Fri frakt över 399 kr & fri retur30 dagars öppet köpKöp nu, betala i slutet av november

Klicka för att se våra aktuella deals

Trygghetsgaranti

För att du alltid ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp så erbjuder Sportamore fri frakt över 399 kr, och fri retur, samt 30 dagars öppet köp.

Detta innebär att du som kund alltid kan känna dig ordentligt trygg att när du köper en vara så kan du i lugn och ro hemma, försäkra dig om att du är nöjd med ditt köp.

Om du vill returnera en vara så klistrar du på retursedeln på samma förpackning som varan levererades i. Enklare kan det knappast bli!

Sportamore är certifierade av Trygg e-handel (en del av Svensk distanshandel). Läs mer om certifieringen här: Trygg e-handel

Prisgaranti

Vi på Sportamore vill att du alltid ska känna dig trygg med att vi erbjuder dig som kund marknadens bästa priser. Därför erbjuder vi dig följande garanti.

Om du handlar på Sportamore och vid köptillfället hittar samma vara till ett billigare pris i antingen någon svensk fysisk butik, eller i någon svensk internetbutik (dvs ”.se”) som handlar i SEK, betalar vi tillbaka mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset till dig.

För att du skall ha rätt till återbetalning av mellanskillnaden måste du, visa för oss att vara av samma märke, modell, färg och storlek kan köpas billigare av dig som kund enligt ovan, än hos oss. Detta påvisar du genom att skicka oss en annons, länk, eller annat som entydigt visar detta (skärmdumpar godtas inte)

I den händelse frakt-, tull- eller andra avgifter tillkommer på konkurrenters priser, skall alla sådana avgifter inkluderas vid jämförelse.

En prisgaranti går ej att kombinera med Sportamores övriga rabatter såsom värdekoder, kampanjer eller andra erbjudanden.

Senaste ändrad: 2019-07-10