Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Girlpower med vårens hetaste sneakers

Bubbelgum, freestyle och stora skor – det är bara några saker som hör 90-talet till. Reeboks nya sneakers Royal Pervader och Royal Turbo Impulse för tankarna tillbaka till 1900-talets sista decennium då den trendigaste stilen var en blandning av lekfullhet och attityd.

Köp sneakers från Reebok

Chunky!

Nu kan du återskapa 90-talets coolaste looks med Reeboks sneakersnyheter Royal Pervader och Royal Turbo Impulse. De är båda chunky modeller med böljande linjer, maffiga sulor och pastelliga färger. Mixade material med transparenta detaljer blandas med funktionell och bekväm FuelFoam-mellansula för en responsiv och dämpad känsla.

Se modeller

Matcha rätt

Du kan matcha dina chunky sneakers på flera sätt. Antingen kan du köra ett par långa cykelbyxor, en puffig jacka och stram hästsvans som du toppar med stora ringar i öronen och ett par retro-solglasögon. Eller så kör du på 90-talsdoftande träningsbyxor i svart eller vitt, som du matchar med en croppad t-shirt, chokerhalsband och en kort bomberjacka eller träningsjacka. Chunky sneakers är även snyggt till en sportig sommarklänning och skinn- eller jeansjacka.

Take me shopping!

Royal Turbo Impulse

699 kr

Köp nu

Royal Pervader

749 kr

Köp nu

Vill du se fler snygga sneakers från Reebok?

Läs artikeln