yogatights header

Test: Vårens bekvämaste yogatights 2019

Yogatights kan mycket väl vara ett av de mest bekväma plagg som finns, men oftast ställer vi fler krav än att de bara ska vara sköna. 

Vilka modeller är genomskinliga? Vilka transporterar inte fukt som de ska? När veckorna susar förbi ställer den stundande sommaren allt högre krav på träningsklädernas material och ventilationsförmåga. Vår testpanel har provat hela 8 olika yogatights. Så här tyckte de!

,

Filippa K

Rekommenderat pris: 649 kronor

Storlek: Filippa Ks modell kommer i storlekarna XS/S och M/L, men testarna tycker inte att de få valmöjligheterna är ett problem. Tightsen sitter som de ska, oavsett om du ligger i under- eller överkant av storleksspannet.

Passform: Lösare än hos tights för löpning eller vanlig gymträning, men inte lösare än vad yogatights i regel är.

Midja: Midjan i de här tightsen är hög och sitter åt om kroppen, utan att glappa.

Tjocklek: Tyget är tjockt, men trots det kan det vara bra att vara lite aktsam i färgvalet av underkläder då de riskerar att synas igenom.

Temperatur: Materialet i den här modellen är lite varmare än vanliga löpartights, men ändå tillräckligt svalt för att det ska fläkta om du står utomhus i vind.

Kompression: Just yogatights är inte direkt kända för att ha särskilt mycket kompression och så är heller inte fallet i modellen från Filippa K.

Följsamhet: När det gäller följsamhet får de här tightsen full poäng! De följer kroppen i precis varje rörelse, hur avancerade de än må vara.

Fukttransport: Rent generellt är yogatights inte lika bra på fukttransport som andra tightsmodeller, men Filippa Ks version gör bra ifrån sig och håller dig torr under passen.

Ventilationsförmåga: Trots att de här tightsen har ett tjockt tyg så är de luftiga och ventilerar bra. Om du ska gå på ett varmt och somrigt yogapass utomhus kommer du att bli tacksam för hur vinden letar sig in genom tyget.

Komfort: Det finns faktiskt inte särskilt mycket mer att säga om de här tightsen än att de är supersköna!

Design: Samtliga testare var väldigt nöjda med designen på tightsen från Filippa K – dels när det gäller färg, men framförallt då det gäller form. De sitter som en smäck!

Passar till: Yoga, promenader och sköna hemmakvällar.

Sammanfattning: Det absolut bästa med de här tightsen är att de är väldigt snygga, sitter bra på och ger kroppen en fin figur. Testarna upplever att de håller en sval under hela yogapasset, samt att de inte halkar runt och att du därför slipper gå och rätta till dem hela tiden. Det enda minuset med den här modellen är att de tyvärr inte går att göra benböj i, då tyget är något för genomskinligt. Trots det är testpanelen genomgående mycket nöjd med tightsen från Filipa K, som är så snygga att du kommer leta tillfällen till att få ha dem på dig även till vardags.


,

Nike drifit

Rekommenderat pris: 629 kronor

Storlek: Dri-Fit Power Studio Tights är väldigt små i storleken – så pass små att du kanske inte bara kan utan också bör gå upp en storlek.

Passform: Tightsen har en kroppsnära passform som smiter åt om hela kroppen, utan undantag.

Midja: Midjan i den här Nikemodellen är hög och ger lätt kompression.

Tjocklek: De här tightsen är gjorda i ett relativt tjockt tyg, precis som yogatights brukar vara.

Temperatur: Materialets tjocklek gör att de är ganska varma. Kanske lämpar de sig inte riktigt för sommarens varma utomhuspass. I en sval och ventilerande gymsal gör de sig däremot desto bättre.

Kompression: För att vara ett par yogatights har just det här paret förvånansvärt hög kompression, mycket tack vare den tighta passformen.

Följsamhet: Trots den höga kompressionen är Dri-Fit Power Studio väldigt följsamma och möjliggör för alla typer av rörelser.

Fukttransport: Fukttransporten är mer än godkänd och står sig bra i konkurrensen.

Ventilationsförmåga: Det tjocka tyget och den stora rosetten i midjan gör att tightsen blir något varmare än övriga modeller.

Komfort: När det gäller komforten är testpanelen näst intill lyrisk. Det kan faktiskt inte bli bättre än så här!

Design: Det här är en väldigt fin och smickrande modell, även om vissa av testarna anser att rosetten i midjan riskerar att dra ned betyget, då den kan uppfattas som aningen klumpig.

Passar till: Yoga, pilates, promenader och andra mindre intensiva träningsformer.

Sammanfattning: Förutom att de här tightsen imponerade mycket genom både passform och komfort är testpanelen också i stort nöjd med designen. Den söta rosetten som knyts i midjan är till en början lite svår att få grepp om, men när du väl fått in snitsen kan du börja uppskatta detaljen för det den är – ett både snyggt och bekvämt sätt att hålla allting på platts med. I övrigt är tightsens material faktiskt hur mjukt och skönt som helst, något som gör Nikes Dri-Fit Power Studio Tights värd varenda krona.


,

Blacc pose

Rekommenderat pris: 399 kronor

Storlek: När det gäller storleken finns inte mycket att säga, annat än att de är true to size.

Passform: Pose Yoga Tights sitter tightare i midjan är i resterande delar, vilket bidrar till att hålla dem stabilt på plats.

Midja: När det gäller midjan i övrigt så är modellen hög, men i jämförelse med andra tights i samma genre så sticker den inte ut åt varken ena eller andra hållet.

Tjocklek: Materialet i de här tightsen är väldigt tunt, men trots det undgår de med god marginal att kännas genomskinliga.

Temperatur: Då materialet är tunt så är tightsen också ganska svala. Testpanelen anmärker att om sommarvärmen letar sig in i gymmen så kan det vara något du blir riktigt tacksam över.

Kompression: Till skillnad från modellen från Nike så har Blaccs version absolut ingen kompression, varken i midjan eller i övrigt.

Följsamhet: Precis som ett par bra yogatights ska göra så följer den här modellen med i de allra mest avancerade rörelser och poser som du kan tänkas hitta på. De begränsar dig inte på något vis!

Fukttransport: Fukttransporten är mer än godkänd, framförallt för att vara i den här genren av tights.

Ventilationsförmåga: Här finns absolut inga problem med ventilationen! Tightsen har meshpaneler längs sidorna, som gör mycket för fräschhetskänslan.

Komfort: Komforten i de den här modellen är näst intill perfekt. Det mjuka, tunna tyget gör tightsen supersköna och mysiga att ha på även utanför yogasalen.

Design: Också designen är precis i testpanelens tycke och smak, men de anmärker att tightsen inte riktigt är så blå som de ser ut att vara på produktbilden, även om det inte gör något.

Passar till: Yoga, pilates, promenader och andra lågintensiva träningspass.

Sammanfattning: Det bästa med Pose Yoga Tights är hur otroligt mjuka och sköna de är! Tyget är tunt och midjan är precis lagom hög, enligt testpanelens mening. Tightsen får också ett extra plus för att de går att dra ned i bensluten, så att de även omsluter hälen. Supersmart för de tillfällen då du ska ge dig på en avancerad stretch och vill kunna kräva att de sitter perfekt! I övrigt bör också tilläggas att tightsen rent utseendemässigt är väldigt tilltalande, både när det gäller den mjuka blå färgen och de tjusiga meshpanelerna längs sidorna.

 

,

casall open structure

Rekommenderat pris: 799 kronor

Storlek: Open Structure Tights från Casall är aningen stora i storleken. Velar du mellan två bör du hellre gå ned än upp.

Passform: Just den här modellen är kanske inte helt hundra för de med mycket kurvor. Trots att den satt kroppsnära i låren noterade delar av testpanelen att den riskerade att glappa i midjan.

Midja: Du som älskar tights med höga midjor kommer att älska den här modellen!  Midjan går en bra bit över naveln, samt är mjuk och flexibel. Föredrar du istället en låg midja går tightsen att vika ned efter tycke.

Tjocklek: Tyget riktigt skriker av premium! Materialet är tjockt och ger en ordentlig lyxkänsla, som minimerar risken för att underkläderna ska synas igenom.

Temperatur: Trots att tyget är så tjockt känns det aldrig varmt eller instängt, vilket verkligen imponerar.

Kompression: Liksom i de flesta av testets modeller är kompressionen låg, så som den vanligtvis är i yogatights.

Följsamhet: Inte heller den här modellen har något problem med följsamheten. Tygets tjocklek gör inte att plagget blir mindre följsamt, snarare tvärt om!

Fukttransport: Inte heller när det gäller fukttransporten blir materialet ett problem. Open Structure Tights håller dig fräsch genom hela yogapasset.

Ventilationsförmåga: Tightsen kommer med meshdetaljer på vaderna som gör att de ventilerar precis som de ska. Inte heller i övrigt finns några negativa anmärkningar att göra.

Komfort: Då tyget är både mjukt och följsamt är helhetsintrycket av de här tightsen att de är supersköna, men testpanelen noterar att glappet i midjan stör.

Design: När det gäller designen så kammar Casalls Open Structure Tights hem full poäng, trots sin ödmjuka framtoning. Meshdetaljerna på vaderna är ett uppskattat inslag, liksom den höga midjan och smickrande passformen.

Passar till: Yoga, pilates och promenader, men då de inte är ett dugg genomskinliga passar de bra till ett vanligt gympass också!

Sammanfattning: Premiumkänsla rakt igenom! Cassals tights är tillverkade i ett tjockt material som inte på något vis riskerar att bli genomskinligt. I den här modellen kan du ge dig på de allra mest avancerade rörelse och poser, utan att oroa dig för att underkläderna ska synas igenom. Med ett så här pass tjockt tyg fick testpanelen först för sig att tightsen skulle kännas för varma, men så är inte fallet. Open Structure Tights avleder fukt och värme på ett utmärkt sätt, trots det rejäla materialet. Passformen är den enda nålen i ögat hos testpanelen som menar att modellen är true to size i alla avseenden utom midjemåttet, där linningen riskerar att glappa något. Trots det får Casalls modell i stort sett inget annat än bra betyg och ett extra plus delas även ut för designen!


,

better bodies tights

Rekommenderat pris: 499 kronor

Storlek: Tightsen från Better Bodies är något små i storleken och du som velar mellan två bör testa att ta den mindre.

Passform: Passformen är näst intill perfekt och tightsen sitter där de ska, oavsett vad du tar dig för.

Midja: Liksom i tightsen från Casall är midjan väldigt hög, men till skillnad från konkurrenten så har midjan på Rockaway Tights en väldigt tight och bekväm passform.

Tjocklek: Materialet i de här tightsen är tjockare än i många andra tights, men tunnare än vad de är i Casalls modell. Tyvärr är det på gränsen till genomskinligt och lämpar sig inte för djupa benböj på vanliga gympass.

Temperatur: När det gäller temperaturen så är Rockaway Tights varken mer eller mindre varma än vad man kan förvänta sig av yogatights.

Kompression: I den här modellen finns en viss kompression, men låt dig inte luras. Då det fortfarande är yogatights vi talar om är kompressionen egentligen inte nämnvärt hög.

Följsamhet: Vissa i testpanelen upplevde till en början att tyget var aningen stelt, men stelheten gav snabbt med sig. Kontentan är att också Rockaway Tights är riktigt följsamma och bekväma.

Fukttransport: Det finns ingenting att klaga på när det gäller fukttransporten. Tightsen från Better Bodies gör precis det som de ska och som man kan kräva av ett par yogatights.

Ventilationsförmåga: Även efter ett långt pass känns den här modellen sval mot huden och ventilerar bra. Här finns inte heller några problem med fräshetskänslan!

Komfort: Också det här paret tights är väldigt sköna, men då tyget är smått genomskinligt noterar delar av testpanelen att det gav en lite strumpbyxekänsla, som inte är helt uppskattad.

Design: Better Bodies bjuder på en väldigt stilren och enkel design, men det finns fördelar med det också. Rockaway tights går att matcha till i princip vad som helst.

Passar till: Yoga, promenader och mysiga hemmakvällar.

Sammanfattning: Testpanelen var enig i det att Rockaway Tights kommer vara ett frekvent inslag i deras vardag. Tightsen gör sig perfekta till att chilla hemma i soffan i, då de är supersköna och mysiga. Materialet är däremot aningen för tunt för vissa i panelens tycke och smak, och anses inte klara av de mer avancerade yogaövningarna, där underkläder riskerar att synas igenom. Trots det blir helhetsbetyget relativt högt, då den höga midjan och den tidlösa designen verkligen är uppskattad.


,

Röhnish

Rekommenderat pris: 699 kronor

Storlek: Lite små i storleken och du kan med fördel välja en större modell om du velar mellan två storlekar, speciellt om du har mycket kurvor.

Passform: To Hatha Tights från Röhnisch har en väldigt nära passform som riskerar att upplevas aningen för tighta över höfterna. I midjan är det däremot tacksamt med en kroppsnära modell, som gör att de sitter som de ska.

Midja: Till skillnad från i stort sett alla andra tights i testet var midjan i den här modellen ganska låg.

Tjocklek: Tightsens tyg är tjockt och väldigt tacksamt när det gäller genomskinligheten. Varken underklädernas kanter, konturer eller färger går att skymta igenom tyget.

Temperatur: Trots att materialet var tjockt så känns det väldigt svalt och funkar lika bra i sommarvärmen som i svala yogasalar.

Kompression: Nej, inte heller här finns särskilt mycket kompression. Är de det du är ute efter kan du behöva kika på en annan genre av tights.

Följsamhet: Också den här modellen kammar hem full poäng för följsamheten. To Hatha Tights känns otroligt härliga och mjuka.

Fukttransport: Då tyget är relativt tjockt så lämpar de sig kanske inte helt för högintensiva pass där du svettas mycket, men för ett vanligt yogapass är de mer än godkända!

Ventilationsförmåga: Trots lite sämre betyg för fukttransporten så imponerar tightsen med sin ventilationsförmåga. I helhet känns de svala och sköna och då de är öppna i vaderna blir ventilationen bara ännu bättre.

Komfort: Av komforten i just denna modell var testpanelen inte riktigt lika imponerade som de var av resterande tights, men det säger egentligen inte särskilt mycket. I en genomgående mycket bra testgrupp står de sig fortfarande bra i konkurrensen.

Design: Liksom modellen från Better Bodies är de här tightsen mycket enkla i sin design, men det öppna partiet på baksidan av vaderna ger ändå modellen en uppskattad, extra dimension.

Passar till: Yoga, promenader och lättare gympass.

Sammanfattning: Trots lite lägre poäng för bekvämlighet än resterande tights i testet så konstaterade testpanelen att To Hatha Tights är tillräckligt sköna för att till och med användas när du sitter hemma i soffan. Eftersom de ventilerar bra gör de sig förstås också jättebra till yogapassen, och då de inte heller är för varma kan de även matchas till lättare gympass. Utöver det är testpanelen imponerade av tightsens material som inte ens är i närheten av att upplevas som genomskinligt, samt designen som sticker ut, utan att bli skrikig.


,

Wyte juliet

Rekommenderat pris: 399 kronor

Storlek: True to size, köp den storlek som du brukar ha.

Passform: De här tightsen från märket Wyte sitter tight och i princip perfekt från första stund, men förlorade lite av sin elasticitet efter några tvättar.

Midja: För den som gillar en hög midja så är den här modellen en dröm! För dig som föredrar en längre passform är dt däremot kanske inte helt rätt.

Tjocklek: Tyget är relativt tjockt, men eftersom det andas så bra så är det ingenting som testpanelen tänker särskilt mycket på under passet.

Temperatur: Juliet Tights är varken svalare eller varmare än vad yogatights brukar vara.

Kompression: Du bör inte köpa den här modellen för dess kompressionsförmåga, men trots det ger tightsen ett bra stöd i jämförelse med de andra modellerna.

Följsamhet: Inte heller i och med dessa tights kan det bli bättre när det gäller följsamheten. Modellen från Wyte sitter som ett andra skinn!

Fukttransport: Genom testets gång användes de här tightsen på allt från vanlig yoga till intensiv styrketräning. Trots det syntes inte en enda svettfläck efter passets slut och testpanelen konstaterar att fukttransporten knappast kan blir bättre än så.

Ventilationsförmåga: De här tightsen kommer att göra sig bra under de varmaste sommarmånaderna. Trots att materialet inte är särskilt tunt håller du dig sval i den här modellen.

Komfort: Full pott, åter igen! ”Tights som jag skulle kunna leva i” är bara ett av de många lovord som delas ut under testets gång.

Design: Designen är av det enklaste slaget, men upplevs trots det inte som tråkig. Det finns klara fördelar med ett plagg som går att använda flera säsonger i rad, utan att du tröttnar!

Passar till: Yoga, pilates, barre, promenader och styrketräning.

Sammanfattning: Wytes Juliet Tights är en sömlös modell som sitter som ett andra skinn. De är enkla att ta på, men svåra att ta av helt enkelt på grund av att de är så sköna! Tyget är av optimal tjocklek och fungerar utmärkt för de allra mest avancerade yogapositionerna, samtidigt som det även avleder fukt och ventilerar bra. Om du gillar en hög midja så kommer du att älska Juliet Tights, som sitter högt och hålls på plats med ett brett midjeband. Rent designmässigt blev de också en favorit för de i testpanelen som gillar det enkla och stilrena – varför krångla till det?


,

under armour print

Rekommenderat pris: 599 kronor

Storlek: HG Armour Ankle Crop Print är true to size, men rekommenderas inte för dig som är över 175 centimeter då de riskerar att bli aningen korta, oavsett storlek.

Passform: Runt benen sitter den här modellen som en smäck, men precis som Casalls tights så riskerar de att glappa vid midjan om du har mycket former.

Midja: I övrigt är midjan i de här tightsen från Under Armour hög och mycket bekväm, trots det lilla glappet som i vissa fall uppstod – hellre det än att något ligger och skaver!

Tjocklek: Tightsens material är tjockt och bekvämt, men mer hade ändå kunnat önskas av tyget, som i vissa riskerar att bli transparent i mer avancerade stretchövningar.

Temperatur: Varken varmare eller kallare än vad yogatights bör vara.

Kompression: Inte heller i den här modellen finns särskilt mycket kompression att finna, men de ger ändå ett lagom och bekvämt stöd.

Följsamhet: Liksom de flesta tights i testet är också det här paret superstretchigt och följsamt. Tightsens enda minus i det avseendet är att de i vissa ställningar tenderar att halka omkring längs benen.

Fukttransport: HG Armour Ankle Crop Print har inga problem med fräschheten, utan håller dig torr hela yogapasset igenom.

Ventilationsförmåga: Utöver en god fukttransport ventilerar de även som de ska, utan att ge testpanelen något att anmärka på, varken i positiv eller negativ bemärkelse.

Komfort: Liksom testets resterande tights är även det här paret mycket skönt och tyget känns i stort väldigt mjukt och lent mot huden.

Design: Vid knäna finns snygga meshpaneler som är ett uppskattat inslag, då de bryter mot tightsens övriga utseende och utförande. Enda minuset är att just meshpanelerna i vissa fall riskerade att skava.

Passar till: Yoga, pilates, promenader och lågintensiva gympass.

Sammanfattning: Inte heller den här modellen ser riktigt lika dan ut i verkligheten som den gör på bilden, men vad gör det? Testpanelen är till och med mer positiv till tightsens faktiska färg än hur de framstod innan testet. HG Armour Ankle Crop Print är sydda i ett mediumtjockt tyg som på alla sätt och vis är mycket bekvämt, men testpanelen vill ändå dela ut ett litet minus för att tightsen är något transparanta. 

LÄS MER:

SHOPPA HÄR:

 Tillbaka

News Feed

nike glam dunk group shot
Mode & trender

Älska 90-talet med Nike Glam Dunk

3 timmar sedan
Skidjacka
Mode & trender

Guide: Hitta rätt skidjacka för dig

1 dag sedan
K2 intervju header
Mode & trender

Stor guide: Så ska din skidutrustning sitta

3 dagar sedan
header.jpg
Mode & trender

Test: Teddy fleece för dam & herr

6 dagar sedan
Test av goggles header
Mode & trender

Skidglasögonen som är bäst i test!

6 dagar sedan
goggles header
Mode & trender

Så väljer du rätt goggles

13 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mode & trender

Trendspaning: Här är säsongens skidtrender

13 nov 2019
scott 1
Mode & trender

Välj rätt färg på linsen på dina skidglasögon

13 nov 2019
garmin forerunner
Mode & trender

11 superkap på Black Friday

12 nov 2019
header black fridayfynd
Mode & trender

11 Black Friday-fynd för barnen

12 nov 2019
underställ kari traa
Mode & trender

9 bästa Black Friday-fynden

12 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mode & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex är här!

12 nov 2019
Peak_2018. 13.27.20.png
Mode & trender

Därför ska du satsa på paddade skidkläder i backen

11 nov 2019
Ultraboost dam singles day
Mode & trender

15 favoriter på Singles Day!

08 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mode & trender

Stort test: 10 varma vinterkängor för dam & herr

08 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mode & trender

Stort test! 11 varma vinterjackor för herr och dam

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mode & trender

Nyhet hos Sportamore! Snösportmärket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mode & trender

Allt du vill veta om vinterlöparskor

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mode & trender

Bäst i test: Underställ från Kari Traa

01 nov 2019
Vintertights header
Mode & trender

Vi har testat varma löpartights för dam och herr

31 oct 2019
kari traa rose closeup
Mode & trender

Den okända historien bakom understället Rose från Kari Traa

29 oct 2019
Header padelskor
Mode & trender

Test: Det här är de bästa padelskorna för honom

28 oct 2019
winterized header
Mode & trender

Rätt löparsko för dig – hetaste modellerna just nu

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mode & trender

Ska jag springa i underställ?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mode & trender

Bäst i test: Vinterlöparskor för herrar

25 oct 2019
HEADER.jpg
Mode & trender

Bäst i test! Underställ i syntet

25 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mode & trender

Bäst i test: Vinterlöparskor för damer

25 oct 2019
header-2.jpg
Mode & trender

TEST: Varma underställ i ull för herr och dam

24 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Mode & trender

Bäst i test! Vinterjackor med pälskrage

23 oct 2019
viking-sled.jpg
Mode & trender

Vilka vinterskor ska mitt barn ha?

22 oct 2019
Tights med hög midja
Mode & trender

Stort test av tights med hög midja

18 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mode & trender

Test: Nya Pulseboost Winterized från Adidas

17 oct 2019
Asics reflex
Mode & trender

Se till att du syns i mörkret – Allt om reflexlöpning

17 oct 2019
Heade boots kids
Mode & trender

Bäst i test: Vinterkängor och skor för barn

17 oct 2019
shepherd tofflor 2018
Mode & trender

Mysigaste tofflorna kommer från Shepherd

15 oct 2019
reima vinter
Mode & trender

Klä barnen rätt i kylan – så här gör du

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Mode & trender

Här är Nike-skon som var med och slog världsrekord i maraton

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mode & trender

Aldrig mer kalla fötter: Hetaste bootsen just nu

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mode & trender

Hur tvättar jag mitt underställ?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Mode & trender

Vi testar: Varma vinteroveraller för barn

11 oct 2019
magazine
nike glam dunk group shot

Älska 90-talet med Nike Glam Dunk

90-talstrenden växer sig allt starkare. Just nu är det hetare än hetast med basketlinnen, vida sportswearbyxor med knappar och stora smycken. Nike tar trenden till en ny nivå med kollektionen Glam Dunk.

3 timmar sedan
Mode & trender
Skidjacka

Guide: Hitta rätt skidjacka för dig

En skidjacka är så mycket mer än bara en jacka du använder när du åker skidor. Beroende på var på berget du befinner dig borde du titta efter olika detaljer och modeller. Här är allt du behöver veta om skidjackor!

1 dag sedan
Mode & trender
K2 intervju header

Stor guide: Så ska din skidutrustning sitta

Varför får du egentligen domningar i tårna när du åker skidor och vad är egentligen ett flexindex? Här berättar experten på K2 allt om hur din skidutrustning ska sitta!

3 dagar sedan
Mode & trender
header.jpg

Test: Teddy fleece för dam & herr

Sugen på att sätta på dig något riktigt varmt, mjukt och gosigt? Då är det en teddyfleece du ska ha, som också kallas pile. Vi har testat massor av dessa sköna plagg – här är de bästa!

6 dagar sedan
Mode & trender
Test av goggles header

Skidglasögonen som är bäst i test!

Äntligen! Snart är det skidsäsong och till den behöver du ett par nya skidglasögon. Här har Sportamore satt säsongens bästa goggles på prov!

6 dagar sedan
Mode & trender
goggles header

Så väljer du rätt goggles

Hur ska skidglasögonen sitta? Vad är det för skillnad för färgerna på linsen? Här är allt du behöver veta innan du investerar i ett par nya goggles.

13 nov 2019
Mode & trender
Alpint trend skidkläder

Trendspaning: Här är säsongens skidtrender

Siluett och hållbarhet ligger i fokus när vi pratar trender i backen. Här är tipsen som gör att du kammar hem alla modepoäng – oavsett om du åker pist eller offpist.

13 nov 2019
Mode & trender
scott 1

Välj rätt färg på linsen på dina skidglasögon

Goggles är dina ögons bästa vän i skidbacken. Välj rätt färg och ljusinsläpp på linsen för att se så bra som möjligt. Här är expertens bästa tips.

13 nov 2019
Mode & trender
garmin forerunner

11 superkap på Black Friday

Under Black Friday Week är det i princip omöjligt att inte göra en bra deal. Men de här 11 produkterna haffar vi gärna först av allt (innan de tar slut).

12 nov 2019
Mode & trender
header black fridayfynd

11 Black Friday-fynd för barnen

Black Friday är ett ypperligt tillfälle att köpa allt det där som behövs men som i vanliga fall svider lite för hårt i plånboken. Här är 11 bra tips till barngarderoben.

12 nov 2019
Mode & trender
underställ kari traa

9 bästa Black Friday-fynden

Under Black Friday svämmar siten över av grymma prissäkningar! Har du svårt att välja vilka kap du ska klicka hem? Här är favoriterna som är riktiga fynd!

12 nov 2019
Mode & trender
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex är här!

När du inte trodde att Speedcross 5 från Salomon kunde bli bättre släpper de den populära trailskon med ett helt vattentätt membran. Hur bra?

12 nov 2019
Mode & trender
Peak_2018. 13.27.20.png

Därför ska du satsa på paddade skidkläder i backen

Är skaljackan din bästa vän under skidsäsongen? Vi vet när det kan vara värt att byta ut skalstället mot en paddad modell.

11 nov 2019
Mode & trender
Ultraboost dam singles day

15 favoriter på Singles Day!

Skäm bort dig själv eller någon som står dig nära på Singles Day! Spana in de här 15 nedsatta favoriterna. De får du bara inte missa!

08 nov 2019
Mode & trender
HEADER vinterkängor.jpg

Stort test: 10 varma vinterkängor för dam & herr

Enklaste tipset på hur du håller fötterna varma under de kalla månaderna är med ett par tjocka kängor. Vår testpanel har traskat runt i säsongens populäraste modeller för både honom och henne!

08 nov 2019
Mode & trender