Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Swipe up

workoutispassion

Träning och livsstil i en och samma klocka

Suunto 7

Det kan vara svårt att kombinera träning med en hektisk vardag. Till din hjälp finns nu Suunto 7, en smart sportklocka som är helt unik i sitt slag. Genom att kombinera alla praktiska funktioner som en smartklocka har med en otroligt mångsidig pulsklocka har du allt du behöver – i en och samma klocka.

Suunto 7 fungerar med både iPhone- och Androidmobiler via det inbyggda operativsystemet WearOS by Google.

Spåra din träning med 70 sportlägen

I Suunto 7 får du hela 70 olika sportlägen, pulsmätning på handleden och GPS-tracking. Du kan träna på gym, springa, cykla, simma och mycket mer, samtidigt som appar som Endomondo och Strava samarbetar med Suuntoappen och delar dina resultat.

Köp Suunto 7

Gratis kartor hjälper dig utforska

Med hjälp av värmekartor kan du se de mest populära rutterna som andra Suunto-användare tränat på. Med en enkel svepning kan du se kartorna medan du tränar. Alla kartor är gratis och kan även laddas ner i offlineläge innan du ger dig ut.

Köp Suunto 7

Smarta funktioner förenklar vardagen

Tack vare WearOS by Google är Suunto 7 en riktigt smart pulsklocka. Du kan få aviseringar från dina favoritappar, se kalenderinformation och kom-ihåg-listor och hålla koll på både samtal och textmeddelanden direkt i klockan.

Köp Suunto 7

Alltid redo för äventyr

Suunto 7 är vatten-, stöt och smutstålig och kan användas i alla väder – oavsett om du är ute på djupt vatten, cyklar i spöregn eller löptränar i snö. Suunto 7 är robust tack vare fysiska knappar och tåligt Gorillaglas som täcker skärmen. Batteriet räcker upp till 48 timmar och i 12 timmar i GPS-läget.

Köp Suunto 7

Bättre varje dag

När klockan är ansluten till wifi uppdateras programvaran automatiskt. Det gör att den alltid är uppdaterad med de senaste funktionerna. Smart, va?

Köp Suunto 7

Suunto 7

Smart- och sportklocka i ett med WearOS by Google. Se påminnelser, kalender, textmeddelanden direkt i klockan. Träna med hjälp av 70 olika sportlägen, pulsmätning på handleden, GPS och gratis kartor.

5 099 kr

Köp Suunto 7