Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Fynda bland nedsatta priser!

Vi sänker priserna på jackor, kängor, löparskor, löparkläder, träningsskor, träningskläder, gummistövlar och mer. Se alla våra erbjudanden här nedan!

Hitta din rabattkod på Sportamore

Är du på jakt efter en Sportamore rabattkod? Då har du kommit helt rätt. På den här sidan har vi bakat ihop alla pågående rabatter och erbjudanden som gäller just nu. Om du lyckats hitta hit mitt under en stor REA-period, så lyser skärmen säkert upp med feta deals och blinkande procentsatser. Om inte så blinkar den kanske mer diskret med röda prislappar på noggrant utvalda guldkorn i säsongens sortiment. Oavsett är det hit du ska vända dig för att hitta nästa rabattkod på Sportamore.

Vad är skillnaden mellan Sportamores rabattkod och värdekod?

En värdekod innebär att din kod motsvarar X antal kronor, som kommer att dras av från hela ditt köp, medan en rabattkod syftar på en procentsats som dras av från ditt köp eller en specifik produkt. Beroende vad det är för erbjudande som gäller just nu kan en kod gälla på utvalda produkter i vårt sortiment, på ett helt köp eller på en viss kategori inom kläder, skor och utrustning. Vissa koder behöver du skriva in manuellt i kassan medan andra dras automatiskt.

Erbjuder Sportamore studentrabatt?

Sportamore erbjuder studentrabatt på 10% till alla studenter. Studentrabatten gäller på både REA-produkter och nyheter. Koden hittar du på Mecenat.

Var får man reda på om Sportamores rabattkoder?

Vill du försäkra dig om att inte missa någon av Sportamores rabattkoder eller REA? Signa upp på vårt nyhetsbrev, så får du en update varje gång vi drar igång ett nytt erbjudande – oavsett om det är mitt under Black Friday eller bara en helt vanlig onsdag. Helt plötsligt sänker vi priserna på nya löparskor, trendiga tights eller sportiga toppar. Det vill du inte missa!

När har Sportamore REA?

På Sportamore älskar vi festligheter, högtider och allt som kan firas. Under årets gång passerar vi därför flertalet prisfester (även kallat REA-perioder), där du kan fynda dina favoriter till superpris. På den här sidan guidar vi dig till det allra bästa. Lycka till!