Header.png

Vårens STORA TEST av sport-bh:ar

Sexton testade modeller. Från lätt till högt stöd. I basfärger och vårens trendigaste kulörer. Här är säsongens populäraste sport-bh:ar! 

LÄTT STÖD: 

Test av: 

Nike_Flyknit_Indy_Bra.pngMärke:  

Modell:

Rekommenderat pris: 629 kronor. 

Finns i färgerna: , och

Justerbara band? Ja! 

Passform: True to size med lite vaddering, utan formgjutna kupor. 

Komfort: Det stickade Flyknit-materialet är extremt mjukt och känns som bomull mot huden. 

Stöd: Det är en sport-bh med lätt stöd. Materialet är tillräckligt stretchigt för att du ska känna dig fri i bh:n, samtidigt som Flyknit-konstruktionen integrerar vissa områden med stöd och på så sätt håller bysten på plats under yoga och lättare träningspass. 

Design: En feminin design som sitter väldigt smickrande på kroppen med en v-ringning framtill och smala axelband. Det här är helt klart en modell du köper för dess design. Även om det är svårt att täcka bh:n med ett linne är det ingen testare som har något emot att de neongula axelbanden syns. 

Sammanfattning: Det här är en sport-bh för fashionistan som gillar att klä sig i våriga färger. Bara av att titta på modellen vill du genast bege dig till gymmet för att få använda den. Det lätta stödet är inget för dig med större byst. Du märker även att de smala axelbanden inte är de skönaste för axlarna om du har en tyngre byst. Du med mindre bröst får å andra sidan tillräckligt med stöd för både yoga och lågintensiva träningspass. Överlag en mjuk och flexibel sport-bh som varken skaver eller stretar emot. Passar alla kroppsformer med mindre byst som handen i handsken, vilket inte är en självklarhet bland alla modeller. 

Test av:  Blacc_Jubilation.png

Märke:  

Modell: 

Rekommenderat pris: 229 kronor. 

Finns i färgen:

Justerbara band? Nej.  

Passform: Något tight i omkretsen, annars true to size. Kör på din vanliga storlek.  

Komfort: Det första testpanelen märker när de tränar i den här modellen är att den är skönare än vad den ser ut att vara, ingen hård resår eller söm som skaver. 

Stöd: Att det här är en sport-bh som ger ett lätt stöd chockar testarna. Flera av dem tycker att modellen ger upp emot ett medelhögt stöd när du tränar, tack vare den tighta passformen. 

Design: Här får Jubilation Bra full poäng. Snygg design med fina detaljer som gör att du sticker ut under yogaklassen. Axelbanden får mer än gärna synas!

Sammanfattning: En utstickande och unik design gör den här sport-bh:n till det lilla extra i träningsgarderoben. Testpanelen blev glatt överraskad av att den både är bekväm och vacker. Stödet är mer är tillräckligt vid lågintensiv träning och spinning, men mer stöd behövs för att det ska funka felfritt under löprundan och HIIT-pass. Eftersom modellen inte har ett större tygstycke på framsidan får du vara beredd på att visa lite mer hud. Brösten trycks även ihop en del i den tighta passformen. En superfin modell i en våriga kulör som är ultimat vid yoga, dans eller barre! 

Test av: 

Märke:

Modell

Rekommenderat pris: 599 kronor. 

Finns i färgen: .  

Justerbara band? Nej. 

Passform: True to size med en lagom tight passform som sitter bekvämt på kroppen. 

Komfort: Materialet, som består av polyamid och elastan, ger en mjuk känsla. Komfortmässigt får bh:n högre betyg som ett basplagg att bära till vardags än vad den får som sport-bh under träningspasset. Detta på grund av det låga stödet. 

Stöd: Om du jämför den här sport-bh:n med andra modeller med lätt stöd kommer du märka att stödet är ännu lägre. Bh:n är i första hand mjuk och riktar sig till dig med en mindre byst för yoga och pilates. 

Design: Fin färg, fin form och fina detaljer på ryggpartiet. Att Filippa K kan det här med design är det ingen som tvekar på. 

Sammanfattning: Design och mjukt materialval kommer före stöd och funktionalitet i nya Double Strap Bra Top. Det är en bh som sitter väldigt bra på kroppen och är extremt mjuk och följsam när du rör dig. Modellen har ett brett resårband under bysten som sitter åt och håller bh:n på plats, men tyget över brösten ger inte alls mycket stöd. Det bästa med modellen är designen, det här är ett basplagg du vill bära till vardags. Om du däremot tränar i modellen får du en grym fukttransport, materialet absorberar svetten väldigt effektivt. En mjuk modell för yoga, pilates och soffhäng! 

Test av: 

Märke

Modell: 

Rekommenderat pris: 849 kronor. 

Finns i färgen: . 

Justerbara band? Nej. 

Passform: Här gäller det att testa olika storlekar och se vad som funkar för dig. De flesta testare går ner en hel storlek eftersom materialet är så pass stretchigt.

Komfort: Mjuk och följsam modell som känns lika len mot huden som sammet. 

Stöd: Bh:n är klassad med ett medelhögt stöd men de flesta testare med medelstora bröst tycker att stödet snarare är åt det lägre hållet. Passar bäst på dig med liten byst vid lågintensiv träning som lugn styrketräning, yoga och pilates.

Design: Snygg sport-bh med brottarrygg som gärna får synas under linnet. Mönstrad, men ändå stilren och rolig. Bra där Nike! 

Sammanfattning: Gillar du lugnare träningsformer som promenader och yoga kommer den här dyrgripen passa dig allra bäst. Det som utmärker modellen är det mjuka och sköna materialet. Om du däremot vill köra tunga lyft, HIIT-pass eller springa rekommenderar testpanelen en modell med högre support. Sport-bh:n formar sig perfekt efter bysten och har ett väldigt stretchigt material som följer alla yogaposer du kan tänkas göra. Även designen får höga poäng, svart och grått är en match made in heaven. Gör sig bäst på dig med mindre byst som inte är ute efter det högsta stödet marknaden har att erbjuda. 

SHOPPA HÄR:

MEDELHÖGT STÖD: 

Test av:

Märke:

Modell:

Rekommenderat pris: 549 kronor. 

Finns i färgen: .  

Justerbara band? Nej. 

Passform: Väldigt tight sport-bh som är lite klurig att dra ner över huvudet. Du som ligger mellan två storlekar bör välja den större. Testpanelen hade önskat att de små axelbanden var justerbara eftersom de kan glida ned lite över axlarna när du springer. 

Komfort: Modellen är supertight, tänk på det när du väljer storlek. Materialet är mjukt och bh:n sitter bra på kroppen. Plus för att det är mycket tyg på framsidan vilket underlättar för dig med större byst. 

Stöd: Bh:n har ingen vaddering eller kupor, utan är tillverkad i ett kompressionsmaterial bestående av polyester och elastan. Den tighta passformen ger ett medelhögt stöd.  

Design: Älskar designen! Blått, rött och vitt är alltid en vinnande kombination, och det här är inget undantag. 

Sammanfattning: En snygg och bekväm sport-bh som har en tight passform och ger ett medelhögt stöd för bysten. Den här modellen passar bäst för medelintensiva träningspass såsom styrketräning och cirkelpass. Du med mindre byst kan även springa i sport-bh:n eftersom den tighta passformen håller allt på plats. Det testpanelenen undviker är yoga eftersom modellen inte är så pass mjuk och följsam som de önskar vid just den träningsformen. Något av det bästa med modellen är att det är mycket tyg framtill för att du ska kunna köra mountain climbers eller gå på händerna utan att brösten trillar ut. En trygg träningskompis! 

Test av:

Märke:  

Modell:

Rekommenderat pris: 299 kronor. 

Finns i färgerna: , , , och

Justerbara band? Nej. 

Passform: Stram och aningen liten i omkretsen. Är du bredare runt bröstkorgen kan du av den anledningen testa en storlek större, om du velar mellan två.

Komfort: Du får en väldigt tight passform som enbart ses som en nackdel när du ska ta på och av dig modellen. Den tighta bh:n sitter i övrigt som en smäck, tyget är mjukt och det är inget som skaver. 

Stöd: Sport-bh:ar som saknar vaddering och enbart har ett kraftigt tyg ger ofta ett lätt stöd och en passform som plattar till brösten. Till testpanelens förvåning stämmer det inte alls för 4 Keeps Bra. Här får du som har en liten eller medelstor byst ett bra stöd som funkar för både löpning och HIIT-pass. Du får även en bh som sitter väldigt smickrande på kroppen. 

Design: Stilren sport-bh utan några krusiduller. Det enda som sticker ut designmässigt är Puma-loggan på framsidan. Även om den är stor tycker alla testare att modellen har en clean look. 

Sammanfattning: Enkel, klassisk brottarrygg möter mjukt material i den här prisvärda favoriten från Puma. Sport-bh:n lägger sig skönt mellan skulderbladen och ger ett bra tryck på axlarna. Oavsett vilken träningsövning du gör finns det inte en söm som skaver eller irriterar. Faktum är att modellen är så skön att du knappt märker av den. Du får ett högre stöd än du först tror, en smickrande passform och en perfekt träningsupplevelse när den här bh:n är på plats. Funkar till de flesta träningsformer för dig med liten till medelstor byst. Du med större bröst bör undvika löpning.  

Test av:  Adidas_SFI_Racer.png

Märke:  

Modell:

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Finns i färgerna: 

Justerbara band? Ja. 

Passform: Ligger du mellan två storlekar kan du välja den mindre. Axelbanden kommer ge dig lite mer frihet att anpassa passformen.

Komfort: Väldigt, väldigt skön sport-bh med extremt bekvämt ryggparti. Brottarryggen är skuren med högsta precision så skulderbladen får jobba helt fritt. Mellan och under bysten har modellen en meshpanel insydd för bättre ventilation. Däremot kommer kuporna att bli svettiga under högintensiva träningspass.

Stöd: Medelhögt stöd för bysten. Perfekt för styrketräning och högintensiva träningspass utan mycket hopp. 

Design: En look som går hem hos alla. Mönstret sticker ut medan de dova färgerna gör att modellen ändå känns diskret. 

Sammanfattning: Adidas sport-bh har formgjutna kupor som tyvärr inte passar alla bröst. Hade modellen i stället haft vadderade inlägg hade den format sig efter flera kroppstyper och uppskattats av ännu fler testare. De som däremot prickar in passformen får en väldigt bra sport-bh! Det är en stor fördel att du kan justera axelbanden samt att de är breda och breddar tyngdpunkterna på axlarna. Det bästa med modellen är att den är väldigt skön, mjuk och bekväm. Modellen sitter där den ska, ger ett medelhögt stöd för bysten och är väldigt fin. En prisvärd och bekväm bh!

Test av:  JL_Alexis_Comp.png

Märke:

Modell:

Rekommenderat pris: 599 kronor. 

Finns i färgerna: och

Justerbara band? Nej. 

Passform: En klassisk brottarrygg med en något längre passform. Modellen är normal i storlek så välj din vanliga. En tight och omslutande passform som känns som ett andra lager. 

Komfort: Du känner inte ens av bh:n på kroppen när du tränar. Den sitter perfekt och är väldigt mjuk och följsam. Inget som skaver eller stör. 

Stöd: Modellen är klassad med ett medelhögt stöd, men vissa testare tycker att bh:n ger mer support än så. Speciellt för dig med liten till medelstor byst. 

Design: Så snygg! Den höga halslinningen i kombination med den längre passformen och mörkblå kulör går hem hos alla kvinnor i testpanelen. 

Sammanfattning: Letar du efter en sport-bh som du kan ha till löpning, yoga, HIIT-pass och styrketräning har du kommit rätt. J.Lindebergs modell Alexis Compression Poly golvar testpanelen. Modellen sitter extremt smickrande på kroppen och ger ett förvånansvärt högt stöd för medelstor byst. I många fall kan sport-bh:ar skava något under armarna om modellen går högt upp, men så är inte fallet här. Det enda negativa testarna kan skrapa fram är att den höga halslinningen inte passar att ha under alla träningslinnen. Samtidigt är det just den detaljen som hyllas designmässigt. En riktigt snygg sport-bh! 

Test av:  Casall_Iconic.png

Märke:  

Modell:

Rekommenderat pris: 449 kronor. 

Finns i färgerna: , , , , , , och 

Justerbara band? Nej. 

Passform: Snudd på true to size med en väldigt tight passform. När du först tar på dig sport-bh:n kan du lätt tro att den sitter lite för tight. Men efter ett par minuter inser du att den tighta känslan bidrar till ett högre stöd, vilket uppskattas. 

Komfort: Mjuk och bekväm modell som sitter riktigt bra på kroppen. Inget som varken skaver eller irriterar. Plus för det ventilerande ryggpartiet som är lika snyggt som funktionellt. 

Stöd: Inga kupor eller tjockare vaddering. Modellen har ett medelhögt stöd tack vare den tighta passformen och funkar till styrketräning, yoga och intervaller på crosstrainern. Stödet är aningen för lågt för att klara av löpning och träning med mycket hopp och studs för dig med större byst. 

Design: Testets enda vita sport-bh går inte hela vägen hem. Den upplevs som lite tråkig. Däremot är den praktiskt om du har ett ljust linne över och inte vill att något mönster ska lysa igenom. Sugen på mer färg? Välj bland exempelvis lila, rosa och turkos. 

Sammanfattning: Casalls bästsäljande sport-bh heter Iconic Sports Bra och finns i flertalet färger och mönster. Att modellen är så populär är det inte svårt att förstå. Den klassiska brottarryggen och mjuka materialet sitter både tight och bra på kroppen. Trots avsaknaden av tjockare vaddering får du ett medelhögt stöd. Att modellen saknar vaddering kan ge ett "naket" intryck även om färgen inte är genomskinlig, eftersom strukturen över bröstvårtorna kan synas igenom. Materialet håller däremot allt på plats och du får även en fin form över bysten, något som uppskattas av samtliga testare. En riktig allround-modell alla borde ha i träningsgarderoben! 

Test av:  Röhnisch_Kay_Sports_Bra.png

Märke:  

Modell:

Rekommenderat pris: 399 kronor. 

Finns i färgerna: , , , och

Justerbara band? Nej. 

Passform: Väljer du din vanliga storlek får du en sport-bh som sitter perfekt på kroppen! 

Komfort: Breda och bekväma axelband som ser till att modellen sitter på plats. Modellen är superbekväm och hyllas av testarna. 

Stöd: Efter mycket träning i modellen kan samtliga testare konstatera att stödet är medelhögt till högt. Söker du däremot efter en modell som verkligen håller en större byst på plats bör du leda vidare eftersom den här bh:n inte är vadderad. 

Design: En fin modell som testarna vill ha i alla färger!

Sammanfattning: En ny favorit! Vissa modeller kan snabbt tappa formen efter ett par tvättar och mycket användning, men så är inte fallet här. Kay Sports Bra är en fin modell som finns i flera färgkombinationer. Den sitter lika stabilt på kroppen varje gång och har en täckande framsida. Det bästa med det större partiet framtill är att brösten inte ramlar ut när du gör armvävningar eller lutar dig fram på spinningcykeln. Nackdelen är att du med liten byst får en väldigt hög skärning upp vid armhålorna. Därför riktar sig den här bh:n främst till dig med medelstor till större byst. En bekväm sport-bh du kan slita med hälsan! 

Test av: 

Märke

Modell: 

Rekommenderat pris: 299 kronor. 

Finns i färgen: .  

Justerbara band? Nej.

Passform: Vadderad sport-bh som sitter perfekt på kroppen och har en bra passform runt om. 

Komfort: Väldigt bekväm sport-bh som inte har några tvättlappar, sömmar eller kanter som skaver. 

Stöd: Det här är en sport-bh med mediumsupport som passar både en mindre och större byst, beroende på vilken träning du kör. Du kan även själv välja att ta ut vadderingen under exempelvis yogaklasser.

Design: Testpanelen älskar att bh:n går ned över revbenen som ger designen en liten twist. I övrigt en svart modell som passar till alla tights med hög midja. 

Sammanfattning: För den trendmedvetna är det här sport-bh:n som håller brösten på plats under både lättare löpträning och nedåtgående hunden i yogapasset. Den klarar testpanelens olika träningsformer och det finns inget som skaver eller känns obekvämt. Vill du ta det lite lugnare är det heller inga problem för den här bh:n, ta bara ur vadderingen så får du en mjukare bh med mindre stöd. Extra plus för clean och stilren design som går ned lite längre under brösten. Matcha gärna med ett par midjehöga tights. Värd varenda krona! 

Test av:

Märke:

Modell:  

Rekommenderat pris: 349 kronor. 

Finns i färgerna: och

Justerbara band? Nej. 

Passform: Normal i storlek med en tight passform. Kör på din vanliga size! 

Komfort: En riktig komfortdröm! Modellen sitter precis där den ska, har platta sömmar som inte märks av och materialet är mjukt.

Stöd: Ingen vaddering eller kupor. Modellen ger ett medelhögt stöd utan att för den delen platta till bysten på ett obekvämt sätt. Den tighta resåren nedtill ökar både komfort och stöd. 

Design: Snygg och stilren look. Modellen är helsvart utan några detaljer som sticker ut, vilket gör att du kan ha den under vilket träningslinne du vill utan att färgerna skär sig. 

Sammanfattning: Vill du bara ha en modell till flera träningsformer är Trud ett hett tips. Med en grymt bra och tight passform och ett medelhögt stöd kan du både köra spinning och styrketräna i modellen. Eftersom den sitter tätt mot kroppen kan du med medelstor byst även springa i bh:n. Testpanelen slår framförallt ett slag för den ventilerande brottarryggen som håller ryggen så torr som möjligt när du svettas som mest. Det finns inte mycket på den negativa sidan att ta upp. Precis som andra modeller utan vaddering och formgjutna kupor är det här inte den bästa bh:n på marknaden för dig som kräver väldigt hög support. Överlag en av testets mest prisvärda allround-modeller. 

Test av: 

Märke: 

Modell: 

Rekommenderat pris: 299 kronor. 

Finns i färgerna: , och

Justerbara band? Nej. 

Passform: Omkretsen är normal i storlek. Har du däremot en mindre byst kan du behöva gå ned ett snäpp för att fylla ut tyget på framsidan. 

Komfort: Superskön och mjuk modell med ventilerande meshpartier som fokuserar på att hålla dig sval under hela träningspasset. Finns absolut inget att klaga på här. 

Stöd: Modellen har ingen vaddering eller kupor, men ger tack vare sin tighta passform ett medelhögt stöd som gör sig bäst vid lugnare träningspass. 

Design: Snyggt med synlig logga! Modellen faller testpanelen i smaken och är väl värd att visa upp under ett linne. 

Sammanfattning: Den här sport-bh:n med brottarrygg gör dig snyggast på gymmet! Testpanelen ger tummen upp för snygg design och för att det finns olika färger att välja på. Här gäller det däremot att hitta rätt storlek så att den inte åker upp i ryggen, vilket är en risk om du har lite större byst. För den som vill ta en löprunda behövs en sport-bh med högre stöd. Använd med fördel där här bh:n vid styrketräning, gruppass och tuffare yogapass. Plus för att tvättlappen är fastsydd med enkla stygn som bara går att klippa bort. 

Test av:

Märke:  

Modell: 

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Finns i färgen:

Justerbara band? Nej. 

Passform: Stor i storlek. Eftersom modellen även finns i halvstorlekar kan du gå ned en halv storlek för ultimat passform. Exempelvis tog en klassisk M-testare S/M. 

Komfort: Väldigt lätt modell som sitter som ett andra skinn på kroppen. Den är lika bekväm som den är följsam. 

Stöd: Det innovativa materialet som ger högre support vid plötsliga rörelser är så bra som du tror. Bh:n erbjuder ett medelhögt stöd med formpressade kupor, vilket många testare med medelstor byst tycker är en underdrift. Brösten sitter på plats oavsett burpees eller löpning. 

Design: Detaljerna gör allt! Allt ifrån den orangea insidan till ventilationshålen känns noga uttänkt. Snyggt! 

Sammanfattning: Letar du efter en klassisk sport-bh med brottarrygg som ändå ger ett väldigt högt stöd för bysten har du kommit helt rätt! Modellen sitter bekvämt och tight på kroppen. Den här bh:n vill du ha på dig 24/7. Det bästa med modellen, även om det är svårt att bara välja en sak, är materialet som är väldigt tunt, har en hög ventilation och är väldigt mjukt. Även det högre stödet hyllas av testarna! Du med medelstor byst kan köra både HIIT-pass och springa i modellen utan minsta problem. Du med större byst kan med nästintill träna obehindrat, men undvik snabba löppass. På minussidan ligger det faktum att modellen saknar knäppning och justerbara band. Reebok ger dig en allround-modell som är väldigt, väldigt skön! 

SHOPPA HÄR:

HÖGT STÖD: 

Test av: 

Märke:  

Modell: 

Rekommenderat pris: 449 kronor.  

Finns i färgerna: och

Justerbara band? Ja.  

Passform: Den här är en sport-bh som håller vad den lovar. Modellen har vadderade axelband och fyra hyskor baktill som går att spänna åt på tre olika nivåer, vilket ger perfekt passform. Om du är mellan två storlekar i omkrets är ett tips att gå upp, för den är något tight. 

Komfort: Den sitter verkligen perfekt och på plats utan minsta tillstymmelse till skav, vilket är grymt om du ska springa eller göra burpees. 

Stöd: Fantastiskt att en så mjuk sport-bh kan ge så bra stöd!

Design: Enkel och clean design. Den svarta bh:n är en favorit eftersom den kan matchas till det mesta i träningsgarderoben. 

Sammanfattning: Om du är på jakt efter en sport-bh med maxat stöd som ändå är bekväm har du hittat rätt! Den här sport-bh:n finns i A-F kupa på Sportamore, och det är ju för dig med lite större byst som den kommer allra bäst till pass. Den ger perfekt stöd, utan att för den sakens skull pressa in brösten mot kroppen på ett sätt som gör det svårt för bröstkorgen att expandera när du blir andfådd. Påminner mycket om och ger samma känsla när du tränar. För de som kör dubbla sport-bh:ar är den här bh:n good enough utan att du behöver säkra upp med en till. Kvaliteten överlag känns jättebra, precis som i Swegmarks andra bh:ar. Testarna har tvättat sport-bh:n i maskin med tvättpåse och det går utmärkt. Våra varmaste rekommendationer!

Test av: 

Märke

Modell

Rekommenderat pris: 579 kronor. 

Finns i färgerna:  och 

Justerbara band? Ja. 

Passform: Titta i storleksguiden innan du beställer modellen eftersom den skiljer sig från andra bh:ar i testet. Exempelvis så kan 38B jämföras med en bh i storlek 85B. Utöver det är kuporna åt det större hållet. En A-kupa anses snarare som en B-kupa. 

Komfort: Eftersom det är lite klurigt att hitta rätt storlek finns det en risk att modellen inte sitter så bekvämt på kroppen. Vissa testare tycker att axelbanden skär in något vid armhålorna medan omkretsen är allt större. 

Stöd: Formgjutna kupor med en tjockare vaddering som ger ett medelhögt till högt stöd, beroende på träningsform och hur stor byst du har. Modellen passar bäst för dig med större bröst då du med fördel kan fylla ut kuporna.  

Design: Bh:n är väldigt fin och snygg. Att den är helsvart utan en massa detaljer är perfekt när du har ett linne som är något genomskinligt framtill. 

Sammanfattning: En sport-bh som kräver lite engagemang för att hitta just rätt storlek för dig. Kuporna är vadderade och ger ett högre stöd som både funkar bäst för högintensiv träning. Har du däremot inte rätt storlek kommer bh:n inte att sitta tätt mot kroppen utan röra sig när du exempelvis har armarna ovanför huvudet. Modellen riktar sig främst till dig med bröst som sitter tätt ihop eftersom kuporna är formgjutna och inte anpassningsbara. Har du, som vissa i testpanelen, brösten mer ifrån varandra kommer kuporna att hamna lite snett. Fukttransporten är på topp. Plus för både justerbara band och knäppning i ryggen samt att modellen är väldigt, väldigt fin! 

SHOPPA HÄR:

LÄS MER:

LÄS MER:

 Tillbaka

News Feed

K2 intervju header
Mode & trender

Stor guide: Så ska din skidutrustning sitta

20 timmar sedan
header.jpg
Mode & trender

Test: Teddy fleece för dam & herr

3 dagar sedan
Test av goggles header
Mode & trender

Skidglasögonen som är bäst i test!

4 dagar sedan
goggles header
Mode & trender

Så väljer du rätt goggles

5 dagar sedan
Alpint trend skidkläder
Mode & trender

Trendspaning: Här är säsongens skidtrender

5 dagar sedan
scott 1
Mode & trender

Välj rätt färg på linsen på dina skidglasögon

5 dagar sedan
Salomon Speedcross 5 GTX
Mode & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex är här!

6 dagar sedan
Peak_2018. 13.27.20.png
Mode & trender

Därför ska du satsa på paddade skidkläder i backen

11 nov 2019
Ultraboost dam singles day
Mode & trender

15 favoriter på Singles Day!

08 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mode & trender

Stort test: 10 varma vinterkängor för dam & herr

08 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mode & trender

Stort test! 11 varma vinterjackor för herr och dam

06 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mode & trender

Nyhet hos Sportamore! Snösportmärket Elevenate

06 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mode & trender

Allt du vill veta om vinterlöparskor

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mode & trender

Bäst i test: Underställ från Kari Traa

01 nov 2019
Vintertights header
Mode & trender

Vi har testat varma löpartights för dam och herr

31 oct 2019
kari traa rose closeup
Mode & trender

Den okända historien bakom understället Rose från Kari Traa

29 oct 2019
Header padelskor
Mode & trender

Test: Det här är de bästa padelskorna för honom

28 oct 2019
winterized header
Mode & trender

Rätt löparsko för dig – hetaste modellerna just nu

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mode & trender

Ska jag springa i underställ?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mode & trender

Bäst i test: Vinterlöparskor för herrar

25 oct 2019
HEADER.jpg
Mode & trender

Bäst i test! Underställ i syntet

25 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mode & trender

Bäst i test: Vinterlöparskor för damer

25 oct 2019
header-2.jpg
Mode & trender

TEST: Varma underställ i ull för herr och dam

24 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Mode & trender

Bäst i test! Vinterjackor med pälskrage

23 oct 2019
viking-sled.jpg
Mode & trender

Vilka vinterskor ska mitt barn ha?

22 oct 2019
Tights med hög midja
Mode & trender

Stort test av tights med hög midja

18 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mode & trender

Test: Nya Pulseboost Winterized från Adidas

17 oct 2019
Asics reflex
Mode & trender

Se till att du syns i mörkret – Allt om reflexlöpning

17 oct 2019
Heade boots kids
Mode & trender

Bäst i test: Vinterkängor och skor för barn

17 oct 2019
shepherd tofflor 2018
Mode & trender

Mysigaste tofflorna kommer från Shepherd

15 oct 2019
reima vinter
Mode & trender

Klä barnen rätt i kylan – så här gör du

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Mode & trender

Här är Nike-skon som var med och slog världsrekord i maraton

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mode & trender

Aldrig mer kalla fötter: Hetaste bootsen just nu

14 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mode & trender

Hur tvättar jag mitt underställ?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Mode & trender

Vi testar: Varma vinteroveraller för barn

11 oct 2019
Parkas
Mode & trender

Bäst i test! Säsongens parkas för honom

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Mode & trender

Tre dunjackor, tre stilar – jacktrenderna just nu

11 oct 2019
linerjackor herr
Mode & trender

Vi har testat säsongens bästa linerjackor för herrar

11 oct 2019
Header_DAM.png
Mode & trender

Test: Säsongens bästa tunna dunjackor för damer

11 oct 2019
Heade trail
Mode & trender

Test: Säsongens bästa trailskor för dam!

10 oct 2019
magazine
K2 intervju header

Stor guide: Så ska din skidutrustning sitta

Varför får du egentligen domningar i tårna när du åker skidor och vad är egentligen ett flexindex? Här berättar experten på K2 allt om hur din skidutrustning ska sitta!

20 timmar sedan
Mode & trender
header.jpg

Test: Teddy fleece för dam & herr

Sugen på att sätta på dig något riktigt varmt, mjukt och gosigt? Då är det en teddyfleece du ska ha, som också kallas pile. Vi har testat massor av dessa sköna plagg – här är de bästa!

3 dagar sedan
Mode & trender
Test av goggles header

Skidglasögonen som är bäst i test!

Äntligen! Snart är det skidsäsong och till den behöver du ett par nya skidglasögon. Här har Sportamore satt säsongens bästa goggles på prov!

4 dagar sedan
Mode & trender
goggles header

Så väljer du rätt goggles

Hur ska skidglasögonen sitta? Vad är det för skillnad för färgerna på linsen? Här är allt du behöver veta innan du investerar i ett par nya goggles.

5 dagar sedan
Mode & trender
Alpint trend skidkläder

Trendspaning: Här är säsongens skidtrender

Siluett och hållbarhet ligger i fokus när vi pratar trender i backen. Här är tipsen som gör att du kammar hem alla modepoäng – oavsett om du åker pist eller offpist.

5 dagar sedan
Mode & trender
scott 1

Välj rätt färg på linsen på dina skidglasögon

Goggles är dina ögons bästa vän i skidbacken. Välj rätt färg och ljusinsläpp på linsen för att se så bra som möjligt. Här är expertens bästa tips.

5 dagar sedan
Mode & trender
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex är här!

När du inte trodde att Speedcross 5 från Salomon kunde bli bättre släpper de den populära trailskon med ett helt vattentätt membran. Hur bra?

6 dagar sedan
Mode & trender
Peak_2018. 13.27.20.png

Därför ska du satsa på paddade skidkläder i backen

Är skaljackan din bästa vän under skidsäsongen? Vi vet när det kan vara värt att byta ut skalstället mot en paddad modell.

11 nov 2019
Mode & trender
Ultraboost dam singles day

15 favoriter på Singles Day!

Skäm bort dig själv eller någon som står dig nära på Singles Day! Spana in de här 15 nedsatta favoriterna. De får du bara inte missa!

08 nov 2019
Mode & trender
HEADER vinterkängor.jpg

Stort test: 10 varma vinterkängor för dam & herr

Enklaste tipset på hur du håller fötterna varma under de kalla månaderna är med ett par tjocka kängor. Vår testpanel har traskat runt i säsongens populäraste modeller för både honom och henne!

08 nov 2019
Mode & trender
Vinterns varmaste vinterjackor

Stort test! 11 varma vinterjackor för herr och dam

Brrr, nu börjar det verkligen kännas att det är vinter! Därför har vår testpanel satt 11 varma vinterjackor på prov. Här är säsongens guldkorn för dam och herr.

06 nov 2019
Mode & trender
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhet hos Sportamore! Snösportmärket Elevenate

Elevenate bildades 2010 och har sedan dess varit lite av en doldis på snösportsmarknaden. Nu finns de hos oss, häng med och lär känna dem bättre!

06 nov 2019
Mode & trender
Icebug vinterlöpning header

Allt du vill veta om vinterlöparskor

När ska du ha dubbskor och när duger vanlig gummisula? Experterna från Icebug vet allt om hur du hanterar vinterväglaget!

05 nov 2019
Mode & trender
Kari Traa underställ header

Bäst i test: Underställ från Kari Traa

Kari Traa är verkligen experter på underställ. Det norska varumärket gör högkvalitativa byxor och tröjor i både syntet, ull och ullblandning. Vi har låtit testa flera av modellerna, och här är de bästa.

01 nov 2019
Mode & trender
Vintertights header

Vi har testat varma löpartights för dam och herr

Lägg inte löpningen på is bara för att det blivit kallt! Vår testpanel har sprungit i nio tights som passar perfekt för vinterlöpning i temperaturer kring nollan.

31 oct 2019
Mode & trender