Test: Bikinis från Waikani

Vi har låtit kvinnor med olika kroppstyper testa bikinisets från Waikani Beachwear. Så här tycker de om årets somriga modeller. 

Samma bikini som sitter som en dröm på din kompis kan skava på dig, eller vise versa. Här har vi låtit kvinnor som själva säger sig ha rektangelformad, timglasformad och kurvig kroppsform, testa samma bikinisets. Självklart finns det mängder med olika kroppstyper och du behöver inte "passa in" i en av de tre nämnda. Spana in testet och se om du hittar en ny sommarfavorit till stranden! 

SHOPPA HÄR:

Triangelbikini med justerbar passform

triangle ruffle

Test: +

Märke:

Sammanfattning: En klassisk triangelbikini med somrigt motiv. Passar dig som vill kunna reglera passformen, men gör sig något sämre för dig med stor byst. De smala banden kan skära in i huden när toppen tyngs ned. Det här är en ganska liten bikini som lämnar stora delar av kroppen bar. Är det en stil du diggar kan det verkligen vara en match för dig!

Så tycker testarna om överdelen:

– Jag tycker den sitter väldigt bra. Kanterna är krusade vilket gör att bysten ser lite fylligare ut. Det är inte den typ av bikini-topp som jag normalt väljer, men jag gillar den, säger en av våra testare med rak kroppsform, medan en testare med timglasformad kropp inte är lika övertygad.

– Den får mig att känna mig lite naken. Visst sitter den bra och så, men för mig med stor byst så blir det lätt väldigt urringat och en hel del side-boob visas.

En av våra kurviga testare håller med.

– Halterneck som ska knytas är både bra och dåligt i min mening. Man kan knyta så den passar perfekt, men med stora bröst kan halterneck vara smärtsamt då banden skär in en del i nacken.

Så tycker testarna om underdelen:

Överlag är det här den underdel som får jämnast omdöme av våra testare. Först ut att kommentera är en testare med rak kroppsform.

– Det här är en ganska liten underdel. Den sitter väldigt bra på mig. Midjan är åt det lägre hållet och snörningen sitter mitt på höfterna, vilket markerar dem.

– För mig är det viktigt att det går att snöra om underdelen, eftersom höfterna är min bredaste punkt. Annars skär bikinin lätt in. Jag gillar därför den här modellen, men den sitter väldigt lågt på mig, säger en testare med timglasformig kropp och får direkt medhåll från de kurviga testarna.

– Jag gillar underdelen. Att den knyts efter önskemål är A och O!

Klassisk bandeau-bikini för dig med liten byst

bikini bandeau

Test: +

Märke:

Överdelen finns i färgerna: 

Underdelen finns i färgerna: , ,

Sammanfattning: Ett stilrent bikiniset bestående av en klassisk bandeau-topp, utan bygel och en trosa som knyts på sidorna. Axelband medföljer men kan plockas bort om så önskas. Den övre kanten är försedd med en sträng av silikon, som håller bikinitoppen uppe. Perfekt för dig med mindre byst, som inte behöver hjälp från axelbanden med att hålla brösten på plats. 

Så tycker testarna om överdelen:

– Det här är den modell jag normalt väljer som bikiniöverdel, säger en testare med rak kroppsform och fortsätter:

– Den täcker hela min byst och ger snygg bränna då det inte finns några band. Jag känner mig alltid säkrast i den här sortens topp. Perfekt när jag vill spela beachvolleyboll eller liknande.

Testarna med timglasformad kropp är däremot inte lika övertygade.

– Det här är inte min typ av bikinitopp och den sitter varken skönt eller smickrande på mig. Min byst är liksom för tung, och får inget stöd alls i den här modellen. Silikonbandet i överkant gör också att hela bystens tyngd liksom hänger ovanpå och tynger ned.

En av våra kurviga testare håller å andra sidan inte alls med, utan blir snabbt glatt överraskad. 

– Den här överdelen sitter betydligt bättre än jag först trodde. Den är stadig även med axelbanden bortplockade och jag tycker både modellen och mönstret är fint. Den är även lätt att mixa med svarta underdelar, vilket jag kommer göra.

Så tycker testpanelen om underdelen:

Våra raka testare är rakt igenom nöjda med modellen, men anmärker att trosan är något lågt skuren. De andra testarna är däremot inte lika positiva till hur trosan gör sig på just deras kroppstyper.

– Jag kan direkt säga att den här trosan är lite för låg för min smak. Eftersom rumpan fyller ut tyget baktill behöver jag hasa ned den framtill för att den ska täcka hela rumpan bak, vilket känns lite väl naket, berättar vår timglasformade testare och får medhåll.

– Den här bikinin täcker lite för lite för att jag ska känna mig fin. Jag rekommenderar att du klickar hem den i en större storlek. 

Trendvarning deluxe

Malie slim bikini

Test: +

Märke:

Överdelen finns i färgerna: 

Underdelen finns i färgerna: 

Sammanfattning:  En riktigt trendig bikini med en topp i ett lite sportigare snitt. Passformen går inte att reglera så var noggrann i valet av storlek. Den här bikinin gör sig perfekt för dig som vill kunna ägna dig åt vattensport och andra strandaktiviteter, utan att vara orolig för nakenchock! Höjden på axelbanden går att justera, men de kan inte tas bort.

Så tycker testpanelen om överdelen:

– Jag älskar överdelen! Den känns verkligen så trendig, både med tanke på färgen och formen. Det är däremot inte den mest smickrande bh:n för min byst då den täcker en hel del, konstaterar testaren med rak kropp (och klickar direkt hem samma bikini i ytterligare en färg).

Överdelen går även hem hos övriga testare.

– Jag håller med. Den känns klart Instagram-vänlig. Den sitter också väldigt skönt på mig och ger klart bäst stöd hitills för bysten, säger en timglasformad testare, och fortsätter:

– Jag skulle säga att den passar min kroppstyp väldigt väl. Den är ganska djupt skuren även om den täcker mycket, vilket ger en ganska rund form på bysten.

Testarna med mycket kurvor håller med.

– Ja, jag gillar också framsidan, som är snygg och framhäver bysten på ett fint sätt. Det enda minuset är ryggen som är minimal. Det känns som att den kan gå sönder när som helst. Hade gärna sett att den var grövre.

Så tycker testpanelen om underdelen:

– Klockren från topp till tå, utbrister vår raka testare, som bara har lovord att ge.

– Jag får direkt problem med den här typen av underdel, berättar testaren med timglasform, och vidareutvecklar:

– Sömmarna skär in i sidan av rumpan på ett ganska osmickrande sätt. Mina höfter är liksom för breda, vilket är synd för jag tycker extremt mycket om toppen. Jag kommer matcha toppen med ett par andra trosor från Waikani, som har knyte på sidorna! 

Breda höfter verkar över lag inte vara en bra match till den här bikini-underdelen.

– Det här blir ett nej för mig. Den skär in i sidorna på ett obekvämt sätt, anser vår kurviga testare.

Perfekt för dig med stor byst

evie bikini

Test: +

Märke:

Överdelen finns i färgerna: 

Underdelen finns i färgerna: 

Sammanfattning: Ytterligare en väldigt trendig bikini med en hög trosa som når nästan hela vägen upp till naveln. Den främsta fördelen med den här bikinin är komforten, medan nackdelen är den ganska specifika brännan du får av underdelen. Det här är i övrigt en bikini som är klockren för dig som är kurvig och har stor byst då axelbanden är breda, liksom bandet under bysten.

Så tycker testpanelen om överdelen:

Testarna med rak kroppform är långt ifrån såld på den här modellen: 

– Jag är inte helt övertygad. Känner mig lite tantig och den täcker nästan lite för mycket. Jag tycker också ryggen är lite konstig med de raka axelbanden.

För en timlasformad kroppsform är den däremot perfektion.

– Det här är klockrent! Den sitter som handen i handsken på mig. Här får jag äntligen det stöd jag letar efter i en topp, tack vare det breda bandet under bysten, säger hon och fortsätter:

– Det här är första toppen i testet som jag känner att jag hade kunnat spela strandpingis och beachvolleyboll i, utan att vara orolig för hur överdelen ska sitta efter en smash.

Detsamma gäller för dig med mycket kurvor.

– Toppbetyg! Den är superfin i färgen och jag kan lita på att den sitter där den ska.

Så tycker testpanelen om underdelen:

När det kommer till underdelen är testpanelen delad – sämst betyg får den av våra timglasformade testare, medan de övriga två är eniga om att det här är en favorit!

– Underdelen sitter klockrent på mig och framhäver mina höfter och rumpa. Väldigt snyggt, berättar testaren med rak kropp och en av tjejerna i testpanelen som har kurvig kroppstyp håller snabbt med:

– På mig sitter den toppen. Jag kan röra mig som jag vill utan att den glider ned, vilket verklgen bjuder in till aktivitet! 

Har du breda höfter och en rumpa av det större slaget, samtidigt som midjan är smal är den här underdelen däremot inte lika klockren. 

– Här är det då jag som är mindre imponerad, vilket är synd med tanke på att jag älskar överdelen. Men köper jag den storlek som sitter bra i midjan skär trosorna in i höfterna och vise versa.

För den perfekta brännan

Olina push up

Test: +

Märke:

Överdelen finns i färgerna:

Sammanfattning: En snygg bikini med push-up och byglar. Axelbanden är smala och formen på kuporna är så som en vanlig bh, vilket ger grym bränna. Trosorna är höga i midjan, men har designats för att kunna vikas ned när du ligger på solstolen. Den turkosa färgen poppar perfekt på dig med mörkare hudtoner. 

Så tycker testpanelen om överdelen:

Här är en av våra timglasformade testare först ut att utbrista:

– Wow, okej det här är överdelen du ska välja om du vill impa på någon vid beachbaren, skrattar vår hon, men tillägger:

– Den sitter ju bra, men har du stor byst så gäller det att du är bekväm med att visa lite extra.

En av testarna med rakare kropp håller med. 

– Jag håller med om att den ger ett rejält lyft. Kanske passar den därför den lite äldre kvinnan bättre, eller dig som precis som jag  har lite mindre bröst, och gärna får hjälp av push-up.

Våra kurviga testare är kluvna. 

– Jag tycker att den är lite obekväm runt omkring och skär in något, speciellt om du jämför med den mörkröda bikinin. Men den täcker allt jag vill täcka för att kunna använda den och är bra på det viset. Godkänt!

Så tycker testpanelen om underdelen:

– Perfekt för dig som vill ha en underdel med hög midja, men som ändå är lite mån om en snygg bränna. Här kan du helt enkelt vika ned den när du lägger dig på solstolen, säger en testare med  rektangelformad kropp.

Även här visar testarna delade meningar.

– Jag kan säga direkt att det här inte är min typ av underdel. Skarven mellan den nedvikbara delen och övrig del av trosan är ganska hård och hamnar mitt på min rumpa, vilket är minst sagt osmickrande, säger en tjej med timglasformad kropp.

För dig med mycket kurvor gör den sig däremot desto bättre. 

– Jag har inte det problemet. Skarven sitter som den ska ovanför rumpan och jag gillar funktionen med den nedvikbara delen. Det gör att jag kan täcka magen om jag skulle vilja, framhäver testaren och fortsätter:

– Jag tycker den är bekväm och täcker precis det jag vill täcka.

SHOPPA HÄR: 

LÄS MER:

 Tillbaka

News Feed

canada snow
Mode & trender

Håll fötterna varma i kängor från Canada Snow

22 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mode & trender

Vi testar: Herrlöparskor med mycket dämpning

22 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mode & trender

Test: Löparskor med mycket dämpning

22 sep 2020
Test Björn Borg
Mode & trender

Vi testar säsongens nya löparkollektion från Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mode & trender

Test! Våra bästa inomhusskor för innebandy

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mode & trender

Test: Bästa innebandyskorna för damer

18 sep 2020
nike superrep header
Mode & trender

Guide: Hitta rätt träningsskor från Nike

14 sep 2020
promenadskor header
Mode & trender

Vattentäta promenadskor som är bäst i test

14 sep 2020
Vinterjacka barn
Mode & trender

Köp rätt vinterjacka till ditt barn

12 sep 2020
innebandylubbor
Mode & trender

Stort test av innebandyklubbor

11 sep 2020
Test tights med fickor
Mode & trender

Test: Bästa träningstightsen med fickor

10 sep 2020
Nike
Mode & trender

Hitta rätt löparsko från Nike

09 sep 2020
Adidas
Mode & trender

Shoppa träningskläder efter väder med Adidas nya koncept

08 sep 2020
Timberland
Mode & trender

Så sköter du om dina kängor från Timberland

07 sep 2020
virvelvind
Mode & trender

Spana in höstens prisvärda barnkollektion!

07 sep 2020
header
Mode & trender

Test: Långärmade träningströjor för dam

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mode & trender

Test: Långärmade träningströjor för herr

04 sep 2020
Blacc fitness
Mode & trender

New in: Squatsäkra tights från Blacc

04 sep 2020
Regnjackor
Mode & trender

Det ska du tänka på innan du köper en regnjacka

03 sep 2020
lyftarskor
Mode & trender

Därför ska du köpa lyftarskor

02 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mode & trender

Så tvättar du dunjackan – 10 tips

01 sep 2020
test svarta tights
Mode & trender

8 svarta träningstights som är bäst i test

01 sep 2020
nike metcon 6
Mode & trender

Test: Så bra är nya träningsskon Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mode & trender

Träningsskorna för herr som är bäst i test 2020

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mode & trender

Allt du vill veta om nya Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header träningsskor dam
Mode & trender

Test av årets bästa träningsskor för dam

25 aug 2020
Loparskor asfalt
Mode & trender

Bästa löparskorna för dig som springer på asfalt

21 aug 2020
Header – 1.jpg
Mode & trender

Bäst i test: Padelskor för herr 2020

20 aug 2020
Padelskor dam
Mode & trender

Vi testar säsongens bästa padelskor för damer

20 aug 2020
Kari Traa
Mode & trender

Höstens nya underställ från Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mode & trender

Bli hög på endorfiner i Sauconys nya löparskor

16 aug 2020
Shorts
Mode & trender

Test: Svarta träningsshorts för herrar

12 aug 2020
Test av tights
Mode & trender

Stort test av träningstights

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mode & trender

Hitta rätt träningssko från Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mode & trender

Bäst i test: Ryggsäck för barn 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Mode & trender

Vi testar: cykelhjälmar för dam och herr

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mode & trender

Löparskorna från Nike som är bäst i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mode & trender

14 måsteköp inför skolstarten

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mode & trender

Test! Bästa Nike-kläderna och skorna för män

31 jul 2020
Reebok Nano X
Mode & trender

Nu har Reebok Nano X kommit in i nya färger

30 jul 2020
magazine
canada snow

Håll fötterna varma i kängor från Canada Snow

Mjuka, varma och underbart sköna. Här är allt du vill veta om vinterkängorna från Canada Snow.

22 sep 2020
Mode & trender
Herr - Header.jpg

Vi testar: Herrlöparskor med mycket dämpning

Springer du på asfalt krävs en väldämpad sko för att du ska få en så skonsam fotisättning som möjligt. Vi har testat dämpade löparskor för herr.

22 sep 2020
Mode & trender
Dam - Header.jpg

Test: Löparskor med mycket dämpning

Dämpade löparskor är A och O till distanspass på asfalt och andra hårda underlag, för att du ska få en så skonsam fotisättning som möjligt. Här är de mjuka löparskorna för dam som är bäst i test!

22 sep 2020
Mode & trender
Test Björn Borg

Vi testar säsongens nya löparkollektion från Björn Borg

Björn Borg har precis lanserat sin nya löparkollektion Running from daylight och vi har självklart satt kläderna på prov. Så bra är de snygga dam- och herrplaggen.

21 sep 2020
Mode & trender
Herr - Header.jpg

Test! Våra bästa inomhusskor för innebandy

Vår manliga testpanel har spurtat och gjort snabba vändningar i våra nya träningsskor för inomhussport. Här är innebandyskorna som är bäst just nu!

18 sep 2020
Mode & trender
Dam - Header.jpg

Test: Bästa innebandyskorna för damer

Här är skorna som maxar prestationen på innebandyplanen. Sportamores testpanel har spelat i säsongens nya inomhusskor.

18 sep 2020
Mode & trender
nike superrep header

Guide: Hitta rätt träningsskor från Nike

Med Nikes breda utbud av träningsskor är det lätt att hitta rätt modell för just dig och din träning. Vi guidar dig till rätt val!

14 sep 2020
Mode & trender
promenadskor header

Vattentäta promenadskor som är bäst i test

Kilometer efter kilometer, över kullar och i skogar – hitta rätt typ av sko för promenaden. Vi testar de bästa vattentäta promenadskorna för dam och herr.

14 sep 2020
Mode & trender
Vinterjacka barn

Köp rätt vinterjacka till ditt barn

Vinterjackan är det viktigaste köpet du gör till ditt barn i vinter. Här är 7 tips på hur du väljer rätt.

12 sep 2020
Mode & trender
innebandylubbor

Stort test av innebandyklubbor

Bladet, grepplindan och vikten – det är mycket som spelar roll för att en innebandyklubba ska kännas perfekt. Vi har testat höstens favoriter!

11 sep 2020
Mode & trender
Test tights med fickor

Test: Bästa träningstightsen med fickor

Att ha med sig telefonen på styrkepasset för att exempelvis kunna lyssna på musik är både populärt och vanligt. Därför har vår testpanel svettats i nya träningstights med stora fickor.

10 sep 2020
Mode & trender
Nike

Hitta rätt löparsko från Nike

Med Nikes breda utbud av löparskor kan det vara svårt att veta vilka skor som passar just dig. Här får du hjälp!

09 sep 2020
Mode & trender
Adidas

Shoppa träningskläder efter väder med Adidas nya koncept

Oavsett om du tränar i 35 grader och sol, när det ösregnar eller är minusgrader har Adidas träningskläder som hjälper dig på traven. Läs allt om deras nya Ready-kollektioner här!

08 sep 2020
Mode & trender
Timberland

Så sköter du om dina kängor från Timberland

Ett par kängor från Timberland är ett trendigt köp året om! Så här gör du för att ta hand om dina snygga boots.

07 sep 2020
Mode & trender
virvelvind

Spana in höstens prisvärda barnkollektion!

Bra barnkläder för bus och lek utomhus ska inte behöva kosta skjortan. Här är Virvelvinds senaste kollektion.

07 sep 2020
Mode & trender