Test: löparshorts header

TEST: Sommarens bästa löparshorts för dam och herr

När du ska ut och springa i sommar är det viktigt att du är klädd i det allra bästa. Värmen ställer höga krav på dina kläders ventilationsförmåga, passform och längd. Här hittar du 9 modeller som håller måttet!

När temperaturen kryper upp mot – och över – tjugo grader blir behovet av ett par välventilerade löparshorts allt mer påtagligt. Ventilationsförmågan är långt ifrån det enda kravet som du bör ställa på dina löparshorts och de flesta av oss har fler önskemål än så. Kanske söker du löparshorts med lätt kompression i form av inbyggda tights? Kanske letar du efter en lite längre modell som inte glider upp längs låren? Sportamores testpanel har sprungit i löparshorts från Puma, Nike, Adidas och Blacc. Så här tyckte de:

Löparshorts, herr

,

Parley Short

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Passform: Passformen i de här löparshortsen från Adidas är normal och de sitter varken mer eller mindre tight än vad du kan förvänta dig av ett par löparshorts i herrsortimentet.

Längd: Till och med för att vara en herrmodell är de ganska väl tilltagna på längden, vilket inte är helt fel i början av sommaren innan brännan hunnit infinna sig.

Vikt: Run It Camo Sho är ett väldigt lätt par löparshorts, som gör det enkelt att springa milen (nåja, ganska enkelt i alla fall).

Flexibilitet: Något som hade kunnat vara bättre med den här Adidasmodellen är deras flexibilitet. I jämförelse med andra modeller är de ganska stela.

Ventilationsförmåga: Precis som ett par somriga löparshorts ska så har Run It Camo Sho en klockren ventilationsförmåga som håller dig sval och fräsch hela löprundan igenom.

Komfort: Också komforten är näst intill perfekt. Löparshortsen sitter utmärkt och materialet är väldigt mjukt och behagligt.

Sammanfattning: Den här modellen från Adidas är verkligen att rekommendera. De delar av testpanelen som föredrar när löparshortsen är lite längre konstaterar direkt att den här modellen håller måttet. Materialet är mycket tunt, lätt och luftigt, och trots det undviker shortsen att glida upp längs låren när du springer. De sitter istället precis som de ska hela löprundan igenom och då de även är sköna på så kammar de i stort sett hem full poäng. Finns det då några minus med den här modellen? Ja, det gör det faktiskt. Run It Camo Sho finns bara att få i en enda färg och den är inte jätterolig.

,

Challanger 5inch

Rekommenderat pris: 299 kronor.

Finns i färgerna: Svart, grå & blå.

Passform: Till skillnad från modellen från Adidas är den här konkurrenten från Nike ganska stor i passformen och även för att vara löparshorts känns de luftigare än vanligt.

Längd: Också i längden är Challanger 5in Short en liten utstickare. Liksom namnet antyder är de kortare än vad löparshorts normalt gör.

Vikt: När det däremot gäller vikten så är den här Nikemodellen precis lika nätt som Run It Camo Sho, vilket är väldigt uppskattat av testpanelen.

Flexibilitet: Då Challanger 5in Short är luftiga i modellen ger de full rörlighet, men det finns i övrigt ingen stretch i tyget.

Ventilationsförmåga: De här löparshortsen kommer med smarta meshpaneler i sidorna som ger lite extra ventilation, det i kombination med shortsens längd gör att de kan komma att bli perfekta för de allra hetaste sommardagarna.

Komfort: Om det är komforten som styr ditt val kommer den här modellen verkligen att bli dina nya bästa vänner i spåret – hur bekvämt som helst, speciellt om du föredrar kortare löparshorts!

Sammanfattning: Challanger 5in Sho är ett par riktigt bra löparshorts som passar lika bra på rundan i spåret som de gör på gymmet. Då de är relativt stora i bredden och korta i modellen rekommenderas ett par korta tights undertill om du ogillar att visa låren, men i övrigt är shortsens längd inget problem. Testpanelen vill också dela ut ett extra plus för att löparshortsen har vanliga fickor såväl som en liten extraficka där till exempel ett betalkort ryms utan problem. Kanske hade helhetsbetyget kunnat klättra ytterligare ett steg om det även funnits en ficka med dragkedja. Trots det får de här löparshortsen i stort sett bara lovord och till skillnad från Adidasmodellen finns de att få i tre olika färger!

,

Adidas pure parley short

Rekommenderat pris: 449 kronor.

Finns i färgerna: Grön, svart, blå & grå.

Passform: Pure Parley Short är till skillnad från de i övrigt testade modellerna väldigt stora i sin passform. Om du hatar när shortsen sitter kroppsnära på låren så kommer den här modellen alltså snabbt bli dig kär.

Längd: Testpanelen konstaterar dessutom att de här löparshortsen är betydligt längre än de andra i testet – ja, kanske till och med lite längre än vad de ser ut att vara på bilden.

Vikt: Liksom både den andra Adidasmodellen och löparshortsen från Nike så väger Pure Parley Short i stort sett ingenting. Trots det är de aningen tyngre än ovan konkurrenter.

Flexibilitet: När det gäller flexibiliteten är de här löparshortsen varken särskilt flexibla eller stela, utan väldigt normala. I jämförelse med de andra testmodellerna ger de däremot betydligt mer svängrum för ditt löpsteg tack vare den större passformen.

Ventilationsförmåga: Ett par löparshorts utan bra ventilationsförmåga hade faktiskt varit en ren katastrof, men Pure Parley Short ventilerar väldigt bra och gör mer än förväntat för din fräschhetskänsla.

Komfort: Liksom ovan testade modeller konstaterar testpanelen att inte heller det här paret löparshorts har problem med komforten! Materialet är lätt, glatt och absolut inte plastigt.

Sammanfattning: Pure Parley Short sitter bra på och glider varken upp eller ned under löprundan. Ventilationen är bra, och materialet är så pass tunt och lättviktigt att det knappt ens blir blött när du löptränar då det regnar. Materialet är över huvud taget det allra bästa med den här modellen och inte bara för att det är så mjukt och komfortabelt. Liksom alla plagg i Parley-kollektionen från Adidas så är de här löparshortsen sydda i ett miljövänligt syntettyg som är helt och hållet tillverkat av återvunnen plast! Som om inte det hade varit skäl nog till att klicka hem dem så har de dessutom väl tilltagna fickorna på utsidan, samt en innerficka med dragkedja – det tackar testpanelen för.

,

Puma löparshorts Ignite

Rekommenderat pris: 349 kronor.

Passform: Den här modellen från Puma är varken stor eller liten i passformen utan sitter som ett par standard-löparshorts. 

Längd: Till sin längd är de betydligt mer tilltagna än till exempel Nikemodellen, vilket verkligen kan räknas som ett stort plus om det värsta du vet är att visa låren, men de är inte lika långa som Parleymodellen från Adidas.

Vikt: I vikt är de faktiskt lite tyngre än både Nikes och Adidas löparshorts – med det sagt är de absolut inte särskilt tunga och är du van vid vanliga idrotts-shorts så kommer du fortfarande att uppleva Ignite 7’ Short som väldigt lätta.

Flexibilitet: Om du vill kunna ha full rörlighet i dina shorts så är det här modellen prefekt för dig. Löparshortsen från Puma är ett av få par i testet som faktiskt är sydda i stretchmaterial.

Ventilationsförmåga: Det är inte mycket som hade kunnat lyfta betyget för ventilationen i den här modellen. Pumashortsen är väldigt luftiga och fräscha, till och med under de heta sommarrundorna i löparspåret.

Komfort: Också när det gäller komforten känns de här shortsen i stort sett helt perfekta. Då de är sydda i ett mjukt stretchmaterial delas ett extra plus ut för att modellen är så bekväm.

Sammanfattning: Ignite’ 7 Short är ett par väldigt klassiska löparshorts med undantaget att de kanske är aningen längre än vad löparshorts brukar vara. Trots det är de inte så pass långa att de ”fastnar” på låren, vilket är skönt. Materialet är lätt, luftigt och bekvämt samt suger inte upp alltför mycket vatten när det regnar. Det finns faktiskt bara ett enda problem och det är att det bara finns en enstaka ficka och den sitter framtill på höger lår. Fickan har blixtlås, men då det inte är jätteskönt att springa omkring med mobiltelefonen som slår mot låret rekommenderas att istället hålla den i handen eller att ha den i ett midjebälte.

Löparshorts, dam

,

löparshorts dam adi1

Rekommenderat pris: 399 kronor.

Finns i färgerna: Blå, grön & svart.

Passform: I sin storlek och passform är Saturday Short väldigt normala och sticker varken ut åt det ena eller andra hållet, förutom vid benen där de är lite extra tilltagna.

Längd: Liksom alla damshorts är de kortare än vad löparshortsen i herrsortimentet är, men i jämförelse med andra dammodeller är de som sagt inte kortare än vanligt.

Vikt: Inte heller när det gäller vikten sticker den här modellen ut särskilt mycket, utan är i princip lika lätta och lediga som andra löparshorts.

Flexibilitet: Saturday Short är väldigt flexibla i sitt material och då de även är vida i benen möjliggör de för såväl vanliga löparpass som intervaller och backlöpning där du behöver kunna ta ut steget.

Ventilationsförmåga: Den här modellen är dessutom väldigt väl ventilerade. Den vida passformen i benen gör att luft kan leta sig in, men några av testarna menar att det inte hade skadat med lite extra meshpaneler, speciellt i midjan där materialet tenderar att upplevas något varmt.

Komfort: När det gäller komforten finns däremot inget mer att önska – Saturday Short sitter fantastiskt bra på och är väldigt sköna.

Sammanfattning: De här löparshortsen från Adidas är mjuka, stretchiga och väldigt bekväma. Det största plusset är rörligheten vid benen. Att det finns en dragsko i midjan är också en uppskattad finess. Det här är en väldigt kort modell, men tack vare att Saturday Short har ett par innershorts så slipper du känna dig naken. Något som skulle kunna vara bättre är utbudet av fickor. Testarna efterfrågar en större ficka för till exempel en mobiltelefon.

,

Nike dam löparshorts 1

Rekommenderat pris: 379 kronor.

Finns i färgerna: Rosa, svart & persika.

Passform: Elevated Track Short från Nike är true to size och sitter bra på utan att vara varken för tighta eller för breda.

Längd: Även för att vara ett par damshorts så är den här modellen väldigt kort och dessutom finns det en slits på sidorna som ger ett till och med mer "avklätt" intryck.

Vikt: Liksom de flesta löparshorts så väger Elevated Track Short absolut ingenting.

Flexibilitet: Också flexibiliteten är i stort sett helt obegränsad, då slitsen i sidorna möjliggör för riktigt ordentliga löpsteg – i den här Nikemodellen kan du sprinta utan problem.

Ventilationsförmåga: Både materialet och passformen gör att luft smiter in lite varstans, vilket kan komma att bli väldigt praktiskt om sommaren visar sig bli till och med hetare än väntat.

Komfort: Om du tycker att korta shorts med inbyggd innerbyxa är skönt att springa i så är det här absolut modellen du ska kika lite extra på. Om du däremot föredrar längre modeller så är det här kanske inte helt rätt trots allt.

Sammanfattning: När det är dags att packa ned ett par välventilerade löparshorts inför sommarens utomlandsresa så är Elevated Track Short helt perfekta. Den höga slitsen, korta modellen och luftiga passformen ger både en snabb känsla och håller dig sval till och med under de allra varmaste av dagar. Utöver det så har den här modellen också något som vissa av de andra löparshortsen faktiskt saknar – en ficka med dragkedja. Det enda som riskerar att dra ned betyget är om du inte gillar korta shorts. I övrigt tar sig den här Nikemodellen genom testet utan anmärkningar.

,

Nike air short

Rekommenderat pris: 379 kronor.

Finns i färgerna: Turkos, grå/vit & svart.

Passform: Air Short från Nike är lite större än vanliga löparshorts från damsortimentet, men inte med särskilt stor marginal.

Längd: Till sin längd är de betydligt mer tilltagna än föregående modell, men inte så pass långa att det stör.

Vikt: Liksom namnet antyder så väger Nike Air Short i stort sett ingenting och det märks när du har dem på dig på löprundan.

Flexibilitet: Också när det gäller flexibiliteten kammar Air Short i stort sett hem full pott, då de går att springa intervaller i utan problem.

Ventilationsförmåga: Inte heller när det gäller ventilationen stöter den här modellen på några problem, utan ventilerar exakt som ett par löparshorts ska om inte till och med bättre.

Komfort: Komfortmässigt är det här paret i stort sett helt perfekta och intet ont fanns att säga om hur de kändes på.

Sammanfattning: Air Short från märket Nike är tunna, svala och perfekta för en varm sommardag. Dessutom är de mjuka och sitter skönt på under hela träningspasset, utan några oömma sömmar som skaver. Testpanelen vill dela ut ett extra plus för att det finns en innerficka så att du kan ta med dig dörrnyckeln ut i spåret. I övrigt är testarna helt nöjda med de här löparshortsen, men vill ändå uppmärksamma att shortsens ljusa färg och tunna tyg gör att användaren behöver tänka efter lite i valet av underkläder, trots att de här löparshortsen kommer med inbyggda tights.

,

löparshorts adi 2

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Finns i färgerna: Flerfärgad, grå/vit, blå, orange, röd, svart, svart/vit & vit/svart.

Passform: M20 Short från Adidas är ganska stor i sin passform, men är inget extremfall.

Längd: Till sin längd är de betydligt längre än övriga damshorts i testet, men i närheten av herrarnas löparshorts är de förstås inte.

Vikt: Med risk för upprepning konstaterar testpanelen att när det gäller vikten i de här löparshortsen så känns de knappt ens av under löppasset.

Flexibilitet: Också för sin flexibilitet får M20 bara beröm, då de går att ta stora intervallanpassade kliv i utan några som helst svårigheter.

Ventilationsförmåga: När det gäller ventilationen är den här modellen inte riktigt lika bra som de andra dammodellerna i testet, men det finns det absolut inget att klaga på. En vanlig sommardag står de sig alldeles utmärkt.

Komfort: Tyvärr är M20 Short inte riktigt lika bekväma som de andra löparshortsen i testet. Med det sagt får de fortfarande ett väldigt bra betyg av testpanelen som är mycket nöjd.

Sammanfattning: De här löparshortsen från Adidas är ett par väldigt lätta och lediga träningsshorts som är riktigt sköna att ha på under löprundan. De är tillverkade i ett mjukt och skönt tyg, och även om de inte ger någon wow-känsla för bekvämligheten så är komforten väldigt hög. M20 Short sitter också väldigt bra på och åker inte upp när du springer. Testpanelen vill dessutom dela ut ett extra poäng för designen på de här löparshortsen, då de är väldigt snygga både i spåret och till vardags.

,

löparshorts blacc

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Finns i färgerna: Svart & lila.

Passform: Rush 2,0 är true to size och sitter bra i midjan, men i övrigt när det kommer till passform är de väldigt luftiga.

Längd: Till sin längd är de liksom resterande damshorts väldigt korta, men inte kortare än vad de ser ut att vara på bilden.

Vikt: Liksom resterande tights är de väldigt lätta och tynger inte på något sätt ned dig när du springer.  

Flexibilitet: Rush 2,0 är extremt flexibla och ger dig full rörlighet, vad än du tar dig för.  

Ventilationsförmåga: Inte heller när det kommer till ventilationsförmågan hade testpanelen särskilt mycket att anmärka på. Den här modellen håller dig garanterat fräsch under passet.

Komfort: Det är inte ofta som Sportamores testpanel delar ut full poäng, men för Rush 2,0 är de villiga att göra ett undantag. Du blir inte mer bekväm under en löprunda än i de här löparshortsen.

Sammanfattning: Den här modellen från Blacc har en mycket smickrande passform och en feminin design som påminner lite om en tenniskjol. Materialet är superlätt och på insidorna finns meshtyg som ger bra ventilation. Linningen i midjan är väldigt bred, vilket är en snygg detalj som dessutom höjer komforten. Att Rush 2,0 dessutom har en dragsko i midjan är ett stort plus som gör att du kan anpassa passformen efter tycke och smak. Tyvärr saknar också den här modellen en ficka med dragkedja, men i övrigt finns inte mycket att klaga på.

LÄS MER:

SHOPPA HÄR:

 Tillbaka

News Feed

Sneakers på bröllop
Mode & trender

Kan jag ha sneakers på bröllop?

7 timmar sedan
Barnskor
Mode & trender

Guide: Så hittar du rätt skostorlek till barn

6 dagar sedan
didrikson kids
Mode & trender

Allt du behöver inför förskolestarten

6 dagar sedan
Nike löparskor
Mode & trender

Skillnaderna mellan Nikes löparskor

11 jul 2019
Fruktmönster
Mode & trender

Därför är fruktmönster trendigast på beachen

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mode & trender

Test: Hypade Nike Metcon 5 lever upp till förväntningarna

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mode & trender

Allt du behöver veta om nya Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mode & trender

TEST: Sommarens bästa löparshorts för dam och herr

03 jul 2019
Kompressionskläder header
Mode & trender

Därför ska du springa i kompressionskläder

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mode & trender

Så stylar du din crop top

28 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mode & trender

Minitest: Så bra är Adidas löparsko Pulseboost HD

27 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mode & trender

Allt du behöver veta om nya Pulseboost HD

27 jun 2019
Asics header
Mode & trender

Experten tipsar: Så ska dina löparskor sitta på foten

24 jun 2019
test stabila löparskor
Mode & trender

Test: 5 stabila löparskor för dam och herr

21 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mode & trender

Smygtitta på nya Adidas Pulseboost

19 jun 2019
Reebok Running-ambassadör
Mode & trender

Här är våra nya Reebok running-ambassadörer!

17 jun 2019
puma hybrid
Mode & trender

10 löparskor du inte får missa i sommar

14 jun 2019
Birkenstock rosa
Mode & trender

Så tar du hand om dina Birkenstock

13 jun 2019
Nike
Mode & trender

Fotbollsfest med Nikes nya plagg

11 jun 2019
Byks_Karitraa.png
Mode & trender

Säsongens nya sneakers från Kari Traa

09 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mode & trender

Därför ska du ha en seglarjacka istället för en vanlig regnjacka

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mode & trender

Lättare och smidigare – nya Pegasus 36 är här!

06 jun 2019
Kari Traa
Mode & trender

Guide: Välj rätt träningsväska

05 jun 2019
header-väskor.jpg
Mode & trender

TEST: Våra bästa träningsväskor

04 jun 2019
Nike träningssko
Mode & trender

PT:n testar nya träningsskon Nike Varsity Compete TR 2

04 jun 2019
yogatights blacc
Mode & trender

Så väljer du tights till yoga

03 jun 2019
Superga
Mode & trender

Superga – den enda tygskon du behöver

30 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mode & trender

Därför ska ditt barn leka i löparskor

29 may 2019
Nike
Mode & trender

Stylisten guidar: Sommarens 3 hetaste trender

27 may 2019
Saint Loye
Mode & trender

Tänk så här när du köper ridbyxor

27 may 2019
Teva Hurricane
Mode & trender

Tips! Sommarens bästa funktionssandaler

24 may 2019
Nike
Mode & trender

Därför ska du sporta med stil

23 may 2019
yogatights header
Mode & trender

Test: Vårens bekvämaste yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mode & trender

Hylla Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mode & trender

Test! Så bra är nya Nemeziz 19.1 från Adidas

21 may 2019
Sporta stilen
Mode & trender

Dansaren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego gör extrema moves"

20 may 2019
Mors dag plock
Mode & trender

Skäm bort din mamma på morsdag

16 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mode & trender

11 träningstights med fickor

14 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mode & trender

Trendspaning: Sandaler för sommaren 2019

13 may 2019
Test löpartröjor
Mode & trender

Vi har testat fem nya löpartröjor för män 2019

13 may 2019
magazine
Sneakers på bröllop

Kan jag ha sneakers på bröllop?

Bröllopssäsongen är i full gång och det blir allt svårare att veta vad man bör ha på sig för att anses vara rätt klädd. Är det okej att ha sneakers på bröllop? Modeexperten svarar!

7 timmar sedan
Mode & trender
Barnskor

Guide: Så hittar du rätt skostorlek till barn

Att hitta välsittande skor till minstingarna i familjen är lättare sagt än gjort. Här är tipsen som gör säsongens skoinköp till barnen betydligt enklare.

6 dagar sedan
Mode & trender
didrikson kids

Allt du behöver inför förskolestarten

Ska ditt barn börja förskolan? Många frågor brukar dyka upp angående vad ditt barn behöver när han eller hon börjar förskolan. Vi har gjort en checklista som du kan använda när det är dags.

6 dagar sedan
Mode & trender
Nike löparskor

Skillnaderna mellan Nikes löparskor

Ibland är det svårt att veta vad som skiljer olika löparskor åt. Men ta det lugnt! Vi har tagit hjälp av experten för att reda ut skillnaderna mellan Pegasus, Pegasus Turbo och Zoom Fly från Nike.

11 jul 2019
Mode & trender
Fruktmönster

Därför är fruktmönster trendigast på beachen

Om du inte har lagt märke till alla bikinis, baddräkter och badshorts som just nu pryds av frukter av alla de slag har du förmodligen bott under en sten. Modeexperten förklarar varför trenden är så populär.

10 jul 2019
Mode & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypade Nike Metcon 5 lever upp till förväntningarna

Nike är tillbaka med en uppdatering av älskade träningsskon Metcon. Metcon 5 är Nikes mest mångsidiga och tåliga sko för X-fit hittills, som gjord för dig som älskar högintensiv träning.

09 jul 2019
Mode & trender
Metcon 5 vit rosa

Allt du behöver veta om nya Nike Metcon 5

Giganten Nike är tillbaka med en uppdatering av den erkända träningsskon Metcon. Metcon 5 är en sko för atleten som älskar all form av högintensiv träning. Här är det som är nytt och unikt med den nya modellen.

08 jul 2019
Mode & trender
Test: löparshorts header

TEST: Sommarens bästa löparshorts för dam och herr

När du ska ut och springa i sommar är det viktigt att du är klädd i det allra bästa. Värmen ställer höga krav på dina kläders ventilationsförmåga, passform och längd. Här hittar du 9 modeller som håller måttet!

03 jul 2019
Mode & trender
Kompressionskläder header

Därför ska du springa i kompressionskläder

Medicinskt graderad kompression kan hjälpa dig att höja din prestation, lindra gubbvaden och öka blodcirkulationen. Här är allt du behöver veta om när de ska användas, hur och varför!

01 jul 2019
Mode & trender
Crop tops Better Bodies

Så stylar du din crop top

De kapade topparna har länge setts på både gymmet, stan och på fest. Men var kommer trenden ifrån och hur matchar jag den bäst? Grundaren och produktexperten Donna bruns har svaret!

28 jun 2019
Mode & trender
Minitest pulseboost header

Minitest: Så bra är Adidas löparsko Pulseboost HD

Hypen kring den stora löparnyheten från Adidas har länge varit stor. Med sin nya sula utlovas Pulseboost HD vara näst intill helt unik i sin genre, men hur bra är den egentligen? Så här tycker våra produkttestare.

27 jun 2019
Mode & trender
Header_Pulseboost_M.jpg

Allt du behöver veta om nya Pulseboost HD

Nu är den äntligen här – löparskon som alla stadslöpare väntat på! Adidas älskade Boost-sula gör entré i ett uppdaterat format. Här är vad som är nytt med Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Mode & trender
Asics header

Experten tipsar: Så ska dina löparskor sitta på foten

Hur stora ska mina löparskor vara? Hur tight ska de sitta? Och hur ska de kännas i hålfoten? Experterna från Asics besvarar alla frågor om passformen i dina löparskor!

24 jun 2019
Mode & trender
test stabila löparskor

Test: 5 stabila löparskor för dam och herr

Om du fått höra att du pronerar i ditt löpsteg är du säkert på jakt efter ett par stabila löparskor. Vår testpanel har sprungit i 5 extra dämpade och stabila modeller för att se vilken sko som kan bli dina kryckor i löpspåret.

21 jun 2019
Mode & trender
Adidas Pulseboost HD

Smygtitta på nya Adidas Pulseboost

Snart är den här! Vi pratar förstås om Adidas nya löparsko Pulseboost. Här är allt du behöver veta inför den hypade lanseringen.

19 jun 2019
Mode & trender