Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

See my style

Vad håller dig stilsäker på dagen och synlig i mörkret? Lysande löparkläder! Med rätt typ av bländande detaljer kan du springa säkert under årets mörkaste månader.

Säsongens synliga löparlooks

Extra allt

Se till att du syns ordentligt på löprundan genom att välja ett genomgående reflekterande mönster från topp till tå. Ett maxat svartvitt set är helt rätt i tiden – toppa gärna med neondetaljer för extra stilpoäng.

Allt för vinterlöpningen

Med detaljer i fokus

Undvik känslan av att lysa som en diskokula genom att välja en stilren löparlook med bländande detaljer vid anklar och handleder. Tillräckligt med reflekterande material för att du ska skina upp i spåret, plus att du håller looken nedtonad. Win win!

Säsongens synliga löparplagg

Extra allt

Byggarbetarvästen i en ny tappning kan vara årets coolaste plagg. Är den även tillverkad i ett reflekterande material finns det ingen som kommer att missa dig i löpspåret.

Allt för vinterlöpningen

Med detaljer i fokus

Undvik känslan av att lysa som en diskokula genom att välja en stilrena löparkläder med bländande detaljer vid benslut och bröst. Tillräckligt med reflekterande material för att du ska lysa upp i spåret, plus att du håller looken nedtonad. Win win!

Säsongens synliga löparplagg