Passar till: Statistiknörden som tränar väldigt mycket. Inget för dig som är nybörjare och vill ha en lätt klocka som täcker basfunktionerna. 

Passform: Den här modellen är väldigt skön på handleden. Armbandet upplevs som aningen stort och passar därför bäst för dig som har lite större handleder. 

Främsta funktion: Klockan lägger mycket fokus på ditt mående, exempelvis hur djup din sömn egentligen är och hur din vilopuls och återhämtning ser ut under dagen, vilket uppskattades av testpanelen.

Användarvänlig: Väldigt lätt att förstå sig på och enkel att använda. Kräver inte att du läser på utan du kan nästan börja använda klockan på en gång. Väldigt tydlig skärm och du kan navigera dig runt utan minsta problem. 

Sammanfattning: Sitter du ofta fastklistrad i kontorsstolen en hel dag och önskar att en kompis kunde dra upp dig från den någon gång under dagen? Spartan Trainer Wrist HR påminner dig om dagens mål, både gällande steg, rörelse, sömn och träning. På så sätt kan du snabbt få in i en ny, mer aktiv rutin i vardagen med olika tips på träningspass. Viss varning från testpanelen för att statistiken kan bli beroendeframkallande... Klockan är väldigt stor, vilket fick den kvinnliga delen av testpanelen att fundera på om de skulle vilja använda klockan till vardags. Men efter att de kände hur bekvämt klockan satt på handleden ändrade de alla åsikt. Stegräknaren var inte korrekt till en början och kräver kalibrering för optimal användning. Vill du investera i en träningsklocka som är så mycket mer än bara distans och tempo är det här ett bra alternativ för dig. Du får väldigt mycket för pengarna. Använder du alla funktioner är klockan mer än värd sitt pris. 

Kom igång-guide! 

 1. Håll in den övre knappen på vänster sida för att aktivera klockan. Starta installationsguiden genom att trycka på skärmen. 
 2. Dra uppåt eller nedåt på skärmen, alternativt använd den övre och nedre knappen, för att bläddra bland alternativen. Bekräfta genom att trycka på mittenknappen. 
 3. Ladda sedan telefonen via USB-kabeln. 
 4. Ladda hem SuuntoLink till din dator för att få programuppdateringar till klockan. 
 5. Ladda ned appen Suunto Movescount och se till att du har på Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå in i klockan för att tillåta parkoppling genom: Settings >> Connectivity. Scrolla längst ned och se till så att reglaget Discover är grönt. 
 7. Öppna appen och tryck på inställningsikonen i det övre högre hörnet. Tryck sedan på pulsikonen. När klockan hittas trycker du på Pair. Ange till sist koden som visas i klockan. Klart!  

Pulsklockor GarminTest av:  

Rekommenderat pris: 4 795 kronor. 

Finns i färgerna:

Passar till: Både nybörjaren och du som tränar på en mer avancerad nivå. Superatleten önskar nog ett snäpp högre när det gäller detaljer i statistiken. 

Passform: En lätt och nätt klocka i jämförelse med andra modeller. Armbandet är superskönt och sitter perfekt på handleden utan att skava. 

Främsta funktion: Testpanelen var väldigt intresserad av simfunktionen där klockan håller reda på distans, tempo och antal simtag i bassängen. Kul! 

Användarvänlig: Klockan har fem knappar som är lätta att förstå när och i vilken ordning de ska användas. Det finns även små ord vid varje knapp som förklarar dess funktion, plus för det. Knapparna kan till en början vara lite svåra att trycka ned men lättar upp efter användning. 

Sammanfattning: En snygg och nätt klocka som har många funktioner som visar mycket statistik, som du med fördel lättast avläser i den tillhörande appen. Där kan du se allt ifrån träningstider till resultat i olika åldersgrupper. Pulszonerna fungerade väldigt bra vilket underlättar och sporrar dig genom träningspasset. Det som däremot var lite krångligare var funktionen där du kan lyssna på musik via telefonen, där tanken är att du ska kunna lämna telefonen hemma. Testpanelen hade önskat att få in Spotify-listor, vilket inte går i dagsläget. Söker du en klocka som du kan använda under både löpning och cykling, utomhus och inomhus har du hittat rätt. Testpanelen har varit nöjd vid varje träningstillfälle. Tack vare den stilrena designen kan du även använda den här modellen till vardags utan att den ger ett klumpigt intryck. Batteritiden är fantastisk – testpanelen använde klockan dagligen, inklusive träningspass, och behövde knappt ladda den. Stort plus!

Kom igång-guide! 

 1. Ladda hem appen Garmin Connect, för att parkoppla klockan till telefonen (i stället för att använda bluetooth). Placera din telefon inom tio meter från klockan.
 2. Tryck på knappen längst upp på vänster sida av klockan för att starta den. Klockan och telefonen paras ihop automatiskt första gången du slår på den. Du kan även göra det manuellt genom att trycka ned knappen och samtidigt trycka på ikonen med en telefonlur och bluetooth-tecken på skärmen. 
 3. Följ instruktionerna. Klar! 

Pulsklockor SuuntoTest av:

Rekommenderat pris: 1 495 kronor. 

Finns i färgerna: , samt utbytbart armband i

Passar till: Dig som är nybörjare och söker en klocka med basutbudet för en rimlig summa. Atleten vill ha mer funktioner och en display som visar puls, hastighet och distans samtidigt. 

Passform: Precis som andra pulsklockor tar det ett tag att vänja sig vid en större klocka på handleden. Men när du fått in vanan vill du inte ta av den klockan, den blir snabbt en del av dig. 

Främsta funktion: Det bästa med den här klockan är mätningen av hur aktiv du är under dagen för att få en överblick över vardagsmotionen. Det är helt plötsligt roligt att samla steg till och från kopiatorn!

Användarvänlig: Klockan har bara två knappar vilket gör det nästintill omöjligt att klicka fel. Du navigerar dig väldigt lätt genom menyerna utan att ens behöva läsa instruktionsboken. Plus för den tillhörande appen som samlar all statistik.

Sammanfattning: En väldigt prisvärd nybörjarklocka för dig som inte äger någon i dagsläget och vill börja följa din träningsutveckling. Det kan vara lite klurigt att få en exakt mätning av sömnkvaliteten då den varierade väldigt mycket under testet av klockan. Så var extra noga med att klockan sitter tight på handleden, alternativt sätt den lite längre upp på underarmen för en mer korrekt mätning. De främsta användningsområdena för den här klockan är till löpning, promenader och som vardagsklocka som mäter puls och steg. Hade displayen visat flera olika mätningar samtidigt under löprundan hade den fått ännu högre betyg. Enkel och stilren design som gör att den även passar perfekt på jobbet. Det bästa med klockan är att den är väldigt enkel att använda och du får en bra första klocka för ett pris som är plånboksvänligt.

Kom igång-guide! 

 1. Ladda ned programmet Polar FlowSynk och anslut din klocka till en dator via USB-kabeln. Du länkas automatiskt till webbtjänsten Polar Flow (se bara till att du har internetkoppling). 
 2. Klicka på texten ”Mer information” (eller kopiera URL-adressen om sidan inte öppnas automatiskt. 
 3. Skapa ett konto. Följ anvisningarna och ställ in produktinställningarna så som tidsformat och arm samt fysiska inställningar som längd och ålder. Klar!  

SHOPPA HÄR:

LÄS MER:

LÄS MER:

 Tillbaka

News Feed

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Mode & trender

Yes! Nu har vi fått in Nike Plus Size collection

10 timmar sedan
Puma Jaab XT
Mode & trender

Vi har testat Pumas nya träningssko Jaab XT

11 timmar sedan
Saucony.png
Mode & trender

10 skäl till att älska Saucony Kinvara

1 dag sedan
TommySport
Mode & trender

Hej Tommy Sport!

5 dagar sedan
Blacc yoga
Mode & trender

Våriga nyheter från Blacc yoga

5 dagar sedan
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Mode & trender

Här är din nya måstetröja från Peak Performance!

6 dagar sedan
Header-Nike-One-Tights.jpg
Mode & trender

Test: Därför är Nike One Tight så grymma

12 feb 2019
Seamlesstights
Mode & trender

Äntligen! Vi testar seamlesstights

08 feb 2019
Miniband
Mode & trender

Test: Våra bästa miniband

08 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Mode & trender

Sportamores stora guide till rätt sport-bh

07 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Mode & trender

12 röda köp till Alla hjärtans dag

01 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Mode & trender

8 saker du måste ha med på solsemestern

30 jan 2019
SE_adidas_header.jpg
Mode & trender

Bäst i test! Så bra är Adidas nya vindjacka

30 jan 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Mode & trender

Allt du vill veta om Nike Epic React Flyknit 2

30 jan 2019
JR BLACKBURN
Mode & trender

Packlista för fjällsemester med barnen

29 jan 2019
Adidas Exhibit Pack
Mode & trender

Guide: Hitta rätt fotbollssko från Adidas

29 jan 2019
Sport-bh blacc.jpg
Mode & trender

Test! Prisvärda sport-bh:ar från Blacc

28 jan 2019
Nike TechPack1.png
Mode & trender

Framtidens träningskollektion är här

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg
Mode & trender

8 måsteköp för honom

25 jan 2019
björn borg pants.jpg
Mode & trender

Lönelyx! 10 nyheter för henne

25 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Mode & trender

Björn Borg x Café

24 jan 2019
SE-Header.jpg
Mode & trender

Vattentäta promenadskor som är bäst i test

24 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Mode & trender

Vårens nya sneakers från Kari Traa

23 jan 2019
Lofsan PureMove Bra
Mode & trender

Lofsan: Så väljer du rätt sport-bh

22 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Mode & trender

Nya Craft Studio Collection är här!

21 jan 2019
Puma XT Fuse
Mode & trender

Bästa handbollsskorna 2019

18 jan 2019
SE-Header-NEW.jpg
Mode & trender

Bäst i test! Vinterns varma parkas

18 jan 2019
SE_HEADER.png
Mode & trender

Vi testar X-fitskor från Nike

17 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mode & trender

Därför är Mount Baker från Canada Snow säsongens bästa sko

17 jan 2019
UA Hovr
Mode & trender

Löparskorna du inte vill missa 2019

16 jan 2019
SE-Header.jpg
Mode & trender

Stort test! Träningstights med hög midja

15 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mode & trender

10 tightsnyheter 2019

10 jan 2019
SE_header.jpg
Mode & trender

Test: Underställ i syntet för längdskidåkning

09 jan 2019
Salomon.jpg
Mode & trender

8 halksäkra skor för vinterväder

08 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mode & trender

Snyggt nytt träningsår! 10 kap för honom

04 jan 2019
SE_header.jpg
Mode & trender

Vi testar Wytes populäraste jackor

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mode & trender

10 nya träningsfavoriter för henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mode & trender

Nu har Casalls Sculpture tights blivit squat proof

02 jan 2019
SE-DAM-Header.jpg
Mode & trender

TEST! Våra bästa kompressionstights

28 dec 2018
jacka peak.jpg
Mode & trender

8 garderobsklassiker på mellandagsrean

21 dec 2018
magazine
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nu har vi fått in Nike Plus Size collection

Äntligen hittar du ett större urval av storlekar från Nike hos oss på Sportamore. Här är allt du vill veta om Nikes Plus Size-kollektion.

Mode & trender
Puma Jaab XT

Vi har testat Pumas nya träningssko Jaab XT

Med boxningsringen som inspiration släpper Puma nu sitt senaste tillskott i träningsgarderoben. Nya Jaab XT är en perfekt kombination av komfort, flexibilitet och dämpning.

Mode & trender
Saucony.png

10 skäl till att älska Saucony Kinvara

Med anledning av att Sauconys bästsäljande löparsko Kinvara firar 10-årsjubileum, ger vi dig 10 anledningar till varför den här skon är så grym

Mode & trender
TommySport

Hej Tommy Sport!

Amerikanska märket Tommy Hilfiger har lanserat en sportig kollektion, och nu finns Tommy Sport hos oss på Sportamore.

Mode & trender
Blacc yoga

Våriga nyheter från Blacc yoga

Solen börjar äntligen tränga sig igenom februaridiset och det firar vi med vårnyheter från Blacc yoga. Här är plaggen du inte vill missa!

Mode & trender
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Här är din nya måstetröja från Peak Performance!

Den är mjuk, den är varm och den funkar till allt. Chill Zip Hood från Peak Performance är precis så som en riktigt grym hoodie ska vara.

Mode & trender
Header-Nike-One-Tights.jpg

Test: Därför är Nike One Tight så grymma

Ett enda par tights som funkar till allt. Det är tanken bakom One. Vi har testat Nikes nya supertights (och blivit smått besatta).

Mode & trender
Seamlesstights

Äntligen! Vi testar seamlesstights

Liva upp nästa träningspass med ett par mjuka, flexibla och sömlösa träningstights. Vi har testat säsongens favoriter.

Mode & trender
Miniband

Test: Våra bästa miniband

Att träna med miniband har aldrig varit populärare. Vår PT förklarar skillnaden mellan motstånden och hur du kan använda respektive modell.

Mode & trender
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores stora guide till rätt sport-bh

Om du är osäker på vilken typ av sport-bh som passar till vad och hur den egentligen ska sitta, är det här guiden för dig.

Mode & trender
svea_sneakers.jpg

12 röda köp till Alla hjärtans dag

Feel the love! Rött är inte bara en fin kulör, det är också kärlekens färg. Klicka hem de här rosiga favoriterna till någon du gillar, eller unna dig själv något fint på Alla hjärtans dag.

Mode & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 saker du måste ha med på solsemestern

Om du och familjen beger er till varmare breddgrader under sportlovet har vi bara två saker att säga: Lyllos er! Och glöm inte att packa ned de här åtta måste-grejerna.

Mode & trender
SE_adidas_header.jpg

Bäst i test! Så bra är Adidas nya vindjacka

Vindskyddande, lätt och stilren. Säg hej till Adidas nya garderobsfavorit: vindjackan Wind Fleece Jacket!

Mode & trender
Nike Epic React Flyknit2.png

Allt du vill veta om Nike Epic React Flyknit 2

Med Nikes mjukaste dämpning någonsin är Epic React Flyknit en sko utöver det vanliga. Nu har superskon uppdaterats.

Mode & trender
JR BLACKBURN

Packlista för fjällsemester med barnen

Sportlovet närmar sig med stormsteg, och du kanske är en av dem som ska åka skidor med familjen? Här är allt du behöver ha med dig.

Mode & trender