Test pulsklockor

Stort test! Våra bästa pulsklockor i alla prisklasser

Är du på jakt efter en ny pulsklocka? Vi har testat 6 av våra bästa modeller – både dyrare multiklockor och basvarianter som är snälla mot plånboken. 

För att avgöra vilken pulsklocka som ska sitta på din handled framöver finns det ett par saker som kan vara bra att ha koll på. Om du vet vilka funktioner som är viktiga för dig, blir det också lättare att hitta en pulsklocka i en prisklass som matchar just dina behov. 

Distans och tempo

Vi har alla olika långa löpsteg vilket kan bli problematiskt när det gäller klockans standardinställning för just hastighet, steg och avstånd. Ha i åtanke att du kommer behöva kalibrera mätningen till din personliga sträcklängd och dina rörelser. Åk förslagsvis till en 400-metersbana eller en längre sträcka där du vet exakt hur lång den är. Spring sedan sträckan med klockan och justera resultatet som klockan anger efter hur lång löprundan egentligen är. Du kan även få en korrekt distans om du kopplar ihop klockan med din telefon och aktiverar platstjänster så att GPS:en ansluts. 

Pulssensor

Alla klockor i testet har pulsmätning på handleden, vilket passar bäst för aktiviteter där klockan hela tiden kan läsa av pulsdatan från armen. Med andra ord träning där blodflödet är stadigt och själva klockan är i konstant kontakt med huden. Ett tips är att bära klockan högre upp på armen, sensorn läser av blodflödet genom kroppens vävnad och ju mer vävnad du har desto bättre.

Batteritid

Batteriet laddar ur snabbare ju mer funktioner du har igång, och de timmar som är angivna i testet är när du konstant har klockan i ett aktivt träningsläge, parkopplad med en telefon.

Funktioner

Billigare varianter har basutbudet av funktioner såsom tempo och distans. Dyrare klockor kan användas till mer specifik träning. Ta reda på när och varför du ska använda klockan innan köptillfället.  

Vattentäthet (statiskt och dynamiskt tryck)

Pulsklockors vattentäthet kommuniceras i antal meter klockan klarar, vilket inte betyder ordagrant meter nedanför havsytan utan mer syftar på trycket. Så här kan du tolka de olika klassificeringarna.

3 ATM/30 meter = Vattenskyddad, klockan klarar att bli nedstänkt.
5 ATM/50 meter = Vattentät, klockan klarar enstaka, korta tillfällen i vatten.
10 ATM/100 meter = Vattentät, klockan klarar bad och simning.
20 ATM/200 meter = Vattentät, klockan klarar dykning. 

TESTPANELENS OMDÖMEN

Pulsklocka SuuntoTest av:

Rekommenderat pris: 1 995 kronor. 

Finns i färgerna: , , , och

Passar till: Nybörjaren som på ett smidigt sätt vill kunna analysera träningen på en basnivå. Passar inte dig som kräver allt för mycket funktioner av din klocka.

Passform: En mjuk klocka som sitter skönt på handleden. Den är både lätt och nätt, inte klumpig som många andra modeller kan upplevas. 

Främsta funktion: Pulsmätningen på handleden är väldigt bra och du hänger snabbt med i klockans mätningar, vilket resulterar i en motivationshöjande känsla. 

Användarvänlig: När du väl börjar prova dig fram med hjälp av knapparna kommer du att inse att klockan är väldigt lätt att förstå sig på. Du behöver knappt läsa instruktionsboken för att komma igång med mätningen av din träning. Skärmen är väldigt tydlig och du hittar snabbt rätt. 

Sammanfattning: En nätt klocka som gör det möjligt att mäta din sömnkvalitet utan att det känns som att du sover med en tegelsten på handleden. Den passar perfekt för nybörjaren som inte kräver allt för mycket funktioner och finesser. Tydligast under passet var pulsmätningen som visar vilken pulszon du ligger i. Det sporrar dig till att öka tempot under träningspasset för att komma upp i nästa zon. Därför är den här klockan en given vinnare på spinningpasset. Efter träningen ser du en sammanfattning över din ansträngning. Testpanelen saknade däremot en överblick av flera mätningar på en och samma gång. Nu får du själv växla mellan de olika mätningarna under passet. Klockan har svårt att mäta den exakta distansen till en början och kräver att du kalibrerar mätningen extra noggrant så att du kan få ut det bästa av klockans funktioner. Du kan även koppla ihop klockan med din telefon och GPS för att få fram den exakta sträckan du springer. Plus för designen som gör att klockan även utmärker sig snyggt på handleden matchat med vardagskläder eller kostym. 

Kom igång-guide! 

 1. Väck klockan genom att ansluta den till en dator via USB-kabeln. 
 2. Tryck på mittenknappen för att starta installationsguiden. Använd den övre och undre knappen på höger sida för att bläddra, och den mittersta för att bekräfta. 
 3. Ladda sedan ned Suunto-appen till din telefon, där loggar du dina aktiviteter samt ansluter GPS:en som håller koll på hastighet, distans och rutt. 
 4. Öppna appen och sätt på telefonens bluetooth. 
 5. Tryck på klockikonen i det övre vänstra hörnet i appen och tryck sedan på ”pair” för att parkoppla telefonen med klockan. Verifiera parkopplingen genom att skriva in koden, som visas på din klocka, i appen. 

Pulsklocka PolarTest av: 

Rekommenderat pris: 2 295 kronor. 

Finns i färgerna:  och

Passar till: Vardagsmotionären som är lite nyfiken på sin puls vid löpning och cykling. Inget för dig som tränar på avancerad nivå, är multisportare, tävlar eller vill få statistik på precis allt.  

Passform: Klockan sitter väldigt skönt på armen men måste placeras nedanför knölen på handleden för bästa komfort. Armbandet är åt det större hållet och sitter därför bättre på en stadig handled än en tunn. 

Främsta funktion: Testpanelen vill slå ett slag för den klassiska mätningen av tempo och distans vid löpning, som verkligen var en fröjd att följa för dig som aldrig mätt din löpning tidigare. 

Användarvänlig: Väldigt lätt att använda. Klockan har fem knappar med tillhörande symboler som förklarar vad varje knapp används till. Du förstår dig på menyerna i klockan på en gång och kan lätt navigera dig runt utan att läsa bruksanvisningen. 

Sammanfattning: En klocka som är perfekt för dig som vill ha det enklaste marknaden har att erbjuda när det kommer till pulsklockor. M430 har basutbudet av funktioner och mäter bland annat puls, distans, hastighet och sömnkvalitet. Den har inga avancerade funktioner och riktar sig därmed främst till motionären. Skärmen är stor och tydlig och när du är ute och springer får du en extra kick av att du håller koll på kroppen via klockan. Även om det är en klocka som täcker basutbudet av sporter, som löpning, cykling och annan utomhus- och inomhussport, så önskar testpanelen att det hade funnits fler alternativ, exempelvis styrketräning. Klockan kan mäta din sömnkvalitet och plingar till när du varit för inaktiv under dagen, vilket är positivt för kontorsråttan som slarvar med korta pauser. Däremot tycker delar av testpanelen att designen gör att du främst sätter på dig den här klockan när du ska träna. Överlag en väldigt prisvärd pulsklocka för dig som är nybörjare och vill ha en instegsmodell som passar precis alla. 

Kom igång-guide! 

 1. Ladda ned programmet Polar FlowSynk och anslut din klocka till en dator via USB-kabeln. Du länkas automatiskt till webbtjänster Polar Flow (se bara till att du har internetkoppling). 
 2. Klicka på texten ”Mer information” (eller kopiera URL-adressen om sidan inte öppnas automatiskt). 
 3. Skapa ett konto. Följ anvisningarna och ställ in produktinställningarna så som tidsformat och arm samt fysiska inställningar som längd och ålder. Klar!  

Pulsklockor GarminTest av:  

Rekommenderat pris: 8 595 kronor. 

Finns i färgerna: 

Passar till: Dig som kräver allt från en klocka och inte nöjer dig med något annat än det mest avancerade marknaden har att erbjuda. 

Passform: Klockan är lika bekväm på handleden löst åtspänd till vardags, som när du spänner åt den ordentligt under löprundan.

Främsta funktion: Den inbyggda kartan som gör det möjligt att följa dig själv, likt kartfunktionen i telefonen. Även om du springer vilse kan du väldigt lätt navigera dig tillbaka med hjälp av klockan. 

Användarvänlig: Eftersom klockan har ett par knappar och en stor, tydlig skärm kan du lätt navigera dig rätt. Du kan dock få en chock första gången du klickar runt i klockan på grund av alla funktioner, men ta det lugnt. När du väl kommer underfund med allt du kan göra blir det lättare.

Sammanfattning: Söker du pulsmätare, varvmätare, kartor, navigation, musik och din maximala syreförbrukning? Den här modellen har precis allt. Första intrycket kan vara att klockan är väldigt stor, men det glömmer du så fort du får på dig den på handleden. Du kommer överösas av funktioner och kan sitta klistrad i timmar och navigera dig runt i klockan för att ta reda på saker du inte ens visste att du kunde ta reda på under din träning. Testpanelen blev aningen beroende av att veta hur sömnkvaliteten varit, hur pulsen har gått en hel dag och vilken stressnivå som dominerat dagen. Plus för att den här modellen är otroligt snygg och kommer i flera olika storlekar. Den här klockan riktar sig främst till dig som tränar på en avancerad nivå och verkligen vill kunna analysera din träning in i minsta detalj. Klockan kostar mer än de andra modellerna och är därför inget för nybörjaren. Testpanelen vill slå ett slag för den tillhörande appen som är riktigt bra! Ett minus är musikfunktionen som inte riktigt är anpassad för den nordiska marknaden och endast erbjuder ett par musiktjänster, radio eller MP3. Hade den haft Spotify hade även den funktionen fått full pott. 

Kom igång-guide! 

 1. Ladda hem appen Garmin Connect, för att parkoppla klockan till telefonen (i stället för att använda Bluetooth). Placera din telefon inom tio meter från klockan.
 2. Tryck på knappen längst upp på vänster sida av klockan för att starta den. Klockan och telefonen paras ihop automatiskt första gången du slår på den. Du kan även göra det manuellt genom att trycka ned knappen och samtidigt trycka på ikonen med en telefonlur och bluetooth-tecken på skärmen. 
 3. Följ instruktionerna. Klar!

Pulsklockor SuuntoTest av:   

Rekommenderat pris: 2 495 kronor. 

Finns i färgerna: , , och

Passar till: Statistiknörden som tränar väldigt mycket. Inget för dig som är nybörjare och vill ha en lätt klocka som täcker basfunktionerna. 

Passform: Den här modellen är väldigt skön på handleden. Armbandet upplevs som aningen stort och passar därför bäst för dig som har lite större handleder. 

Främsta funktion: Klockan lägger mycket fokus på ditt mående, exempelvis hur djup din sömn egentligen är och hur din vilopuls och återhämtning ser ut under dagen, vilket uppskattades av testpanelen.

Användarvänlig: Väldigt lätt att förstå sig på och enkel att använda. Kräver inte att du läser på utan du kan nästan börja använda klockan på en gång. Väldigt tydlig skärm och du kan navigera dig runt utan minsta problem. 

Sammanfattning: Sitter du ofta fastklistrad i kontorsstolen en hel dag och önskar att en kompis kunde dra upp dig från den någon gång under dagen? Spartan Trainer Wrist HR påminner dig om dagens mål, både gällande steg, rörelse, sömn och träning. På så sätt kan du snabbt få in i en ny, mer aktiv rutin i vardagen med olika tips på träningspass. Viss varning från testpanelen för att statistiken kan bli beroendeframkallande... Klockan är väldigt stor, vilket fick den kvinnliga delen av testpanelen att fundera på om de skulle vilja använda klockan till vardags. Men efter att de kände hur bekvämt klockan satt på handleden ändrade de alla åsikt. Stegräknaren var inte korrekt till en början och kräver kalibrering för optimal användning. Vill du investera i en träningsklocka som är så mycket mer än bara distans och tempo är det här ett bra alternativ för dig. Du får väldigt mycket för pengarna. Använder du alla funktioner är klockan mer än värd sitt pris. 

Kom igång-guide! 

 1. Håll in den övre knappen på vänster sida för att aktivera klockan. Starta installationsguiden genom att trycka på skärmen. 
 2. Dra uppåt eller nedåt på skärmen, alternativt använd den övre och nedre knappen, för att bläddra bland alternativen. Bekräfta genom att trycka på mittenknappen. 
 3. Ladda sedan telefonen via USB-kabeln. 
 4. Ladda hem SuuntoLink till din dator för att få programuppdateringar till klockan. 
 5. Ladda ned appen Suunto Movescount och se till att du har på Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå in i klockan för att tillåta parkoppling genom: Settings >> Connectivity. Scrolla längst ned och se till så att reglaget Discover är grönt. 
 7. Öppna appen och tryck på inställningsikonen i det övre högre hörnet. Tryck sedan på pulsikonen. När klockan hittas trycker du på Pair. Ange till sist koden som visas i klockan. Klart!  

Pulsklockor GarminTest av:  

Rekommenderat pris: 4 795 kronor. 

Finns i färgerna:

Passar till: Både nybörjaren och du som tränar på en mer avancerad nivå. Superatleten önskar nog ett snäpp högre när det gäller detaljer i statistiken. 

Passform: En lätt och nätt klocka i jämförelse med andra modeller. Armbandet är superskönt och sitter perfekt på handleden utan att skava. 

Främsta funktion: Testpanelen var väldigt intresserad av simfunktionen där klockan håller reda på distans, tempo och antal simtag i bassängen. Kul! 

Användarvänlig: Klockan har fem knappar som är lätta att förstå när och i vilken ordning de ska användas. Det finns även små ord vid varje knapp som förklarar dess funktion, plus för det. Knapparna kan till en början vara lite svåra att trycka ned men lättar upp efter användning. 

Sammanfattning: En snygg och nätt klocka som har många funktioner som visar mycket statistik, som du med fördel lättast avläser i den tillhörande appen. Där kan du se allt ifrån träningstider till resultat i olika åldersgrupper. Pulszonerna fungerade väldigt bra vilket underlättar och sporrar dig genom träningspasset. Det som däremot var lite krångligare var funktionen där du kan lyssna på musik via telefonen, där tanken är att du ska kunna lämna telefonen hemma. Testpanelen hade önskat att få in Spotify-listor, vilket inte går i dagsläget. Söker du en klocka som du kan använda under både löpning och cykling, utomhus och inomhus har du hittat rätt. Testpanelen har varit nöjd vid varje träningstillfälle. Tack vare den stilrena designen kan du även använda den här modellen till vardags utan att den ger ett klumpigt intryck. Batteritiden är fantastisk – testpanelen använde klockan dagligen, inklusive träningspass, och behövde knappt ladda den. Stort plus!

Kom igång-guide! 

 1. Ladda hem appen Garmin Connect, för att parkoppla klockan till telefonen (i stället för att använda bluetooth). Placera din telefon inom tio meter från klockan.
 2. Tryck på knappen längst upp på vänster sida av klockan för att starta den. Klockan och telefonen paras ihop automatiskt första gången du slår på den. Du kan även göra det manuellt genom att trycka ned knappen och samtidigt trycka på ikonen med en telefonlur och bluetooth-tecken på skärmen. 
 3. Följ instruktionerna. Klar! 

Pulsklockor SuuntoTest av:

Rekommenderat pris: 1 495 kronor. 

Finns i färgerna: , samt utbytbart armband i

Passar till: Dig som är nybörjare och söker en klocka med basutbudet för en rimlig summa. Atleten vill ha mer funktioner och en display som visar puls, hastighet och distans samtidigt. 

Passform: Precis som andra pulsklockor tar det ett tag att vänja sig vid en större klocka på handleden. Men när du fått in vanan vill du inte ta av den klockan, den blir snabbt en del av dig. 

Främsta funktion: Det bästa med den här klockan är mätningen av hur aktiv du är under dagen för att få en överblick över vardagsmotionen. Det är helt plötsligt roligt att samla steg till och från kopiatorn!

Användarvänlig: Klockan har bara två knappar vilket gör det nästintill omöjligt att klicka fel. Du navigerar dig väldigt lätt genom menyerna utan att ens behöva läsa instruktionsboken. Plus för den tillhörande appen som samlar all statistik.

Sammanfattning: En väldigt prisvärd nybörjarklocka för dig som inte äger någon i dagsläget och vill börja följa din träningsutveckling. Det kan vara lite klurigt att få en exakt mätning av sömnkvaliteten då den varierade väldigt mycket under testet av klockan. Så var extra noga med att klockan sitter tight på handleden, alternativt sätt den lite längre upp på underarmen för en mer korrekt mätning. De främsta användningsområdena för den här klockan är till löpning, promenader och som vardagsklocka som mäter puls och steg. Hade displayen visat flera olika mätningar samtidigt under löprundan hade den fått ännu högre betyg. Enkel och stilren design som gör att den även passar perfekt på jobbet. Det bästa med klockan är att den är väldigt enkel att använda och du får en bra första klocka för ett pris som är plånboksvänligt.

Kom igång-guide! 

 1. Ladda ned programmet Polar FlowSynk och anslut din klocka till en dator via USB-kabeln. Du länkas automatiskt till webbtjänsten Polar Flow (se bara till att du har internetkoppling). 
 2. Klicka på texten ”Mer information” (eller kopiera URL-adressen om sidan inte öppnas automatiskt. 
 3. Skapa ett konto. Följ anvisningarna och ställ in produktinställningarna så som tidsformat och arm samt fysiska inställningar som längd och ålder. Klar!  

SHOPPA HÄR:

LÄS MER:

LÄS MER:

 Tillbaka

News Feed

Organotex_1.jpg
Mode & trender

Så här impregnerar du skalkläderna

1 dag sedan
jacka_skal
Mode & trender

Därför ska du välja miljövänlig impregnering

2 dagar sedan
gel nimbus 21
Mode & trender

Nyheterna med Asics Gel-Nimbus 21

2 dagar sedan
SE-HEADER.jpg
Mode & trender

Skidkläderna för henne som är bäst i test

5 dagar sedan
Nike_Metallic Clash.png
Mode & trender

Glittra in det nya året med Nike Metallic Clash

5 dagar sedan
SE-HEADER.jpg
Mode & trender

TEST: Skidkläder för honom

6 dagar sedan
Julklappstips honom
Mode & trender

11 Julklappstips till honom

05 dec 2018
Blacc tights
Mode & trender

Stor guide: Hitta rätt tights från Blacc

04 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Mode & trender

10 julklappar att ge dig själv

03 dec 2018
SE_header.jpg
Mode & trender

STORT TEST: Fleecetröjor för henne

30 nov 2018
SE-HEADER.jpg
Mode & trender

Mysiga mjukisset som är bäst i test

29 nov 2018
Peak_JR_Frost
Mode & trender

15 varma favoriter för barn

29 nov 2018
fleece
Mode & trender

Tänk på det här när du ska köpa ny fleecetröja

28 nov 2018
sorel
Mode & trender

Guide: Hitta rätt vintersko från Sorel

22 nov 2018
SE_header.jpg
Mode & trender

Test av säsongens halksäkra vinterkängor

22 nov 2018
Plock_Adidas
Mode & trender

10 sportswear-favoriter från Adidas

21 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mode & trender

10 gymfavoriter från Nike

21 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mode & trender

9 rosa underställ för henne

21 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mode & trender

Så hittar du rätt vinterjacka från Didriksons

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mode & trender

Adidas nya fotbollssko Copa 19 är här!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mode & trender

Vilka barnpjäxor ska jag välja?

19 nov 2018
Black Friday tips henne
Mode & trender

12 superfynd för henne på Black Friday

16 nov 2018
Black Friday tips honom
Mode & trender

Våra 12 bästa Black Friday-klipp för honom

16 nov 2018
Se_header._längdskidorjpg
Mode & trender

TEST: Längdbyxor för henne

15 nov 2018
Black Friday tips barnen
Mode & trender

12 Black Friday-fynd för barnen

15 nov 2018
Dubbade löparskor
Mode & trender

Vi testar dubbade löparskor från Icebug

14 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mode & trender

Adidas nya kollektion – inspirerad av Stella McCartney

14 nov 2018
Skins_Seamless
Mode & trender

Spana in Skins seamless-sortiment!

13 nov 2018
driva
Mode & trender

Nu finns en sport-bh med ull

09 nov 2018
Suunto 9 G1
Mode & trender

Vi testar Suuntos nya pulsklocka 9 G1

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Mode & trender

Kollektionen som räddar vinterlöpningen

08 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mode & trender

15 presenter till Fars dag

07 nov 2018
SE_DAM_header.jpg
Mode & trender

STORT TEST! 15 vinterjackor som klarar kylan

05 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mode & trender

Feminin mönsterfest hos Odd Molly Ski

05 nov 2018
SE_Header.png
Mode & trender

Stort test: Träningstrosorna som får högst betyg

02 nov 2018
SE-Header-Overall.jpg
Mode & trender

Test av vinterns varmaste barnoveraller

02 nov 2018
alshammar
Mode & trender

Therese Alshammar tipsar: Så hittar du den perfekta baddräkten

01 nov 2018
Skins_plagg
Mode & trender

Därför ska du träna i kompressionsplagg

31 oct 2018
shepherd tofflor 2018
Mode & trender

Mysigaste tofflorna kommer från Shepherd

29 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mode & trender

Vita nyheter hos Wyte Ski

26 oct 2018
magazine
Organotex_1.jpg

Så här impregnerar du skalkläderna

Du kan både tvätta och spraya dina skalkläder med impregnering som är snäll mot miljön. Så här gör du steg för steg.

Mode & trender
jacka_skal

Därför ska du välja miljövänlig impregnering

Genom att återimpregnera dina skalkläder håller de längre, men det är viktigt att du gör det på ett miljövänligt sätt. Här är impregneringen som gör jobbet utan att slita på miljön.

Mode & trender
gel nimbus 21

Nyheterna med Asics Gel-Nimbus 21

Asics har precis släppt en ny version av sin mest älskade löparsko. Med Gel-Nimbus 21 är både passformen och dämpningen bättre än någonsin.

Mode & trender
SE-HEADER.jpg

Skidkläderna för henne som är bäst i test

Osäker på vilket skidställ du ska satsa på i vinter? Testpanelen hjälper dig att hitta rätt bland säsongens skidjackor och skidbyxor.

Mode & trender
Nike_Metallic Clash.png

Glittra in det nya året med Nike Metallic Clash

Vinterns mest skimrande träningskollektion är här! Metallic Clash från Nike är en blänkande injektion av lyx som du inte får missa.

Mode & trender
SE-HEADER.jpg

TEST: Skidkläder för honom

Skidsäsongen är runt hörnet och vi har bett vår manliga testpanel att utvärdera vilka jackor och byxor som är bäst i test.

Mode & trender
Julklappstips honom

11 Julklappstips till honom

Har du en partner, bror eller vän som inte vet vad han önskar sig? Ingen fara! Här är 11 klappar som alla killar vill ha, utan att de vet om det.

Mode & trender
Blacc tights

Stor guide: Hitta rätt tights från Blacc

Hög midja, borstad insida i fleece eller kompression? Det kan vara svårt att hitta rätt i tights-djungeln. Vi guidar dig till Blaccs olika tightsmodeller!

Mode & trender
Calvin klein_tröja.jpg

10 julklappar att ge dig själv

Visst är det härligt att ge, men det är också ganska nice att få. Här är tio godbitar som vi mer än gärna lägger under granen till oss själva.

Mode & trender
SE_header.jpg

STORT TEST: Fleecetröjor för henne

Fleecetröjan är det perfekta mellanlagret. Vi har testat de bästa modellerna för henne från våra största varumärken.

Mode & trender
SE-HEADER.jpg

Mysiga mjukisset som är bäst i test

Framför brasan i fjällstugan, till och från gymmet eller i soffan med en kopp varm choklad. Vi har testat sex dammodeller av trendiga mjukisset!

Mode & trender
Peak_JR_Frost

15 varma favoriter för barn

Vinterkylan är på intåg och kidsen behöver varma skor och ytterplagg. Här är våra värmande juniorfavoriter, i tre olika prisklasser.

Mode & trender
fleece

Tänk på det här när du ska köpa ny fleecetröja

En fleecetröja är det optimala mellanlagret i vinter eftersom det både är mjukt, varmt och ventilerande. Vår expert hjälper dig hitta Den Perfekta Fleecen.

Mode & trender
sorel

Guide: Hitta rätt vintersko från Sorel

Kanadensiska Sorel vet hur man gör ordentliga vinterskor i bra kvalitet. Vi hjälper dig att hitta rätt modell för säsongens kalla, snöiga och slaskiga dagar.

Mode & trender
SE_header.jpg

Test av säsongens halksäkra vinterkängor

Ge vintern en känga i halksäkra skomodeller – vi testar säsongens favoriter för dam och herr.

Mode & trender