Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av oktober

Klicka för att se våra aktuella deals

Fotboll

2006 produkter

Fotboll

Vad är skillnaden på olika fotbollsskor?

När du ska köpa fotbollsskor måste du först och främst köpa en sko som passar det underlag du ska spela på. Är det inomhus, utomhus på konstgräs, naturgräs eller på grus? För att veta vilket underlag skon är gjord för finns det förkortningar i produktnamnet som anger detta.FG = Firm Ground (naturgräs)AG = Artificial Ground (konstgräs)TF = Turf (grus)IC = Indoor Courts (inomhus)Det som skiljer skorna åt är hur sulan och dobbarna ser ut. Fotbollsskor för naturgräs (FG) har långa och hårda dobbar som ger bra grepp även på mjuka och blöta gräsplaner. Skor med FG-dobbar ska inte användas på konstgräs eftersom de långa dobbarna riskerar att fastna i konstgräset och kan då orsaka vridningar i knän och fotleder.Utbudet av skor för konstgräs (AG) har ökat i takt med att konstgräs har lagts ut på många fotbollsplaner de senaste åren. Det som skiljer konstgrässkor från skor för naturgräs är att skorna har något fler och kortare dobbar, som bättre står emot det slitaget som kommer av spel på konstgräs.Grusskor skiljer sig från grässkorna på det sätt att de har mindre och betydligt fler små dobbar under sulan. Grusskor är ofta mer dämpade än grässkor vilket gör dem slitstarka och tåliga. Grusskor går att använda på hårda och torra konstgräsplaner, men då är det viktigt att det är riktigt kort gräs annars får man inte tillräckligt bra fäste.Inomhusskor saknar dobbar helt men har en mönstrad och platt sula för att komma nära golvet och ge bra grepp. Inomhusfotbollsskor går att använda för andra sporter också, däremot passar sällan ”vanliga” träningsskor för att spela fotboll inomhus i, eftersom de ofta har för tjock sula eller är för klumpiga för att spela fotboll i.Det är sällan en fotbollsspelare enbart spelar på en typ av underlag. Spelar du mycket fotboll på gräs är det bäst att ha två par skor, ett par för konstgräs och ett för naturgräs. För de som inte spelar lika ofta eller inte satsar lika mycket på sitt spel finns det modeller som går att använda för både naturgräs och konstgräs. Då finns FG/AG angivet i produktnamnet, och de modellerna har en kombination av egenskaper som ger bra grepp och hållbarhet för båda typen av gräsplaner.Det finns fotbollsskor i dammodell, men urvalet är inte lika stort som för män. Herrmodeller går även att användas också av damer, däremot finns de sällan i mindre storlekar. För damspelare med små fötter rekommenderar vi att ta en titt i juniorsortimentet. Flera fotbollsskor för junior håller samma kvalitet som skor för vuxna. Vilka de skorna är ser du oftast genom att kika på priset.

Vilka fotbollsskor ska jag välja?

Förutom att välja rätt sko för det underlag du spelar på finns det många andra aspekter att tänka på när man väljer fotbollssko, bland annat vilket material skon är gjord i. Skor för naturgräs görs traditionellt i läder, och skor för konstgräs görs i regel enbart i syntet. Ofta är naturgrässkor gjorda av både läder och syntet, där ovandelen av skon är i läder. Syntetmaterialen gör skon lättare, medan skor i läder kan ge mer känsla och en mjukare touch på bollen. Fotbollsskor är ofta smala och för personer med breda fötter kan läderskor vara ett bra alternativ då de kan anpassa sig efter foten i högre grad än skor i syntet. När du väljer skor finns det flera olika modeller att välja bland. Placering av skosnören och storlek på plös är saker som skiljer sig åt bland olika fotbollsskorna. Det finns även skor helt utan snören samt fotbollsskor med höga skaft som går upp över ankeln och ger en strumpliknande passform, vilket brukar uppskattas av spelare som har vrickat fötterna flera gånger eftersom det ger ett skönt stöd.Utöver underlag, material och modell finns det fotbollsskor som är anpassade för olika positioner på plan. Spelar du som anfallare brukar en lätt och smidig sko med optimalt grepp rekommenderas, eftersom den typen av sko passar riktningsförändringar och snabba ruscher på plan. För mittfältare som springer mycket under en match kan skor med lägre dobbar passa bättre eftersom det är mer skonsamt för fötterna.I vårt sortiment hittar du fotbollsskor i olika prisnivåer, och givetvis håller de allra dyraste skorna en högre standard gällande material och teknik. På Sportamore Magazine kan du läsa artiklar och tester av fotbollsskor som hjälper dig att hitta rätt sko för dig. Ett tips är också att läsa produktbeskrivningen där det ofta anges vilka kvalitéer skon besitter. Du kan även rådfråga vår kunniga kundservice för att få hjälp att hitta rätt sko. Sportamores kundservice når du via telefon, mail eller chatt.

Välj rätt fotboll

Fotbollar kommer i olika storlekar, och för att välja rätt storlek finns det en tabell baserat på kön och ålder.Storlek 3: för spelare upp till 9 år.Storlek 4: för pojkar mellan 10 - 12 år, och flickor 10 - 16 år.Storlek 5: standardstorlek för seniorspelareHos oss på Sportamore kan du köpa fotbollar som passar för spel på fler ställen än den klassiska gräsplanen. För spel och lek på gatan eller lekplatser finns det streetbollar som har mer kontrollerad studs och passar underlaget bra. Beach soccer, fotboll i sand, har blivit en populär sommaraktivitet för många och då finns det mjukare fotbollar som passar bättre för både underlaget och barfota spelare. Det finns även små fotbollar som inte används för spel utan enbart för tricksande och teknikövningar.

Fotboll är bra träning

Förutom att fotboll är en av världens roligaste sporter och aktiviteter, så ger det också riktigt bra träning. Det är aldrig för sent att börja med fotboll, och för dig som har svårt att komma igång med individuell träning kan fotboll vara svaret. Fotboll tränar både muskelstyrka och kondition. En hel fotbollsmatch kan ge upp till en mils löpning, dessutom tränas kroppen av alla hopp, vändningar och ruscher. Avsluta fotbollsträningen med lite kompletterande fysträning tillsammans med lagkamraterna, den extra träningen gör dig tåligare på plan och minskar risken för skada. Till och med armhävningar, situps och utfallssteg blir roligare med kompisar!

Hur ska fotbollsskor sitta?

Fotbollsskor ska sitta så tight som möjligt, och viktigast är att skon sitter tight över framfot och vrist. Då får du bra känsla och har lättare att styra över din bollkontroll. Det är viktigt att skon sitter bekvämt, trots att den är tight. För ovana spelare är det ett vanligt misstag att köpa för stora skor och därmed förloras en del bollkänsla, men se även till att skorna inte är för små för att undvika blånaglar. Köper du skor som är helt gjorda i läder ska skon till en början vara på gränsen till för liten eftersom skon kommer töja sig och forma sig efter din fot. För juniorer med växande fötter ska man inte ha fotbollsskor som har mer än en centimeters marginal.

Hur tvättar jag mina fotbollsskor och kläder?

Att ta hand om sina fotbollsskor på rätt sätt är ett måste för att bibehålla skons skick i bästa möjliga mån. De flesta skor är idag gjorda delvis eller helt i syntet och då är skötseln inte särskilt tidskrävande. Skor i syntet behövs bara rengöras och torkas efter användning, och som alla skor mår de allra bäst av att ha skoblock i sig när de inte används. Skor som är gjorda helt i läder ska rengöras och smörjas in efter varje användning. För skor som är i ett blandat material, alltså både läder och syntet, räcker det med rengöring och enstaka infettningar då och då.

Vilken utrustning behövs?

Förutom fotbollsskor krävs en del annan utrustning för dig som spelar fotboll. Givetvis funkar det med vanliga träningströjor och shorts på träningen, men hos oss på Sportamore hittar du kläder som är specifikt gjorda för fotbollsplanen. Står du i buren och vaktar målet behöver du målvaktshandskar. På Sportamore finns målvaktshandskar från stora märken som adidas, Puma, Uhlsport, Nike med flera. Vi har både tunna och tjocka målvaktshandskar i flera olika prisklasser.Ett måste för fotbollsspelare är fotbollsstrumpor, som ofta är knähöga för att hålla benskydden på plats. Det finns strumpor med olika tjocklek och funktion, exempelvis hur väl ventilerade de är eller hur mycket kompression de ger över fot och vader. På Sportamore hittar du fotbollsstrumpor i många olika modeller, färger och varumärken. I valet av just benskydd finns det mycket att välja bland. Det finns benskydd som är insydda, eller som man stoppar in i en sleeve som man drar över benet under strumporna. Dessa ger kompression för benmusklerna och håller sig på plats under hela träningen eller matchen. Benskydd kommer i olika varianter där det finns vissa som är mindre och smidigare, och andra som täcker mer av benen. De flesta modeller av benskydd finns också i olika storlekar beroende på längden av spelarens ben. Kolla på storleksguiden tillhörande produkten för att vara säker på att du köper rätt storlek. För att få benskydden och strumporna att sitta extra bra under en hel match används ofta benskyddstejp, tänk då på att använda en tejp i samma färg som strumporna.Under de kallare årstiderna kan det ofta behövas undershorts, underställ, handskar och pannband eller mössa. Det finns speciella handskar ämnade för fotboll som ofta har små gummidetaljer på handflata och fingrar för att ge bättre grepp på bollen vid inkast. Barn spelar ofta i långbyxor under höst och vinter. Byxorna är i polyester och sitter tight över vaderna. Ofta har de dragkedja vid benslutet så det blir lättare att ta på och av benskydden under byxorna.

Spela som stjärnorna

Många av de stora fotbollsspelarna har idag egna modeller av skor. Messi har sin egen kollektion av fotbollsskor i ett samarbete med adidas som har fått namnet Nemeziz Messi. Skorna kommer för både vuxna och barn och finns både för spel utomhus och inomhus. Skorna passar Messis tekniska och snabba spelstil. För de allra största supportrarna ingår även kläder, benskydd och andra tillbehör i Messis adidas-kollektion. Vare sig din favoritspelare är Messi, Neymar, Ronaldo eller Pogba kan du på Sportamore köpa samma skor som stjärnorna spelar i.Hos oss på Sportamore kan du även köpa fotbollströjor och matchset från ditt favoritlag. Vi har tröjor från flera av Europas största lag, som Liverpool, Juventus, Barcelona och Real Madrid. Vi har även fotbollskläder för vuxna, barn och baby.

Proffstipset

På Sportamore Magazine kan du inte bara läsa utförliga test av säsongens bästa fotbollsskor eller guider som hjälper dig att välja rätt utrustning, vi lägger också upp smarta tips för fotbollsspelaren, till exempelvis övningsvideor som lär dig nya tricks och finter.

Fotboll

Vad är skillnaden på olika fotbollsskor?

När du ska köpa fotbollsskor måste du först och främst köpa en sko som passar det underlag du ska spela på. Är det inomhus, utomhus på konstgräs, naturgräs eller på grus? För att veta vilket underlag skon är gjord för finns det förkortningar i produktnamnet som anger detta.FG = Firm Ground (naturgräs)AG = Artificial Ground (konstgräs)TF = Turf (grus)IC = Indoor Courts (inomhus)Det som skiljer skorna åt är hur sulan och dobbarna ser ut. Fotbollsskor för naturgräs (FG) har långa och hårda dobbar som ger bra grepp även på mjuka och blöta gräsplaner. Skor med FG-dobbar ska inte användas på konstgräs eftersom de långa dobbarna riskerar att fastna i konstgräset och kan då orsaka vridningar i knän och fotleder.Utbudet av skor för konstgräs (AG) har ökat i takt med att konstgräs har lagts ut på många fotbollsplaner de senaste åren. Det som skiljer konstgrässkor från skor för naturgräs är att skorna har något fler och kortare dobbar, som bättre står emot det slitaget som kommer av spel på konstgräs.Grusskor skiljer sig från grässkorna på det sätt att de har mindre och betydligt fler små dobbar under sulan. Grusskor är ofta mer dämpade än grässkor vilket gör dem slitstarka och tåliga. Grusskor går att använda på hårda och torra konstgräsplaner, men då är det viktigt att det är riktigt kort gräs annars får man inte tillräckligt bra fäste.Inomhusskor saknar dobbar helt men har en mönstrad och platt sula för att komma nära golvet och ge bra grepp. Inomhusfotbollsskor går att använda för andra sporter också, däremot passar sällan ”vanliga” träningsskor för att spela fotboll inomhus i, eftersom de ofta har för tjock sula eller är för klumpiga för att spela fotboll i.Det är sällan en fotbollsspelare enbart spelar på en typ av underlag. Spelar du mycket fotboll på gräs är det bäst att ha två par skor, ett par för konstgräs och ett för naturgräs. För de som inte spelar lika ofta eller inte satsar lika mycket på sitt spel finns det modeller som går att använda för både naturgräs och konstgräs. Då finns FG/AG angivet i produktnamnet, och de modellerna har en kombination av egenskaper som ger bra grepp och hållbarhet för båda typen av gräsplaner.Det finns fotbollsskor i dammodell, men urvalet är inte lika stort som för män. Herrmodeller går även att användas också av damer, däremot finns de sällan i mindre storlekar. För damspelare med små fötter rekommenderar vi att ta en titt i juniorsortimentet. Flera fotbollsskor för junior håller samma kvalitet som skor för vuxna. Vilka de skorna är ser du oftast genom att kika på priset.

Vilka fotbollsskor ska jag välja?

Förutom att välja rätt sko för det underlag du spelar på finns det många andra aspekter att tänka på när man väljer fotbollssko, bland annat vilket material skon är gjord i. Skor för naturgräs görs traditionellt i läder, och skor för konstgräs görs i regel enbart i syntet. Ofta är naturgrässkor gjorda av både läder och syntet, där ovandelen av skon är i läder. Syntetmaterialen gör skon lättare, medan skor i läder kan ge mer känsla och en mjukare touch på bollen. Fotbollsskor är ofta smala och för personer med breda fötter kan läderskor vara ett bra alternativ då de kan anpassa sig efter foten i högre grad än skor i syntet. När du väljer skor finns det flera olika modeller att välja bland. Placering av skosnören och storlek på plös är saker som skiljer sig åt bland olika fotbollsskorna. Det finns även skor helt utan snören samt fotbollsskor med höga skaft som går upp över ankeln och ger en strumpliknande passform, vilket brukar uppskattas av spelare som har vrickat fötterna flera gånger eftersom det ger ett skönt stöd.Utöver underlag, material och modell finns det fotbollsskor som är anpassade för olika positioner på plan. Spelar du som anfallare brukar en lätt och smidig sko med optimalt grepp rekommenderas, eftersom den typen av sko passar riktningsförändringar och snabba ruscher på plan. För mittfältare som springer mycket under en match kan skor med lägre dobbar passa bättre eftersom det är mer skonsamt för fötterna.I vårt sortiment hittar du fotbollsskor i olika prisnivåer, och givetvis håller de allra dyraste skorna en högre standard gällande material och teknik. På Sportamore Magazine kan du läsa artiklar och tester av fotbollsskor som hjälper dig att hitta rätt sko för dig. Ett tips är också att läsa produktbeskrivningen där det ofta anges vilka kvalitéer skon besitter. Du kan även rådfråga vår kunniga kundservice för att få hjälp att hitta rätt sko. Sportamores kundservice når du via telefon, mail eller chatt.

Välj rätt fotboll

Fotbollar kommer i olika storlekar, och för att välja rätt storlek finns det en tabell baserat på kön och ålder.Storlek 3: för spelare upp till 9 år.Storlek 4: för pojkar mellan 10 - 12 år, och flickor 10 - 16 år.Storlek 5: standardstorlek för seniorspelareHos oss på Sportamore kan du köpa fotbollar som passar för spel på fler ställen än den klassiska gräsplanen. För spel och lek på gatan eller lekplatser finns det streetbollar som har mer kontrollerad studs och passar underlaget bra. Beach soccer, fotboll i sand, har blivit en populär sommaraktivitet för många och då finns det mjukare fotbollar som passar bättre för både underlaget och barfota spelare. Det finns även små fotbollar som inte används för spel utan enbart för tricksande och teknikövningar.

Fotboll är bra träning

Förutom att fotboll är en av världens roligaste sporter och aktiviteter, så ger det också riktigt bra träning. Det är aldrig för sent att börja med fotboll, och för dig som har svårt att komma igång med individuell träning kan fotboll vara svaret. Fotboll tränar både muskelstyrka och kondition. En hel fotbollsmatch kan ge upp till en mils löpning, dessutom tränas kroppen av alla hopp, vändningar och ruscher. Avsluta fotbollsträningen med lite kompletterande fysträning tillsammans med lagkamraterna, den extra träningen gör dig tåligare på plan och minskar risken för skada. Till och med armhävningar, situps och utfallssteg blir roligare med kompisar!

Hur ska fotbollsskor sitta?

Fotbollsskor ska sitta så tight som möjligt, och viktigast är att skon sitter tight över framfot och vrist. Då får du bra känsla och har lättare att styra över din bollkontroll. Det är viktigt att skon sitter bekvämt, trots att den är tight. För ovana spelare är det ett vanligt misstag att köpa för stora skor och därmed förloras en del bollkänsla, men se även till att skorna inte är för små för att undvika blånaglar. Köper du skor som är helt gjorda i läder ska skon till en början vara på gränsen till för liten eftersom skon kommer töja sig och forma sig efter din fot. För juniorer med växande fötter ska man inte ha fotbollsskor som har mer än en centimeters marginal.

Hur tvättar jag mina fotbollsskor och kläder?

Att ta hand om sina fotbollsskor på rätt sätt är ett måste för att bibehålla skons skick i bästa möjliga mån. De flesta skor är idag gjorda delvis eller helt i syntet och då är skötseln inte särskilt tidskrävande. Skor i syntet behövs bara rengöras och torkas efter användning, och som alla skor mår de allra bäst av att ha skoblock i sig när de inte används. Skor som är gjorda helt i läder ska rengöras och smörjas in efter varje användning. För skor som är i ett blandat material, alltså både läder och syntet, räcker det med rengöring och enstaka infettningar då och då.

Vilken utrustning behövs?

Förutom fotbollsskor krävs en del annan utrustning för dig som spelar fotboll. Givetvis funkar det med vanliga träningströjor och shorts på träningen, men hos oss på Sportamore hittar du kläder som är specifikt gjorda för fotbollsplanen. Står du i buren och vaktar målet behöver du målvaktshandskar. På Sportamore finns målvaktshandskar från stora märken som adidas, Puma, Uhlsport, Nike med flera. Vi har både tunna och tjocka målvaktshandskar i flera olika prisklasser.Ett måste för fotbollsspelare är fotbollsstrumpor, som ofta är knähöga för att hålla benskydden på plats. Det finns strumpor med olika tjocklek och funktion, exempelvis hur väl ventilerade de är eller hur mycket kompression de ger över fot och vader. På Sportamore hittar du fotbollsstrumpor i många olika modeller, färger och varumärken. I valet av just benskydd finns det mycket att välja bland. Det finns benskydd som är insydda, eller som man stoppar in i en sleeve som man drar över benet under strumporna. Dessa ger kompression för benmusklerna och håller sig på plats under hela träningen eller matchen. Benskydd kommer i olika varianter där det finns vissa som är mindre och smidigare, och andra som täcker mer av benen. De flesta modeller av benskydd finns också i olika storlekar beroende på längden av spelarens ben. Kolla på storleksguiden tillhörande produkten för att vara säker på att du köper rätt storlek. För att få benskydden och strumporna att sitta extra bra under en hel match används ofta benskyddstejp, tänk då på att använda en tejp i samma färg som strumporna.Under de kallare årstiderna kan det ofta behövas undershorts, underställ, handskar och pannband eller mössa. Det finns speciella handskar ämnade för fotboll som ofta har små gummidetaljer på handflata och fingrar för att ge bättre grepp på bollen vid inkast. Barn spelar ofta i långbyxor under höst och vinter. Byxorna är i polyester och sitter tight över vaderna. Ofta har de dragkedja vid benslutet så det blir lättare att ta på och av benskydden under byxorna.

Spela som stjärnorna

Många av de stora fotbollsspelarna har idag egna modeller av skor. Messi har sin egen kollektion av fotbollsskor i ett samarbete med adidas som har fått namnet Nemeziz Messi. Skorna kommer för både vuxna och barn och finns både för spel utomhus och inomhus. Skorna passar Messis tekniska och snabba spelstil. För de allra största supportrarna ingår även kläder, benskydd och andra tillbehör i Messis adidas-kollektion. Vare sig din favoritspelare är Messi, Neymar, Ronaldo eller Pogba kan du på Sportamore köpa samma skor som stjärnorna spelar i.Hos oss på Sportamore kan du även köpa fotbollströjor och matchset från ditt favoritlag. Vi har tröjor från flera av Europas största lag, som Liverpool, Juventus, Barcelona och Real Madrid. Vi har även fotbollskläder för vuxna, barn och baby.

Proffstipset

På Sportamore Magazine kan du inte bara läsa utförliga test av säsongens bästa fotbollsskor eller guider som hjälper dig att välja rätt utrustning, vi lägger också upp smarta tips för fotbollsspelaren, till exempelvis övningsvideor som lär dig nya tricks och finter.

magazine
x

New in: Adidas fotbollssko X Ghosted

Äntligen! Här är X Ghosted – den nya versionen av Adidas kusligt snabba fotbollssko.

01 sep 2020
Sport & träning
Rehband

Allt du vill veta om din meniskskada

Menisken i ditt knä kan ta skada av vridningar, vacklingar och kraftiga stötar, men ofta kommer en meniskskada inte ensam. Läs mer här!

16 jun 2020
Sport & träning
Header.jpg

Test: Fotbollsskor för juniorer 2020

Dags att skaffa nya fotbollsskor till barnet? Läs det här testet först!

20 may 2020
Mode & trender
fotbollsskor header

Säsongens 10 bästa fotbollsskor från Adidas, Nike och Puma

Gör dig redo för säsongsstarten med ett par nya fotbollsskor. Här samlar vi våra favoriter från Nike, Puma och Adidas.

26 feb 2020
Mode & trender
Predator Mutator Pack

Vårens fetaste fotbollsnyhet – Demonskin från Adidas!

De har ett reptilutseende, lanseras för första gången som unisexmodeller och är det hetaste du kan spela i. Nu är nya fotbollsskorna i Demonskin från Adidas här!

28 jan 2020
Sport & träning
Nike

Fotbollsfest med Nikes nya plagg

Inför årets fotbollsfest släpper Nike sin nya fotbollskollektion för damer. Dela tävlingsglädjen och preppa inför matcherna i märkets nya träningsplagg.

11 jun 2019
Mode & trender
Stina Blackstenius

Stina Blackstenius om Sveriges chanser i fotbolls-VM

Vi laddar upp inför sommarens fotbolls-VM genom att känna den offensiva spelaren Stina Blackstenius på pulsen. Läs vår intervju med stjärnan här.

31 may 2019
Sport & träning
Nemeziz 19.1

Test! Så bra är nya Nemeziz 19.1 från Adidas

Du som har en inre Lionel Messi kommer att älska nya Nemeziz 19.1. En lätt, explosiv och riktig snygg sko för den offensiva spelaren. Så här tycker vår testpanel om den nya fotbollskon från adidas.

21 may 2019
Mode & trender
Skillnaden på olika fotbollsskor

Skillnaden mellan fotbollsskor för konstgräs och naturgräs

Korta, långa eller hårda dobbar? Fotbollsexperten reder, en gång för alla, ut skillnaden mellan dobbarna på fotbollsskor för gräsplan respektive konstgräs.

29 apr 2019
Mode & trender
Så vet du om skon passar

3 steg till att hitta rätt fotbollssko

Har du rätt storlek på fotbollsskon? Hur ska skon egentligen sitta på foten? Experten hjälper dig att hitta rätt modell på planen.

24 apr 2019
Mode & trender
Adidas Exhibit Pack

Guide: Hitta rätt fotbollssko från Adidas

Att köpa fotbollsskor på nätet behöver inte vara så svårt. Vår testpanel guidar dig till Adidas signaturmodeller.

29 jan 2019
Mode & trender
Adidas Copa 19

Adidas nya fotbollssko Copa 19 är här!

Hela fotbollsvärlden håller andan när nya Copa 19 från Adidas gör entré. Här är allt du behöver veta om fotbollsskon som fått sin första makeover på 36 år.

20 nov 2018
Mode & trender
Cristiano Ronaldo Paulo Dybala

Paulo Dybala: ”Så kommer det gå för Juventus i Champions League”

Juventus-spelaren Paulo Dybala är ansiktet utåt för den nya fotbollsskon Copa 19 från Adidas. Vi har träffat världsstjärnan.

12 nov 2018
Sport & träning
Adidas Spectral Mode Pack

Är pastell det nya svarta?

Adidas tar ut svängarna och vågar sticka ut i sin nya kollektion av fotbollsskor. Glöm den svarta skon, här kör vi pastellfärg!

27 sep 2018
Mode & trender
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

Skol-cool i Nikes höstnyheter

Nike gör kläder för kids som vill vara både snyggt trendiga och skönt bekväma. Här är guldkornen till dina barn som du inte får missa.

12 sep 2018
Mode & trender