Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Sportamore Partners

Leveranser

När du köper denna vara som ingår i Sportamore Partners så skickas den direkt från leverantörens egna lager. Du kommer att få en sms-avisering när paketet finns att hämtas ut hos ditt närmsta ombud. Observera att hemleverans inte är möjligt för en vara som ingår i Sportamore Partners utbudet.

Om du beställer flera varor på Sportamore där en del skickas direkt ifrån vårt lager samt en vara som ingår i Sportamore Partners så kommer det att ske en delleverans. Du kommer då att få två stycken aviseringar när paketen finns att hämtas ut. Detta framgår i kassan innan du slutför köpet och det framgår även på din orderbekräftelse.

Returer

Självklart så har du 30 dagars öppet köp med fri frakt och fri retur för varor i Sportamore Partners utbudet. Om du vill göra en retur på denna varan så skickar du tillbaka den med fraktsedeln som hänger med i just detta paketet. Observera att du inte kan skicka tillbaka returen med hjälp av fraktsedeln som du får med i paketet som kommer direkt från oss på Sportamore. Det kommer att framgå på fraktsedeln vilken du ska använda.

Om du inte har kvar fraktsedeln för denna varan så kan du kontakta kundtjänst här så hjälper vi dig och skickar ut en ny fraktsedel.

Behåll alltid ditt returkvitto som du får när returen lämnas in. Detta är alltid bra att ha kvar tills vi hanterat din retur.

Byte

Observera att det inte går att göra några byten som ingår i Sportamore Partners. Om du behöver ha en annan storlek så skickar du tillbaka din retur med hjälp av fraktsedeln som du får med i detta paketet och gör ett återköp på denna varan. Så kan du lägga en ny beställning på den nya storleken direkt.

Priser och rabatter

Varor som ingår i Sportamore Partners är exkluderade från alla rabattkoder och kampanjer. Det går inte att kombinera en vara med Sportamore Partners logga med en rabattkod.

Beroende på vilken storlek du väljer så kan priset justeras, så det kan skilja sig i pris för samma vara i två olika storlekar. Det är alltid det aktuella priset för varje storlek som gäller.