Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Pegasus

Pegasus 35

1195 SEK Snabbare, mjukare, skönare. Nike Pegasus 35 har allt du älskar med den pålitliga klassikern kombinerat med väluttänkta uppdateringar, som en helt ny hälkappa och en mjukare mellansula. Det är ett nytt kapitel i historien om en legendarisk löparsko som fortsätter imponera även 30 år efter att den först lanserades.

Nikes pålitliga klassiker har fått en ny look och en mjukare sula. Här är allt du vill veta om Pegasus 35, sommarens skönaste löparsko.

Läs artikeln

Spetsig hälkappa

En ny spetsig häl skonar inte bara hälsenorna från skav och irritation. Den fördröjer hälisättningen, minskar vindmotståndet och ger en känsla av att flyga fram.

Mjukare än någonsin

Tack vare en förformad Zoom Air-enhet som går från hälen ända till framfoten får du en snabbare, mer pådrivande känsla.

Snabbare känsla

Tack vare en helt ny förformad Zoom Air-enhet som går från hälen ända till framfoten får du en snabbare mer pådrivande känsla.

Nya element, som en spetsig hälkappa, tillsammans med egenskaperna som gjort Pegasus till en älskad klassiker säkerställer en överlägsen upplevelse för nybörjare såväl som erfarna löpare.
Pegasus är en neutral, väldämpad löparsko med en demokratisk tanke bakom sig. Det är en sko för alla som springer, från nybörjare till elitlöpare.

Senaste uppdateringen av legendariska löparskon Pegasus är äntligen här! Testpanelen fick springa i skon före alla andra – så här tyckte de om den uppdaterade ikonen.

till testet