Test: löparshorts header

TEST: Sommarens bästa löparshorts för dam och herr

När du ska ut och springa i sommar är det viktigt att du är klädd i det allra bästa. Värmen ställer höga krav på dina kläders ventilationsförmåga, passform och längd. Här hittar du 9 modeller som håller måttet!

När temperaturen kryper upp mot – och över – tjugo grader blir behovet av ett par välventilerade löparshorts allt mer påtagligt. Ventilationsförmågan är långt ifrån det enda kravet som du bör ställa på dina löparshorts och de flesta av oss har fler önskemål än så. Kanske söker du löparshorts med lätt kompression i form av inbyggda tights? Kanske letar du efter en lite längre modell som inte glider upp längs låren? Sportamores testpanel har sprungit i löparshorts från Puma, Nike, Adidas och Blacc. Så här tyckte de:

Löparshorts, herr

,

Parley Short

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Passform: Passformen i de här löparshortsen från Adidas är normal och de sitter varken mer eller mindre tight än vad du kan förvänta dig av ett par löparshorts i herrsortimentet.

Längd: Till och med för att vara en herrmodell är de ganska väl tilltagna på längden, vilket inte är helt fel i början av sommaren innan brännan hunnit infinna sig.

Vikt: Run It Camo Sho är ett väldigt lätt par löparshorts, som gör det enkelt att springa milen (nåja, ganska enkelt i alla fall).

Flexibilitet: Något som hade kunnat vara bättre med den här Adidasmodellen är deras flexibilitet. I jämförelse med andra modeller är de ganska stela.

Ventilationsförmåga: Precis som ett par somriga löparshorts ska så har Run It Camo Sho en klockren ventilationsförmåga som håller dig sval och fräsch hela löprundan igenom.

Komfort: Också komforten är näst intill perfekt. Löparshortsen sitter utmärkt och materialet är väldigt mjukt och behagligt.

Sammanfattning: Den här modellen från Adidas är verkligen att rekommendera. De delar av testpanelen som föredrar när löparshortsen är lite längre konstaterar direkt att den här modellen håller måttet. Materialet är mycket tunt, lätt och luftigt, och trots det undviker shortsen att glida upp längs låren när du springer. De sitter istället precis som de ska hela löprundan igenom och då de även är sköna på så kammar de i stort sett hem full poäng. Finns det då några minus med den här modellen? Ja, det gör det faktiskt. Run It Camo Sho finns bara att få i en enda färg och den är inte jätterolig.

,

Challanger 5inch

Rekommenderat pris: 299 kronor.

Finns i färgerna: Svart, grå & blå.

Passform: Till skillnad från modellen från Adidas är den här konkurrenten från Nike ganska stor i passformen och även för att vara löparshorts känns de luftigare än vanligt.

Längd: Också i längden är Challanger 5in Short en liten utstickare. Liksom namnet antyder är de kortare än vad löparshorts normalt gör.

Vikt: När det däremot gäller vikten så är den här Nikemodellen precis lika nätt som Run It Camo Sho, vilket är väldigt uppskattat av testpanelen.

Flexibilitet: Då Challanger 5in Short är luftiga i modellen ger de full rörlighet, men det finns i övrigt ingen stretch i tyget.

Ventilationsförmåga: De här löparshortsen kommer med smarta meshpaneler i sidorna som ger lite extra ventilation, det i kombination med shortsens längd gör att de kan komma att bli perfekta för de allra hetaste sommardagarna.

Komfort: Om det är komforten som styr ditt val kommer den här modellen verkligen att bli dina nya bästa vänner i spåret – hur bekvämt som helst, speciellt om du föredrar kortare löparshorts!

Sammanfattning: Challanger 5in Sho är ett par riktigt bra löparshorts som passar lika bra på rundan i spåret som de gör på gymmet. Då de är relativt stora i bredden och korta i modellen rekommenderas ett par korta tights undertill om du ogillar att visa låren, men i övrigt är shortsens längd inget problem. Testpanelen vill också dela ut ett extra plus för att löparshortsen har vanliga fickor såväl som en liten extraficka där till exempel ett betalkort ryms utan problem. Kanske hade helhetsbetyget kunnat klättra ytterligare ett steg om det även funnits en ficka med dragkedja. Trots det får de här löparshortsen i stort sett bara lovord och till skillnad från Adidasmodellen finns de att få i tre olika färger!

,

Adidas pure parley short

Rekommenderat pris: 449 kronor.

Finns i färgerna: Grön, svart, blå & grå.

Passform: Pure Parley Short är till skillnad från de i övrigt testade modellerna väldigt stora i sin passform. Om du hatar när shortsen sitter kroppsnära på låren så kommer den här modellen alltså snabbt bli dig kär.

Längd: Testpanelen konstaterar dessutom att de här löparshortsen är betydligt längre än de andra i testet – ja, kanske till och med lite längre än vad de ser ut att vara på bilden.

Vikt: Liksom både den andra Adidasmodellen och löparshortsen från Nike så väger Pure Parley Short i stort sett ingenting. Trots det är de aningen tyngre än ovan konkurrenter.

Flexibilitet: När det gäller flexibiliteten är de här löparshortsen varken särskilt flexibla eller stela, utan väldigt normala. I jämförelse med de andra testmodellerna ger de däremot betydligt mer svängrum för ditt löpsteg tack vare den större passformen.

Ventilationsförmåga: Ett par löparshorts utan bra ventilationsförmåga hade faktiskt varit en ren katastrof, men Pure Parley Short ventilerar väldigt bra och gör mer än förväntat för din fräschhetskänsla.

Komfort: Liksom ovan testade modeller konstaterar testpanelen att inte heller det här paret löparshorts har problem med komforten! Materialet är lätt, glatt och absolut inte plastigt.

Sammanfattning: Pure Parley Short sitter bra på och glider varken upp eller ned under löprundan. Ventilationen är bra, och materialet är så pass tunt och lättviktigt att det knappt ens blir blött när du löptränar då det regnar. Materialet är över huvud taget det allra bästa med den här modellen och inte bara för att det är så mjukt och komfortabelt. Liksom alla plagg i Parley-kollektionen från Adidas så är de här löparshortsen sydda i ett miljövänligt syntettyg som är helt och hållet tillverkat av återvunnen plast! Som om inte det hade varit skäl nog till att klicka hem dem så har de dessutom väl tilltagna fickorna på utsidan, samt en innerficka med dragkedja – det tackar testpanelen för.

,

Puma löparshorts Ignite

Rekommenderat pris: 349 kronor.

Passform: Den här modellen från Puma är varken stor eller liten i passformen utan sitter som ett par standard-löparshorts. 

Längd: Till sin längd är de betydligt mer tilltagna än till exempel Nikemodellen, vilket verkligen kan räknas som ett stort plus om det värsta du vet är att visa låren, men de är inte lika långa som Parleymodellen från Adidas.

Vikt: I vikt är de faktiskt lite tyngre än både Nikes och Adidas löparshorts – med det sagt är de absolut inte särskilt tunga och är du van vid vanliga idrotts-shorts så kommer du fortfarande att uppleva Ignite 7’ Short som väldigt lätta.

Flexibilitet: Om du vill kunna ha full rörlighet i dina shorts så är det här modellen prefekt för dig. Löparshortsen från Puma är ett av få par i testet som faktiskt är sydda i stretchmaterial.

Ventilationsförmåga: Det är inte mycket som hade kunnat lyfta betyget för ventilationen i den här modellen. Pumashortsen är väldigt luftiga och fräscha, till och med under de heta sommarrundorna i löparspåret.

Komfort: Också när det gäller komforten känns de här shortsen i stort sett helt perfekta. Då de är sydda i ett mjukt stretchmaterial delas ett extra plus ut för att modellen är så bekväm.

Sammanfattning: Ignite’ 7 Short är ett par väldigt klassiska löparshorts med undantaget att de kanske är aningen längre än vad löparshorts brukar vara. Trots det är de inte så pass långa att de ”fastnar” på låren, vilket är skönt. Materialet är lätt, luftigt och bekvämt samt suger inte upp alltför mycket vatten när det regnar. Det finns faktiskt bara ett enda problem och det är att det bara finns en enstaka ficka och den sitter framtill på höger lår. Fickan har blixtlås, men då det inte är jätteskönt att springa omkring med mobiltelefonen som slår mot låret rekommenderas att istället hålla den i handen eller att ha den i ett midjebälte.

Löparshorts, dam

,

löparshorts dam adi1

Rekommenderat pris: 399 kronor.

Finns i färgerna: Blå, grön & svart.

Passform: I sin storlek och passform är Saturday Short väldigt normala och sticker varken ut åt det ena eller andra hållet, förutom vid benen där de är lite extra tilltagna.

Längd: Liksom alla damshorts är de kortare än vad löparshortsen i herrsortimentet är, men i jämförelse med andra dammodeller är de som sagt inte kortare än vanligt.

Vikt: Inte heller när det gäller vikten sticker den här modellen ut särskilt mycket, utan är i princip lika lätta och lediga som andra löparshorts.

Flexibilitet: Saturday Short är väldigt flexibla i sitt material och då de även är vida i benen möjliggör de för såväl vanliga löparpass som intervaller och backlöpning där du behöver kunna ta ut steget.

Ventilationsförmåga: Den här modellen är dessutom väldigt väl ventilerade. Den vida passformen i benen gör att luft kan leta sig in, men några av testarna menar att det inte hade skadat med lite extra meshpaneler, speciellt i midjan där materialet tenderar att upplevas något varmt.

Komfort: När det gäller komforten finns däremot inget mer att önska – Saturday Short sitter fantastiskt bra på och är väldigt sköna.

Sammanfattning: De här löparshortsen från Adidas är mjuka, stretchiga och väldigt bekväma. Det största plusset är rörligheten vid benen. Att det finns en dragsko i midjan är också en uppskattad finess. Det här är en väldigt kort modell, men tack vare att Saturday Short har ett par innershorts så slipper du känna dig naken. Något som skulle kunna vara bättre är utbudet av fickor. Testarna efterfrågar en större ficka för till exempel en mobiltelefon.

,

Nike dam löparshorts 1

Rekommenderat pris: 379 kronor.

Finns i färgerna: Rosa, svart & persika.

Passform: Elevated Track Short från Nike är true to size och sitter bra på utan att vara varken för tighta eller för breda.

Längd: Även för att vara ett par damshorts så är den här modellen väldigt kort och dessutom finns det en slits på sidorna som ger ett till och med mer "avklätt" intryck.

Vikt: Liksom de flesta löparshorts så väger Elevated Track Short absolut ingenting.

Flexibilitet: Också flexibiliteten är i stort sett helt obegränsad, då slitsen i sidorna möjliggör för riktigt ordentliga löpsteg – i den här Nikemodellen kan du sprinta utan problem.

Ventilationsförmåga: Både materialet och passformen gör att luft smiter in lite varstans, vilket kan komma att bli väldigt praktiskt om sommaren visar sig bli till och med hetare än väntat.

Komfort: Om du tycker att korta shorts med inbyggd innerbyxa är skönt att springa i så är det här absolut modellen du ska kika lite extra på. Om du däremot föredrar längre modeller så är det här kanske inte helt rätt trots allt.

Sammanfattning: När det är dags att packa ned ett par välventilerade löparshorts inför sommarens utomlandsresa så är Elevated Track Short helt perfekta. Den höga slitsen, korta modellen och luftiga passformen ger både en snabb känsla och håller dig sval till och med under de allra varmaste av dagar. Utöver det så har den här modellen också något som vissa av de andra löparshortsen faktiskt saknar – en ficka med dragkedja. Det enda som riskerar att dra ned betyget är om du inte gillar korta shorts. I övrigt tar sig den här Nikemodellen genom testet utan anmärkningar.

,

Nike air short

Rekommenderat pris: 379 kronor.

Finns i färgerna: Turkos, grå/vit & svart.

Passform: Air Short från Nike är lite större än vanliga löparshorts från damsortimentet, men inte med särskilt stor marginal.

Längd: Till sin längd är de betydligt mer tilltagna än föregående modell, men inte så pass långa att det stör.

Vikt: Liksom namnet antyder så väger Nike Air Short i stort sett ingenting och det märks när du har dem på dig på löprundan.

Flexibilitet: Också när det gäller flexibiliteten kammar Air Short i stort sett hem full pott, då de går att springa intervaller i utan problem.

Ventilationsförmåga: Inte heller när det gäller ventilationen stöter den här modellen på några problem, utan ventilerar exakt som ett par löparshorts ska om inte till och med bättre.

Komfort: Komfortmässigt är det här paret i stort sett helt perfekta och intet ont fanns att säga om hur de kändes på.

Sammanfattning: Air Short från märket Nike är tunna, svala och perfekta för en varm sommardag. Dessutom är de mjuka och sitter skönt på under hela träningspasset, utan några oömma sömmar som skaver. Testpanelen vill dela ut ett extra plus för att det finns en innerficka så att du kan ta med dig dörrnyckeln ut i spåret. I övrigt är testarna helt nöjda med de här löparshortsen, men vill ändå uppmärksamma att shortsens ljusa färg och tunna tyg gör att användaren behöver tänka efter lite i valet av underkläder, trots att de här löparshortsen kommer med inbyggda tights.

,

löparshorts adi 2

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Finns i färgerna: Flerfärgad, grå/vit, blå, orange, röd, svart, svart/vit & vit/svart.

Passform: M20 Short från Adidas är ganska stor i sin passform, men är inget extremfall.

Längd: Till sin längd är de betydligt längre än övriga damshorts i testet, men i närheten av herrarnas löparshorts är de förstås inte.

Vikt: Med risk för upprepning konstaterar testpanelen att när det gäller vikten i de här löparshortsen så känns de knappt ens av under löppasset.

Flexibilitet: Också för sin flexibilitet får M20 bara beröm, då de går att ta stora intervallanpassade kliv i utan några som helst svårigheter.

Ventilationsförmåga: När det gäller ventilationen är den här modellen inte riktigt lika bra som de andra dammodellerna i testet, men det finns det absolut inget att klaga på. En vanlig sommardag står de sig alldeles utmärkt.

Komfort: Tyvärr är M20 Short inte riktigt lika bekväma som de andra löparshortsen i testet. Med det sagt får de fortfarande ett väldigt bra betyg av testpanelen som är mycket nöjd.

Sammanfattning: De här löparshortsen från Adidas är ett par väldigt lätta och lediga träningsshorts som är riktigt sköna att ha på under löprundan. De är tillverkade i ett mjukt och skönt tyg, och även om de inte ger någon wow-känsla för bekvämligheten så är komforten väldigt hög. M20 Short sitter också väldigt bra på och åker inte upp när du springer. Testpanelen vill dessutom dela ut ett extra poäng för designen på de här löparshortsen, då de är väldigt snygga både i spåret och till vardags.

,

löparshorts blacc

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Finns i färgerna: Svart & lila.

Passform: Rush 2,0 är true to size och sitter bra i midjan, men i övrigt när det kommer till passform är de väldigt luftiga.

Längd: Till sin längd är de liksom resterande damshorts väldigt korta, men inte kortare än vad de ser ut att vara på bilden.

Vikt: Liksom resterande tights är de väldigt lätta och tynger inte på något sätt ned dig när du springer.  

Flexibilitet: Rush 2,0 är extremt flexibla och ger dig full rörlighet, vad än du tar dig för.  

Ventilationsförmåga: Inte heller när det kommer till ventilationsförmågan hade testpanelen särskilt mycket att anmärka på. Den här modellen håller dig garanterat fräsch under passet.

Komfort: Det är inte ofta som Sportamores testpanel delar ut full poäng, men för Rush 2,0 är de villiga att göra ett undantag. Du blir inte mer bekväm under en löprunda än i de här löparshortsen.

Sammanfattning: Den här modellen från Blacc har en mycket smickrande passform och en feminin design som påminner lite om en tenniskjol. Materialet är superlätt och på insidorna finns meshtyg som ger bra ventilation. Linningen i midjan är väldigt bred, vilket är en snygg detalj som dessutom höjer komforten. Att Rush 2,0 dessutom har en dragsko i midjan är ett stort plus som gör att du kan anpassa passformen efter tycke och smak. Tyvärr saknar också den här modellen en ficka med dragkedja, men i övrigt finns inte mycket att klaga på.

LÄS MER:

SHOPPA HÄR:

 Tillbaka

News Feed

ENG_W.png
Mode & trender

Stort test av träningsklockor!

2 dagar sedan
header julbild
Mode & trender

Sportamores julklappstips till hela familjen

3 dagar sedan
header-mystofflor-ny.jpg
Mode & trender

Mysigt test: Innetofflor för dam & herr

4 dagar sedan
Vinterkängor Icebug
Mode & trender

Köp kängor i julklapp – stor presentguide

5 dagar sedan
Nike See my style
Mode & trender

Så stylar du din löparlook med reflekterande detaljer

5 dagar sedan
assault header
Mode & trender

Vi testar: träna på Assaultbike

29 nov 2019
header icebug
Mode & trender

Test: Dubbade vinterlöparskor från Icebug

28 nov 2019
skidhandskar test header
Mode & trender

Testpanelen: Här är vinterns bästa skidhandskar!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mode & trender

Vi tar en sneak peek på Adidas nya Ultraboost 20

27 nov 2019
Adidas tights
Mode & trender

8 superfynd för henne på Black Friday

27 nov 2019
icebug
Mode & trender

Därför ska du köpa vinterlöparskor med dubbar

27 nov 2019
underställ kari traa
Mode & trender

9 bästa Black Friday-fynden

27 nov 2019
Babolat
Mode & trender

Våra 7 bästa Black Friday-klipp för honom

27 nov 2019
garmin forerunner
Mode & trender

11 superkap på Black Friday

27 nov 2019
Nike Metcon 5
Mode & trender

7 svarta deals på Black Friday

27 nov 2019
Reima regnkläder barn
Mode & trender

11 Black Friday-fynd för barnen

27 nov 2019
Black Friday
Mode & trender

Black Friday – årets största shoppingfest!

27 nov 2019
SE_header.jpg
Mode & trender

Test av säsongens halksäkra vinterkängor

26 nov 2019
vinterlöpning
Mode & trender

Hitta den perfekta löparjackan för vintern

26 nov 2019
Därför ska du köpa tofflor från Shepherd
Mode & trender

Därför ska du köpa tofflor från Shepherd

25 nov 2019
Header reflexplagg
Mode & trender

TEST! 9 reflexplagg för löpning

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mode & trender

Älska 90-talet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
Skidjacka
Mode & trender

Guide: Hitta rätt skidjacka för dig

20 nov 2019
K2 intervju header
Mode & trender

Stor guide: Så ska din skidutrustning sitta

18 nov 2019
header.jpg
Mode & trender

Test: Teddy fleece för dam & herr

15 nov 2019
Test av goggles header
Mode & trender

Skidglasögonen som är bäst i test!

14 nov 2019
goggles header
Mode & trender

Så väljer du rätt goggles

13 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mode & trender

Trendspaning: Här är säsongens skidtrender

13 nov 2019
scott 1
Mode & trender

Välj rätt färg på linsen på dina skidglasögon

13 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mode & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex är här!

12 nov 2019
Peak_2018. 13.27.20.png
Mode & trender

Därför ska du satsa på paddade skidkläder i backen

11 nov 2019
Ultraboost dam singles day
Mode & trender

15 favoriter på Singles Day!

08 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mode & trender

Stort test: 10 varma vinterkängor för dam & herr

08 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mode & trender

Stort test! 11 varma vinterjackor för herr och dam

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mode & trender

Nyhet hos Sportamore! Snösportmärket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mode & trender

Allt du vill veta om vinterlöparskor

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mode & trender

Bäst i test: Underställ från Kari Traa

01 nov 2019
Vintertights header
Mode & trender

Vi har testat varma löpartights för dam och herr

31 oct 2019
kari traa rose closeup
Mode & trender

Den okända historien bakom understället Rose från Kari Traa

29 oct 2019
Header padelskor
Mode & trender

Test: Det här är de bästa padelskorna för honom

28 oct 2019
magazine
ENG_W.png

Stort test av träningsklockor!

Vore det inte toppen med en helt egen, portabel PT som följer med dig på allt från gymträningen till löprundan och promenaden till bussen? Med en träningsklocka på armen är det precis vad du får! Här har våra testare provat träningsklockor från Garmin, Suunto och Polar.

2 dagar sedan
Mode & trender
header julbild

Sportamores julklappstips till hela familjen

Tomten lyfter snart från Nordpolen med sina renar för att åka land och rike runt och lägga klappar under granen. Vet du inte vad du ska köpa än? Lugn, vi har satt ihop en julklappsguide med massor av tips.

3 dagar sedan
Mode & trender
header-mystofflor-ny.jpg

Mysigt test: Innetofflor för dam & herr

Finns det något skönare än att sticka in fossingarna i ett par fluffiga tofflor när det är kallt ute? Skulle inte tro det! Vår mys-älskande testpanel har fått njuta och testa säsongens bästa tofflor. Så här tycker de!

4 dagar sedan
Mode & trender
Vinterkängor Icebug

Köp kängor i julklapp – stor presentguide

Vet du inte vad du ska köpa till mamma, pappa, syrran eller pojkvännen i julklapp? Frukta icke – vi har ett supertips! Köp ett par vinterkängor, både uppskattat och värmande! Kan det bli bättre?

5 dagar sedan
Mode & trender
Nike See my style

Så stylar du din löparlook med reflekterande detaljer

Att synas under mörkerlöpningen är en viktig detalj. Men du behöver inte tumma på stilen för det. Stylisten Isabelle Håwi vet hur du kan kombinera säkerhet och en trendig look!

5 dagar sedan
Mode & trender
assault header

Vi testar: träna på Assaultbike

Assaultbike-cykeln är ett utmärkt redskap för alla som gillar att träna högintensivt och som gärna får upp pulsen snabbt. För dig som är sugen på en maskin i julklapp har vi satt Master Assault Airbike på prov – och svettigt blev det…

29 nov 2019
Mode & trender
header icebug

Test: Dubbade vinterlöparskor från Icebug

Icebug är kända för sina högpresterande trailskor. Därför är det inte så konstigt att även deras vinterlöparskor imponerar. Sportamores testpanel har sprungit i de fyra hetaste modellerna för dam och herr.

28 nov 2019
Mode & trender
skidhandskar test header

Testpanelen: Här är vinterns bästa skidhandskar!

Skidor och stavar kan du hyra på plats, men skidhandskarna blir svårare. För att underlätta din shopping har Sportamores testpanel susat ned för backen i säsongens bästa modeller. Så här tyckte testpanelen om skidhandskarna från Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula och Kombi.

28 nov 2019
Mode & trender
Adidas Ultraboost 20

Vi tar en sneak peek på Adidas nya Ultraboost 20

Den 6 december 2019 är nästa hyllade version av Adidas Ultraboost äntligen här och vi har fått oss en tjuvkik! Här är allt du vill veta om löparskon som är minst lika älskad som sneaker.

27 nov 2019
Mode & trender
Adidas tights

8 superfynd för henne på Black Friday

På årets största shoppingdag fyndar vi gärna godbitarna vi har suktat efter hela året. Här är 12 fynd att klicka hem på Black Friday 2019.

27 nov 2019
Mode & trender
icebug

Därför ska du köpa vinterlöparskor med dubbar

Sluta inte springa utomhus bara för att det blir halt och snöigt. Köp ett löparskor med dubbar så kan du springa säkert tills våren kommer.

27 nov 2019
Mode & trender
underställ kari traa

9 bästa Black Friday-fynden

Under Black Friday svämmar siten över av grymma prissäkningar! Har du svårt att välja vilka kap du ska klicka hem? Här är favoriterna som är riktiga fynd!

27 nov 2019
Mode & trender
Babolat

Våra 7 bästa Black Friday-klipp för honom

Årets roligaste fredag är här! På Black Friday kan du klicka hem allt på önskelistan till ett extra bra pris. Här är 7 favoriter för honom.

27 nov 2019
Mode & trender
garmin forerunner

11 superkap på Black Friday

Under Black Friday Week är det i princip omöjligt att inte göra en bra deal. Men de här 11 produkterna haffar vi gärna först av allt (innan de tar slut).

27 nov 2019
Mode & trender
Nike Metcon 5

7 svarta deals på Black Friday

7 favoriter från 7 toppmärken. Passa på att klicka hem de här svarta kapen under Black Friday weekend!

27 nov 2019
Mode & trender